Recenze a zkušenosti s Travelkingem

Jaké mají zákazníci zkušenosti s našimi službami ?

33585 recenzí

5/5
(Katka N. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 15. květen 2022
Velika spokojenost, velke diky pani Andelove, super komunikace, rychle vyrizeni vsech pozadavku!!!
5/5
(zdenka V. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 15. květen 2022
Prezentace, přehled objednávky i zákaznická podpora naprosto v pořádku. Veškeré jednání nej!
5/5
(Dagmar M. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 15. květen 2022
Služby Travelking,poskytlo skvělé služby,vstříctnost a ochotu zorganizovat zájezd.
5/5
(Petr T. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 14. květen 2022
Kupon přišel ihned a v pořádku. Jsme naprosto spokojeni, dáváme plný počet hvězdiček.
4/5
(Josef H. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 14. květen 2022
Několikrát během roku využívám služeb Travelking. cz a jsem velice spokojený zákazník. Zejména při zakoupení poukazů do zahraničí ( z velké části Maďarsko) jsem velice spokojen se zákaznickou podporou, vašich pracovníků.
5/5
(Ladislav N. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 13. květen 2022
Vše bylo OK, paní Andělová nám ochotně vyšla vstříc se zajištěním termínu, jeli jsme totiž s vnoučetem a potřebovali jsme rodinný pokoj. Při zajišťování další dovolené se opět obrátíme na služby TRAVELKINGU. Na radu paní Andělové jsme si zařídili SENIOR PASY, abychom mohli jako důchodci využít nějakou slevu.
5/5
(Pavlína H. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 12. květen 2022
Jsem spokojená. Měli jsme domluvený termín, na který jsme kvůli nemoci nemohli dorazit. P. Kapounova mně pomohla se změnou termínu a vše proběhlo hladce. Za to moc děkuju.
5/5
(Romana V. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 9. květen 2022
Travelking a jeho služby mohu hodnotit na výbornou. Problém s overbookingem hned po zaplacení objednávky, mi pomohl personál ochotně vyřešit.
5/5
(Regina J. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 9. květen 2022
Se službami TRAVELING.CZ jsme naprosto spokojeni. Potřebovali jsme změnit termín a to se povedlo bez problémů.

Naše pobyty jsou prověřené tisíci zákazníků

Žďárské vrchy s pivní koupelí a wellness

Vynikající

(Zdenka P.)

Penzion U Čtyřlístku je situován do krásného prostředí. V okolí lesy, spousta cílů na výlety jak autem, pěšky či na kole. Pobyt jsme si prodloužili a náležitě užili, díky nádhernému počasí a předevš...

5/5

Jeseníky s Thermal Parkem, dárkem a slevou

Vynikající

(Jaroslav K.)

Příjemné rodinné prostředí. Strava výborná, skvělá regenerace v pivní lázni. Personál velmi ochotný. Typ na výlet: samozřejmě výstup na Praděd, dále návštěva Pradědova galerie v Jiříkově (cca 30 km od...

5/5

Polské Beskydy s neomezeným wellness

Vynikající

(Radim D.)

Hotel splnil má očekávání a jeho kuchyně je předčila. Na základě celkové úrovně hotelu, ubytování, personálu a kuchyni bych přidal hotelu ještě jednu hvězdu. Plně si ji zaslouží.

5/5

Beskydy: bohaté wellness a až 4 procedury

Vynikající

(Květoslava P.)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Vše bylo perfektní, příjemná obsluha, výborná kuchyně i poskytované služby. Hotel je v krásném, klidném a čistém prostředí s kouzelným pohledem do okolí.

5/5

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet