Recenze a zkušenosti s Travelkingem

Jaké mají zákazníci zkušenosti s našimi službami ?

35786 recenzí

5/5
(Simona P. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
Naprosto bez problémů.
4/5
(Daniel D. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
Klasika travelking. Cena nižší než na slevomatu.
5/5
(Taťána W. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
Vše bylo v pořádku.
5/5
(Zdeněk S. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
Služby TRAVELKING.CZ jsou na velké úrovni.
5/5
(Vladimíra Š. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
Prezentace zpracována velmi hezky a odpovídá skutečnosti.
5/5
(Alena Z. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
Vše v naprostém pořádku. Děkujeme
5/5
(Emilie B. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
Služby Travelkingu.cz jsou naprosto v pohodě. Vše proběhlo na jedničku.
5/5
(akrij C. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
OK
5/5
(Petr P. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 6. říjen 2022
...ideálně zpracované, byl jsem přes web TravelKingu několikrát na víkendevých pobytech a vždy k plné spokojenosti

Naše pobyty jsou prověřené tisíci zákazníků

Žďárské vrchy s pivní koupelí a wellness

Vynikající

(Zdenka P.)

Penzion U Čtyřlístku je situován do krásného prostředí. V okolí lesy, spousta cílů na výlety jak autem, pěšky či na kole. Pobyt jsme si prodloužili a náležitě užili, díky nádhernému počasí a předevš...

5/5

Jeseníky s Thermal Parkem, dárkem a slevou

Vynikající

(Jaroslav K.)

Příjemné rodinné prostředí. Strava výborná, skvělá regenerace v pivní lázni. Personál velmi ochotný. Typ na výlet: samozřejmě výstup na Praděd, dále návštěva Pradědova galerie v Jiříkově (cca 30 km od...

5/5

Polské Beskydy s neomezeným wellness

Vynikající

(Radim D.)

Hotel splnil má očekávání a jeho kuchyně je předčila. Na základě celkové úrovně hotelu, ubytování, personálu a kuchyni bych přidal hotelu ještě jednu hvězdu. Plně si ji zaslouží.

5/5

Beskydy: bohaté wellness a až 4 procedury

Vynikající

(Květoslava P.)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Vše bylo perfektní, příjemná obsluha, výborná kuchyně i poskytované služby. Hotel je v krásném, klidném a čistém prostředí s kouzelným pohledem do okolí.

5/5

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet