Osobně ověřené nabídky

U nás v Travelkingu pobyty osobně ověřujeme a ručíme za to, že každý z nich bude stát za to.

Podle čeho pobyty ověřujeme?

Každý pobyt označený nálepkou Osobně ověřeno musí splňovat alespoň 2 ze 3 kritérií:

  • Pobyt ověřil člen Travelking týmu

    Všechno jsme si vyzkoušeli a víme, co vám nabízíme.
  • Z pobytu se vracejí spokojení zákazníci

    Vážíme si vaší zpětné vazby. Hodnocení alespoň 4/5 je známka vaší spokojenosti.
  • Zákazníci si pobyt vybírají opakovaně

    Věříme, že pokud se k pobytu zákazníci vracejí i po sté, je skutečně kvalitní.

Recenze a zkušenosti s Travelkingem

Jaké mají zákazníci zkušenosti s našimi službami ?

32554 recenzí

5/5
(Jiřina H. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Vše na výbornou!!! : )
5/5
(Jiřina Z. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Velice spokojená.
4/5
(Veronika J. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Vše bylo v pořádku.
5/5
(Peter R. -  Slovensko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Ďakujeme pekne za vybavenie predĺženia kupónu. Sme spokojní so službami zákazníckej podpory.
5/5
(Lucie J. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Vše proběhlo v naprostém pořádku.
5/5
(Karel P. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Po objednání pobytu v hotelu přes vaší agenturu proběhlo vše bez problémů. Děkuji.
4/5
(Zdeněk H. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Travelking - nemáme připomínek, spokojenost.
4/5
(Ivana V. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Zpracování prezentace i přehlednost objednávky v naprostém pořádku.
4/5
(Eva K. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 21. říjen 2021
Služby Travelkingu v pohodě, rychlé vyřízení.

Naše pobyty jsou prověřené tisíci zákazníků

Žďárské vrchy s pivní koupelí a wellness

Vynikající

(Zdenka P.)

Penzion U Čtyřlístku je situován do krásného prostředí. V okolí lesy, spousta cílů na výlety jak autem, pěšky či na kole. Pobyt jsme si prodloužili a náležitě užili, díky nádhernému počasí a předevš...

5/5

Jeseníky s Thermal Parkem i pivní koupelí

Vynikající

(Jaroslav K.)

Příjemné rodinné prostředí. Strava výborná, skvělá regenerace v pivní lázni. Personál velmi ochotný. Typ na výlet: samozřejmě výstup na Praděd, dále návštěva Pradědova galerie v Jiříkově (cca 30 km od...

5/5

Polské Beskydy s neomezeným wellness

Vynikající

(Radim D.)

Hotel splnil má očekávání a jeho kuchyně je předčila. Na základě celkové úrovně hotelu, ubytování, personálu a kuchyni bych přidal hotelu ještě jednu hvězdu. Plně si ji zaslouží.

5/5

Beskydy: bohaté wellness a až 4 procedury

Vynikající

(Květoslava P.)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Vše bylo perfektní, příjemná obsluha, výborná kuchyně i poskytované služby. Hotel je v krásném, klidném a čistém prostředí s kouzelným pohledem do okolí.

5/5

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

Pokračováním prohlížení těchto stránek dáváte souhlas se zpracováním cookies v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů. OK