Osobně ověřené nabídky

U nás v Travelkingu pobyty osobně ověřujeme a ručíme za to, že každý z nich bude stát za to.

Podle čeho pobyty ověřujeme?

Každý pobyt označený nálepkou Osobně ověřeno musí splňovat alespoň 2 ze 3 kritérií:

  • Pobyt ověřil člen Travelking týmu

    Všechno jsme si vyzkoušeli a víme, co vám nabízíme.
  • Z pobytu se vracejí spokojení zákazníci

    Vážíme si vaší zpětné vazby. Hodnocení alespoň 4/5 je známka vaší spokojenosti.
  • Zákazníci si pobyt vybírají opakovaně

    Věříme, že pokud se k pobytu zákazníci vracejí i po sté, je skutečně kvalitní.

Recenze a zkušenosti s Travelkingem

Jaké mají zákazníci zkušenosti s našimi službami ?

31039 recenzí

5/5
(Gabriela P. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 10. červenec 2021
Naprostá spokojenost.
1/5
(Martin Š. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 10. červenec 2021
Se společností Travelking proběhlo vše v pořádku.
5/5
(Marcel K. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 10. červenec 2021
Služby Travelkingu tradičně na vysoké úrovni. Zájezd jsme kupovali před rokem. Během pandemie covidu, přesto vše proběhlo tak jak mělo. Využili jsme zákaznickou podporu, vše ok.
4/5
(Hana J. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 9. červenec 2021
Se službou Travelking velká spokojenost.
4/5
(Jan V. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 9. červenec 2021
Spokojenost s jednáním a zajištěním všech služeb.
5/5
(Alena C. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 9. červenec 2021
Většina potřebných informací byla na kupónu uvedena, ale chyběly informace o místě parkování - nebyla uvedena vzdálenost od hotelu a adresa parkoviště.
5/5
(Ľubica K. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 9. červenec 2021
Se službami naprostá spokojenost, vše o. k.
4/5
(Lenka Š. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 9. červenec 2021
Vše bylo v naprostém pořádku.
4/5
(Dagmar H. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 9. červenec 2021
Vše jako vždy v pořádku.

Naše pobyty jsou prověřené tisíci zákazníků

Žďárské vrchy s pivní koupelí a wellness

Vynikající

(Zdenka P.)

Penzion U Čtyřlístku je situován do krásného prostředí. V okolí lesy, spousta cílů na výlety jak autem, pěšky či na kole. Pobyt jsme si prodloužili a náležitě užili, díky nádhernému počasí a předevš...

5/5

Jeseníky s Thermal Parkem i pivní koupelí

Vynikající

(Jaroslav K.)

Příjemné rodinné prostředí. Strava výborná, skvělá regenerace v pivní lázni. Personál velmi ochotný. Typ na výlet: samozřejmě výstup na Praděd, dále návštěva Pradědova galerie v Jiříkově (cca 30 km od...

5/5

Polské Beskydy s neomezeným wellness

Vynikající

(Radim D.)

Hotel splnil má očekávání a jeho kuchyně je předčila. Na základě celkové úrovně hotelu, ubytování, personálu a kuchyni bych přidal hotelu ještě jednu hvězdu. Plně si ji zaslouží.

5/5

Beskydy: bohaté wellness a až 4 procedury

Vynikající

(Květoslava P.)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Vše bylo perfektní, příjemná obsluha, výborná kuchyně i poskytované služby. Hotel je v krásném, klidném a čistém prostředí s kouzelným pohledem do okolí.

5/5

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

Pokračováním prohlížení těchto stránek dáváte souhlas se zpracováním cookies v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů. OK