Ať už vyrážíte do Brna na rodinný pobyt nebo romantiku ve dvou, v Hotelu Passage **** strávíte svou dovolenou opravdu stylově. Nádherné prostory, luxusní snídaně a krásné pokoje zaručí maximální komfort. Díky poloze přímo v centru Brna navíc budete od všech památek a různých atrakcí jen pár minut pěšky.

O ubytování

Hotel Passage **** se nachází v nově zrekonstruovaném velkoměstském paláci, postaveném v roce 1928 podle návrhu architekta Bohuslava Fuchse. Tento boutique hotel láká nejen na působivý design, ale i skvělou polohu. Budovu najdete přímo v centru Brna, k historickým památkám a nejlepším gastronomickým podnikům tak pohodlně dojdete i pěšky.

Hned naproti hotelu budete mít Městské divadlo Brno (50 m) s činoherní i muzikálovou scénou. Do 10 minut dojdete do úplného historického centra, kde najdete Národní divadlo Brno (850 m), Starou brněnskou radnici (1,1 km), kostel sv. Jakuba (750 m) s druhou největší kostnicí v Evropě, kapucínskou kryptu (1,3 km) a další památky. V zimě se potom na většině náměstí ve středu města odehrávají nádherné vánoční trhy.

Příjemnou procházkou se dostanete i na hrad Špilberk (800 m), kde si můžete užít nejen prohlídku tohoto historického sídla, ale i bohatý program. Zejména v létě je nádvoří Špilberku dějištěm různých divadelních představení, koncertů a jiných kulturních akcí. O kousek dál čeká kopec Petrov (1,5 km) s krásnými zahradami a katedrálou sv. Petra a Pavla. Ta je pravděpodobně nejstarším kostelem v Brně a její vyobrazení najdete i na některých desetikorunových mincích.

Brno je bohaté nejen na památky, ale i zábavné vyžití. Aktivnější jedinci se mohou vyřádit na trampolínách v JumpParku (3,9 km), milovníky relaxu zase uchvátí wellness komplex Infinit Maximus (9,7 km). S dětmi vyrazte do vědeckého centra Vida! (3,1 km) a zábavního Bruno Family Parku (5,7 km). Mezi brněnské stálice patří krásná zoologická zahrada (7,3 km), zvířátka ale můžete obdivovat i v centru města, v Motýlím domě Papilonia (1 km). Výlet do přírody si potom můžete udělat v oboře Holedná (8,6 km) nebo v okolí Brněnské přehrady (9,4 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás jeden ze 103 přepychových, moderně vybavených pokojů. Těšit se můžete na elegantní interiér v kombinaci dřeva, skla a neutrálních tónů, klimatizaci, vlastní koupelnu s podlahovým topením a přírodní kosmetikou Manufaktura i vysokorychlostní WiFi připojení.

Pokoj Standard má rozlohu 20 - 25 m² a dokonale se zde vyspíte na dvoulůžkové posteli (nebo oddělených jednolůžkách) s luxusní matrací. K dispozici budete mít také pracovní stůl, sadu na přípravu kávy a čaje, minibar, trezor, žehlicí set, smart televizi, papuče a župany. Koupelna je vybavená sprchou nebo vanou.

Na čem si pochutnáte?

O vaše chuťové buňky se v Hotelu Passage **** postará hned několik vynikajících restaurací. Základem dne je snídaně v restauraci Bugatti, kde nesmí chybět čerstvé pečivo, selekce sýrů a uzenin, vejce v různých úpravách, ovoce a zelenina, sladké pokrmy a další pochutiny. Po celý den je potom otevřen à la carte Restaurant Passage, kde vám připraví ty nejvybranější lahůdky. Odpolední kávu a vyhlášené luxusními dezerty si vychutnáte z rukou nejšikovnějších cukrářek.

Kde budete relaxovat?

K aktivnímu relaxu vám poslouží hotelové fitness a sály na klasickou i hot jógu, unaveným svalům uleví profesionální masáž a skvěle si vydechnete v útulné odpočinkové zóně.

Hotel Passage ****

Hotel Passage ****

Lidická 702/23 , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Passage a.s. IČ: 01750062


+420 530 352 111

rezervace@hotelpassage.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Brno

Brno Tip na výlet

Brno, neboli Štatl či Oltec, jak říkají městu místní, je moravská metropole světového významu, i přesto si však zachovává skvělou přátelskou atmosféru a přivítá vás něžnou, mateřskou náručí. Ať už toužíte po klidu, kulturních zážitcích či zajímavých památkách, v Brně se vám dostane dost ode všeho. Město žije různými festivaly, je domovem slavných divadelníků i hudebníků, prvotřídních restaurací a hospůdek. V Brně se rozhodně nudit nebudete.

Co nevynechat při návštěvě Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vilu Tugendhat, památku UNESCO
  • Navštivte také Labyrint pod Zelným trhem, Starou radnici s tzv. brněnským drakem v průchodu a vyhlídkovou věží, Kostnici u sv. Jakuba nebo Hvězdárnu a planetárium Brno.

Na své si přijdou i milovníci přírody. Vydejte se k Brněnské přehradě, kde je k dispozici několik pláží, sportovišť i půjčovna šlapadel. Nezapomenutelný zážitek si odnesete z plavby výletní lodí, která Vás zaveze třeba až ke hradu Veveří. Kousek od přehrady se nachází brněnská ZOO.

Více informací
Hrad Špilberk
Hrad Špilberk
Brněnské podzemí
Brněnské podzemí
Wellness Infinit Maximus
Wellness Infinit Maximus