Užijte si pobyt ve druhém největším městě České republiky, Brně, jen kousek od všech jeho krás a památek. Hotel Avanti **** nabízí kromě naprosto vynikající polohy také přepychové wellness s vířivkou a saunou, zapůjčení kol Nextbike a kromě každodenních bufetových snídaní také jednu večeři pro dva. Dle výběru si navíc užijete hodinu privátního wellness, anebo bowlingu.

Ověřeno Travelkingem

“S pobytem v Hotelu Avanti **** jsme byly spokojené. Pokoj byl prostorný, útulný a našly jsme v něm vše pro komfortní pobyt –⁠ pohodlnou postel a jako bonus také velký balkon. Ráno jsme se posilnily výbornou snídaní, kde si každá z nás pochutnala na svých oblíbených pokrmech. Velikou výhodou hotelu je také střešní wellness centrum s vířivkou a saunou. Škoda jen, že v den pobytu byla vířivka nedostupná. Tak třeba příště. :)” Přečtěte si celou recenzi

Nikol Chrástová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Říjnu 2023

O ubytování

Hotel Avanti **** najdete v klidné a zelené části Brna, odkud je to kousek k nejzajímavějším místům moravské metropole.

V bezprostřední blízkosti hotelu lákají k procházkám oblíbený park Lužánky (500 m) a botanická zahrada s arboretem (1,4 km). Daleko to není ani k brněnské památce UNESCO – vile Tugendhat (1,4 km). Do centra města s ikonickým hradem Špilberk (3 km), náměstím Svobody (2,4 km) a katedrálou sv. Petra a Pavla s vyhlídkovou věží (3 km) se snadno dostanete hromadnou dopravou, případně si můžete udělat výlet pěšky.

Nekonečné možnosti zábavy i poznání nabízí řada brněnských podniků, muzeí a galerií. Navštivte například Moravskou galerii v Brně (2,5 km), Technické muzeum v Brně (3 km) nebo zábavní vědecký park pro celou rodinu VIDA! science centrum (3 km).

Spoustu možností vyžití nabízí Brněnská přehrada zvaná Prýgl (8 km), jejíž krásy můžete objevovat při oblíbených vyhlídkových plavbách parníkem. Lodní dopravou se dostanete až k severním břehům přehrady, kde se nachází hrad Veveří (18 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete na dvoulůžkovém pokoji Classic o rozloze 24 m². Kromě pohodlné postele jsou pokoje vybaveny balkonem, klimatizací, WiFi připojením, LCD televizí, minibarem, telefonem, trezorem a fénem. Samozřejmostí je vlastní koupelna.

Za příplatek lze zajistit ubytování ve dvoulůžkovém pokoji Premium s balkonem a v novém designu. U tohoto typu pokojů je součástí vybavení navíc čajový a kávový set.

Na čem si pochutnáte?

V hotelových restauracích Avanti a Arkáda se podávají chutná jídla české i mezinárodní kuchyně připravená z těch nejkvalitnějších surovin. Každé ráno pobytu se můžete těšit na bohatou snídani ve formě bufetu a pak je možné objednávat speciality à la carte. Místní šéfkuchař navíc pravidelně překvapuje tematickými týdny podle sezóny. K výbornému jídlu zde můžete ochutnat výtečné víno z vyhlášených jihomoravských vinic. Na skvělou kávu a lahodné domácí zákusky láká hotelový Café bar.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu si odpočinete ve veřejném střešním wellness centru. Jeho součástí je sauna s výhledem na Brno, venkovní vířivka a fitness centrum.

Privátní wellness je vybaveno vířivkou (s tlakovou i bublinkovou masáží), finskou a aroma saunou, skotskou sprchou, solární loukou a reflexologickou zónou. K pohodlí hostů jsou lavice i podlahy wellness vyhřívané.

Něco navíc

Zahrajte si zde i bowling na dvou bowlingových drahách hotelu.

Hotel Avanti ****

Hotel Avanti ****

Střední 61 , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
PROGIO a.s. IČ: 25599542


+420 541 510 111

hotel@hotelavanti.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
10 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,5 km

Tipy na výlet

Brno

BrnoTip na výlet

Brno, neboli Štatl či Oltec, jak říkají městu místní, je moravská metropole světového významu, i přesto si však zachovává skvělou přátelskou atmosféru a přivítá vás něžnou, mateřskou náručí. Ať už toužíte po klidu, kulturních zážitcích či zajímavých památkách, v Brně se vám dostane dost ode všeho. Město žije různými festivaly, je domovem slavných divadelníků i hudebníků, prvotřídních restaurací a hospůdek. V Brně se rozhodně nudit nebudete.

Co nevynechat při návštěvě Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vilu Tugendhat, památku UNESCO
  • Navštivte také Labyrint pod Zelným trhem, Starou radnici s tzv. brněnským drakem v průchodu a vyhlídkovou věží, Kostnici u sv. Jakuba nebo Hvězdárnu a planetárium Brno.

Na své si přijdou i milovníci přírody. Vydejte se k Brněnské přehradě, kde je k dispozici několik pláží, sportovišť i půjčovna šlapadel. Nezapomenutelný zážitek si odnesete z plavby výletní lodí, která Vás zaveze třeba až ke hradu Veveří. Kousek od přehrady se nachází brněnská ZOO.

Více informací
Brněnská přehrada
Brněnská přehrada
Hrad Špilberk
Hrad Špilberk
Brněnské podzemí
Brněnské podzemí