Barion Pixel
Osobně ověřené nabídky

U nás v Travelkingu pobyty osobně ověřujeme a ručíme za to, že každý z nich bude stát za to.

Podle čeho pobyty ověřujeme?

Každý pobyt označený nálepkou Osobně ověřeno musí splňovat alespoň 2 ze 3 kritérií:

  • Pobyt ověřil člen Travelking týmu

    Všechno jsme si vyzkoušeli a víme, co vám nabízíme.
  • Z pobytu se vracejí spokojení zákazníci

    Vážíme si vaší zpětné vazby. Hodnocení alespoň 4/5 je známka vaší spokojenosti.
  • Zákazníci si pobyt vybírají opakovaně

    Věříme, že pokud se k pobytu zákazníci vracejí i po sté, je skutečně kvalitní.

Recenze a zkušenosti s Travelkingem

Jaké mají zákazníci zkušenosti s našimi službami ?

30787 recenzí

5/5
(Petr V. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 28. březen 2021
Se servisem a potřebnými informacemi jsme byli spokojeni.
5/5
(Marcela P. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 26. březen 2021
Objednávka včetně faktury bez problémů, příjemná komunikace zákaznické podpory.
5/5
(Blanka K. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 22. březen 2021
Spokojenost.
5/5
(Dana V. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 19. březen 2021
Moc spokojeni. Doufáme, že si zajistíme další pobyty, v lepší době. Hodně zdraví.
5/5
(Jiří Z. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 17. březen 2021
Bezvadné.
5/5
(Marcel B. -  Slovensko)
Hodnocení napsáno: 17. březen 2021
Veľmi spokojný.
5/5
(Ing. Lucie Š. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 12. březen 2021
Vše v pořádku.
5/5
(Tomáš H. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 10. březen 2021
Vše bylo pořádku a velmi rychle vyřízené.
5/5
(Nada D. -  Česko)
Hodnocení napsáno: 8. březen 2021
Spokojeni.

Naše pobyty jsou prověřené tisíci zákazníků

Žďárské vrchy s pivní koupelí a wellness

Vynikající

(Zdenka P.)

Penzion U Čtyřlístku je situován do krásného prostředí. V okolí lesy, spousta cílů na výlety jak autem, pěšky či na kole. Pobyt jsme si prodloužili a náležitě užili, díky nádhernému počasí a předevš...

5/5

Jeseníky s Thermal Parkem i pivní koupelí

Vynikající

(Jaroslav K.)

Příjemné rodinné prostředí. Strava výborná, skvělá regenerace v pivní lázni. Personál velmi ochotný. Typ na výlet: samozřejmě výstup na Praděd, dále návštěva Pradědova galerie v Jiříkově (cca 30 km od...

5/5

Polské Beskydy s neomezeným wellness

Vynikající

(Radim D.)

Hotel splnil má očekávání a jeho kuchyně je předčila. Na základě celkové úrovně hotelu, ubytování, personálu a kuchyni bych přidal hotelu ještě jednu hvězdu. Plně si ji zaslouží.

5/5

Beskydy: bohaté wellness a až 4 procedury

Vynikající

(Květoslava P.)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Vše bylo perfektní, příjemná obsluha, výborná kuchyně i poskytované služby. Hotel je v krásném, klidném a čistém prostředí s kouzelným pohledem do okolí.

5/5

Pokračováním prohlížení těchto stránek dáváte souhlas se zpracováním cookies v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů. OK