Užijte si pobyt v Brně, které nabízí spoustu krásných památek, kouzelných míst a zajímavých atrakcí. Ubytujte se v luxusním 4* Cosmopolitan Bobycentru a k dokonalému pobytu vám nebude scházet vůbec nic. V ceně je zahrnuta výtečná polopenze, vstup do wellness s bazénem a saunou i neomezené fitness.

O ubytování

Vyhlášený Cosmopolitan Bobycentrum **** najdete v části města Brno-střed a nedaleko Králova Pole. Hotel byl otevřen v roce 1993, následně prošel v roce 2018 rekonstrukcí. Pokud by vám bohaté sportovní a wellness vyžití v hotelu nestačilo, vždy můžete vyrazit ven a prozkoumat, co Brno nabízí. Jen 800 metrů od hotelu je známá Vila Tugendhat, dále park Lužánky a Botanická zahrada a arboretum Mendelovy univerzity. Centrum města se spoustou památek, atrakcí i obchodů je pak 3 km od hotelu.

Výhodou je, že většinu historických dominant zde najdete pěkně pohromadě, nehrozí tak žádné velké přejíždění. Hrad Špilberk (2,6 km), kopec Petrov s katedrálou sv. Petra a Pavla (3,3 km), náměstí Svobody (3,2 km) s kontroverzním orlojem či Zelný trh (3,4 km) s čerstvým ovocem a zeleninou – vše obejdete pohodlně pěšky. Kolečko po centru si pak můžete klidně dát ještě jednou, stačí se zanořit do brněnského podzemí a čekají vás úplně nové zážitky. Pod kostelem sv. Jakuba (3,2 km) například leží kostnice, která je s více než 50 000 pohřbenými druhou největší v Evropě. Ze zdí obložených lebkami se vám opravdu bude tajit dech.

Brno je bohaté nejen na památky, ale i zábavné vyžití. Aktivnější jedinci se mohou vyřádit na trampolínách v JumpParku (6,1 km), milovníky relaxu zase uchvátí wellness komplex Infinit Maximus (11 km). Výlet do přírody si užijete třeba v oboře Holedná (8,6 km) s divočáky, daňky a muflony, zvířátka ale můžete obdivovat i v centru města, v Motýlím domě Papilonia (3,3 km). Pokud vyrážíte do Brna v adventním období, rozhodně si vyhraďte čas na návštěvu vánočních trhů, které dodávají městu přímo pohádkovou atmosféru.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 141 prostorných pokojů s moderním, stylově vybaveným interiérem a krásným výhledem na Brno. Pokoj Standard má rozlohu 30 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky, pracovním stolem a stolkem s posezením. K dispozici budete mít také satelitní televizi, telefon, WiFi připojení, klimatizaci, minibar a také vlastní koupelnou s vanou a sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je hned několik gastronomických podniků. Například kavárna Bruno Café & Restaurant s kvalitní kávou Caffé Trieste Varesina, lahodnými domácími dezerty a mezinárodní kuchyní. V hotelovém komplexu se také nachází Bowling Pub Cosmo Sky Lounge, steaková restaurace Grill Bar Boby a luxusní sushi restaurace Mori.

Kde budete relaxovat?

Od začátku roku je zde nově také wellness centrum. Užijte si zde suchou saunu, relaxační bazén i masáže.

Něco navíc

Cosmopolitan Bobycentrum **** nabízí bohaté možnosti vyžití – najdete zde fitness centrum o ploše 1 850 m² a více než 75 stroji, squash, bowling a laser show arénu, ve které se koná celá řada kulturních akcí.

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Sportovní 559/2A , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
CZECHOTEL s.r.o. IČ: 05637279


+420 777 738 764

reservations@hotelcosmopolitan.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 13:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc - jen do 10 Kg a po předešlé dohodě s hotelem
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Zastávka
100 m
Aquapark
8,4 km
Sjezdovka
16 km

Tipy na výlet

Brno

Brno Tip na výlet

Brno, neboli Štatl či Oltec, jak říkají městu místní, je moravská metropole světového významu, i přesto si však zachovává skvělou přátelskou atmosféru a přivítá vás něžnou, mateřskou náručí. Ať už toužíte po klidu, kulturních zážitcích či zajímavých památkách, v Brně se vám dostane dost ode všeho. Město žije různými festivaly, je domovem slavných divadelníků i hudebníků, prvotřídních restaurací a hospůdek. V Brně se rozhodně nudit nebudete.

Co nevynechat při návštěvě Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vilu Tugendhat, památku UNESCO
  • Navštivte také Labyrint pod Zelným trhem, Starou radnici s tzv. brněnským drakem v průchodu a vyhlídkovou věží, Kostnici u sv. Jakuba nebo Hvězdárnu a planetárium Brno.

Na své si přijdou i milovníci přírody. Vydejte se k Brněnské přehradě, kde je k dispozici několik pláží, sportovišť i půjčovna šlapadel. Nezapomenutelný zážitek si odnesete z plavby výletní lodí, která Vás zaveze třeba až ke hradu Veveří. Kousek od přehrady se nachází brněnská ZOO.

Více informací
Brněnská přehrada
Brněnská přehrada
Hrad Špilberk
Hrad Špilberk
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia