Osobně ověřené nabídky

U nás v Travelkingu pobyty osobně ověřujeme a ručíme za to, že každý z nich bude stát za to.

Podle čeho pobyty ověřujeme?

Každý pobyt označený nálepkou Osobně ověřeno musí splňovat alespoň 2 ze 3 kritérií:

  • Pobyt ověřil člen Travelking týmu

    Všechno jsme si vyzkoušeli a víme, co vám nabízíme.
  • Z pobytu se vracejí spokojení zákazníci

    Vážíme si vaší zpětné vazby. Hodnocení alespoň 4/5 je známka vaší spokojenosti.
  • Zákazníci si pobyt vybírají opakovaně

    Věříme, že pokud se k pobytu zákazníci vracejí i po sté, je skutečně kvalitní.

Recenze a zkušenosti s Travelkingem

Jaké mají zákazníci zkušenosti s našimi službami ?

30839 recenzí

4/5
(Lucie L. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 14. červen 2021
DOPORUČUJI.
5/5
(Lenka K. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 14. červen 2021
Spokojenost, vše proběhlo tak, jak bylo v nabídce. Informace přehledné.
5/5
(Jan V. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 14. červen 2021
Všechny služby na vysoké úrovni. Maximální spokojenost!
5/5
(Jan M. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 13. červen 2021
Vše v nejlepším pořádku jako doposud. Vstřícnost, ochota, doporučujeme našim známým.
5/5
(Veronika P. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 13. červen 2021
Vše v nejlepším pořádku děkujeme.
5/5
(Kateřina J. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 13. červen 2021
Vše v naprostém pořádku - jako vždy.
5/5
(Květoslava Foltýnová F. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 13. červen 2021
Spolupráce výborná.
5/5
(Pavla P. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 13. červen 2021
Spokojenost, vstřícnost a rychlost jednání.
5/5
(Gabriela Z. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 13. červen 2021
Se službami Travelking jsem byla spokojená.

Naše pobyty jsou prověřené tisíci zákazníků

Žďárské vrchy s pivní koupelí a wellness

Vynikající

(Zdenka P.)

Penzion U Čtyřlístku je situován do krásného prostředí. V okolí lesy, spousta cílů na výlety jak autem, pěšky či na kole. Pobyt jsme si prodloužili a náležitě užili, díky nádhernému počasí a předevš...

5/5

Jeseníky s Thermal Parkem i pivní koupelí

Vynikající

(Jaroslav K.)

Příjemné rodinné prostředí. Strava výborná, skvělá regenerace v pivní lázni. Personál velmi ochotný. Typ na výlet: samozřejmě výstup na Praděd, dále návštěva Pradědova galerie v Jiříkově (cca 30 km od...

5/5

Polské Beskydy s neomezeným wellness

Vynikající

(Radim D.)

Hotel splnil má očekávání a jeho kuchyně je předčila. Na základě celkové úrovně hotelu, ubytování, personálu a kuchyni bych přidal hotelu ještě jednu hvězdu. Plně si ji zaslouží.

5/5

Beskydy: bohaté wellness a až 4 procedury

Vynikající

(Květoslava P.)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Vše bylo perfektní, příjemná obsluha, výborná kuchyně i poskytované služby. Hotel je v krásném, klidném a čistém prostředí s kouzelným pohledem do okolí.

5/5

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

Pokračováním prohlížení těchto stránek dáváte souhlas se zpracováním cookies v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů. OK