Chcete si užít luxusní dovolenou, jakou znáte jen z filmů? Vydejte se do Golf Resortu Kaskáda **** u Brna. Čeká na vás perfektně upravené golfové hřiště, kde si můžete natrénovat odpal a projet se golfovým vozíkem, luxusní wellness centrum s privátní zónou a vynikající snídaně formou bufetu. Dítě do 6 let má navíc pobyt zdarma.

O ubytování

Golf Resort Kaskáda **** najdete ve městě Kuřim, nedaleko moravské metropole, Brna. Oblast jižní Moravy je perfektní pro relaxační pobyty, aktivní turistiku i dovolenou s dětmi, každý si zde zaručeně přijde na své.

Pokud cestujete s dětmi, jistě vás potěší, že je hotel pouze 6,4 km od brněnské zoologické zahrady s více než 400 druhy zvířat. Za zvířátky se můžete vydat také do obory Holedná (10,4 km), kde žijí mufloni, daňci a divoká prasata. Za poznáním zase vyrazte do vědeckého zábavního parku VIDA! (14 km) s expozicemi Planeta, Civilizace, Člověk a Mikrosvět nebo navštivte Hvězdárnu a planetárium v Brně (11,2 km), kde se pravidelně konají zajímavá představení.

K vybití energie potom poslouží lanové centrum Jungle Park (13,4 km), trampolínové centrum Jump Park (15,3 km) a v létě i koupaliště Riviéra (12,8 km) nebo Brněnská přehrada (6,8 km). Ta je v současnosti nejen rájem vodních sportů, ale i wellness zážitků. A vynechat její návštěvu nemusíte ani v zimě, kdy se zde sice nevykoupete, ale můžete zdolat některou z okolních běžkařských tras. V nejtvrdších mrazech pak slouží zamrzlá hladina přehrady i k bruslení.

Nedaleké Brno bude rájem i pro všechny obdivovatele historických a kulturních památek. Vynechat byste neměli vilu Tugendhat (11,9 km) zapsanou v seznamu UNESCO, Starou radnici (13,5 km) opředenou pověstmi, hrad Špilberk (12,2 km) a jeho kasematy nebo kopec Petrov s katedrálou sv. Petra a Pavla (13,5 km). Díky přístupu do brněnského podzemí se dokonce můžete projít i pod městem a prozkoumat labyrint sklepních prostor nebo druhou největší kostnici v Evropě.

Kde budete spát?

Ubytujete se v prostorném dvoulůžkovém pokoji Superior se stylovým interiérem. O dostatek přírodního světla se postarají velká, francouzská okna a dokonalý komfort zajistí vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem, stůl s posezením, televize, WiFi připojení, minibar, trezor, telefon, župan a přezůvky. V pokoji najdete dvě pohodlné postele, které mohou být samostatně nebo spojené ve dvoulůžko. Navíc je možné přidat i přistýlku v podobě vysouvacího lůžka. K dispozici budete mít také venkovní terasu.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová snídaně se podává formou bufetu v salónku Cadentes, odkud budete mít díky prosklené stěně krásný výhled na zeleň golfového hřiště, v teplejších dnech je možné salónek propojit s terasou. Oběd i večeři si můžete vybrat z klasického menu v restauraci Kaskáda. Nabídka jídel zahrnuje české i zahraniční speciality, které potěší oko i chuťové pohárky. Jídlo si vychutnáte v krásném prostředí restaurace nebo na terase. Příjemný den můžete završit večerním drinkem v hotelovém lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném na golfovém hřišti, na běžkách nebo jinou aktivitou není nic lepšího, než ulevit unaveným svalům i mysli v hotelovém wellness centru. Zaplavete si zde v 10m bazénu s protiproudem, zahřejete se ve finské nebo parní sauně a klid na rozjímání vám poskytne odpočívárna. Celý zážitek můžete povýšit na novou úroveň pronájmem privátní vířivky (max. pro 4 osoby) nebo některou z nabídky masáží, která zahrnuje i masáž lávovými kameny nebo medovou masáž.

Cestujete s dětmi?

Děti si mohou užít pobyt na čerstvém vzduchu nejen v okolí přírodě a na golfovém hřišti, ale i na venkovním dětském hřišti.

Něco navíc

Jedním z hlavních lákadel resortu je samozřejmě velké golfové hřiště s 18 jamkami (celková délka až 9 655 m), 13 umělými jezery a golfovou akademií. Na hřišti navrženém britským architektem Jonathanem Gauntem a citlivě zasazeném do okolní přírody si užijete nejen skvělou hru, ale i krásný výhled do krajiny. Kromě golfu si v Resortu Kaskáda **** můžete zahrát také bowling.

Golf Resort Kaskáda ****

Golf Resort Kaskáda ****

Na Golfu 1772 , Kuřim
Česká republika

Provozuje společnost:
Tatry mountain resorts CR, a.s. IČ: 06871917


541 511 700

reservation.kaskada@tmr.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
13 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
13 km

Tipy na výlet

Brno

Brno Tip na výlet

Brno, neboli Štatl či Oltec, jak říkají městu místní, je moravská metropole světového významu, i přesto si však zachovává skvělou přátelskou atmosféru a přivítá vás něžnou, mateřskou náručí. Ať už toužíte po klidu, kulturních zážitcích či zajímavých památkách, v Brně se vám dostane dost ode všeho. Město žije různými festivaly, je domovem slavných divadelníků i hudebníků, prvotřídních restaurací a hospůdek. V Brně se rozhodně nudit nebudete.

Co nevynechat při návštěvě Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vilu Tugendhat, památku UNESCO
  • Navštivte také Labyrint pod Zelným trhem, Starou radnici s tzv. brněnským drakem v průchodu a vyhlídkovou věží, Kostnici u sv. Jakuba nebo Hvězdárnu a planetárium Brno.

Na své si přijdou i milovníci přírody. Vydejte se k Brněnské přehradě, kde je k dispozici několik pláží, sportovišť i půjčovna šlapadel. Nezapomenutelný zážitek si odnesete z plavby výletní lodí, která Vás zaveze třeba až ke hradu Veveří. Kousek od přehrady se nachází brněnská ZOO.

Více informací
Brněnská přehrada
Brněnská přehrada
Zoo Brno
Zoo Brno
Obora Holedná
Obora Holedná