Recenze a zkušenosti s Travelkingem

Jaké mají zákazníci zkušenosti s našimi službami ?

43152 recenzí

5/5
(Alik B. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 24. únor 2024
Spokojenost. Děkujem
5/5
(Zlatka E. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 24. únor 2024
Vše v pořádku...
5/5
(Rudolf M. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 24. únor 2024
Vše v pořádku.
4/5
(Šárka V. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 24. únor 2024
Velice spokojeni.
5/5
(Jaroslava V. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 24. únor 2024
Vše v pořádku
5/5
(Iva V. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 24. únor 2024
Rychlé zpracování objednávky, nebyl žádný problém po příjezdu.
5/5
(Marek E. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. únor 2024
Kupon byl skvělý.
5/5
(Lucie V. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. únor 2024
Vše poradku
5/5
(Jaroslava K. - Česko Česko)
Hodnocení napsáno: 23. únor 2024
vše v pohodě

Naše pobyty jsou prověřené tisíci zákazníků

Žďárské vrchy s pivní koupelí a wellness

Vynikající

(Zdenka P.)

Penzion U Čtyřlístku je situován do krásného prostředí. V okolí lesy, spousta cílů na výlety jak autem, pěšky či na kole. Pobyt jsme si prodloužili a náležitě užili, díky nádhernému počasí a předevš...

5/5

Jeseníky s Thermal Parkem + dárek a slevy

Vynikající

(Jaroslav K.)

Příjemné rodinné prostředí. Strava výborná, skvělá regenerace v pivní lázni. Personál velmi ochotný. Typ na výlet: samozřejmě výstup na Praděd, dále návštěva Pradědova galerie v Jiříkově (cca 30 km od...

5/5

Polské Beskydy s neomezeným wellness

Vynikající

(Radim D.)

Hotel splnil má očekávání a jeho kuchyně je předčila. Na základě celkové úrovně hotelu, ubytování, personálu a kuchyni bych přidal hotelu ještě jednu hvězdu. Plně si ji zaslouží.

5/5

Beskydy: bohaté wellness a až 4 procedury

Vynikající

(Květoslava P.)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Vše bylo perfektní, příjemná obsluha, výborná kuchyně i poskytované služby. Hotel je v krásném, klidném a čistém prostředí s kouzelným pohledem do okolí.

5/5

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet