Zažijte pobyt v moravské metropoli s maximálním komfortem! V Quality Hotelu Brno Exhibition Centre **** na vás čeká vynikající snídaně či polopenze, elegantní pokoje a zejména stylové střešní wellness centrum s panoramatickým výhledem na Brno. V okolí navíc najdete spoustu skvělých atrakcí, včetně vědecko-zábavního centra VIDA! a moderního koupaliště Riviéra. Do historického centra a k nejznámějším památkám se pak dostanete do 15 minut.

O ubytování

Quality Hotel Brno Exhibition Centre **** se nachází v Brně, nedaleko Brněnského výstaviště (950 m) a cca 3 km od historického centra. Pro zajímavé vyžití nemusíte cestovat daleko, 500 m od hotelu najdete VIDA! science centrum s interaktivní expozicí nebo zábavní park Šmoulové – Magický svět (500 m). K procházce přírodou zve krásný Masarykův háj (2,2 km) a zadivočit si můžete v lesním Jungle Parku (2,8 km) nebo Jump Parku (3 km) s trampolínami.

Do historického centra se dostanete během 15 minut hromadnou dopravou. Výhodou je, že většinu historických dominant města zde najdete pěkně pohromadě, nehrozí tak žádné velké přejíždění. Hrad Špilberk (2,8 km), kopec Petrov s katedrálou sv. Petra a Pavla (2,6 km), náměstí Svobody (2,7 km) s kontroverzním orlojem či Zelný trh (2,6 km) s čerstvým ovocem a zeleninou – vše obejdete pohodlně pěšky. Kolečko po centru si pak můžete klidně dát ještě jednou, stačí se zanořit do brněnského podzemí a čekají vás úplně nové zážitky. Pod kostelem sv. Jakuba (2,9 km) například leží kostnice, která je s více než 50 000 pohřbenými druhou největší v Evropě. Ze zdí obložených lebkami se vám opravdu bude tajit dech.

V létě se zchladíte na krásném koupališti Riviéra (550 m) nebo u Brněnské přehrady (9,4 km). Po celý rok je potom otevřené luxusní wellness centrum Infinit Maximus (9,7 km), nebo si můžete udělat výlet do Aqualandu Moravia (36,9 km), největšího aquaparku v České republice. V zimě jsou hlavní atrakcí brněnské vánoční trhy s tradičními stánky, bohatou nabídkou nápojů a pochutin i zdobenou vánoční "šalinou". Přímo v centru města, na Moravském náměstí (3,1 km), také bývá připravené ledové kluziště, kde se na bruslích můžete projet pod známou sochou markraběte Jošta.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 200 komfortních pokojů s elegantním interiérem, klimatizací a WiFi připojením. Každý pokoj má také vlastní koupelnu s vanou.

Pokoje Standard Twin měří 25 m² a jsou vybavené 2 oddělenými postelemi, sadou na přípravu kávy a čaje, smart televizí, psacím stolem, stolkem s posezením a trezorem. V koupelně najdete vysoušeč vlasů a toaletní potřeby.

Pokoje Standard Queen jsou stejně velké a prakticky stejně vybavené jako varianta Twin, rozdílem je ovšem uspořádání postelí – namísto 2 jednolůžek jsou tyto pokoje vybavené manželským dvoulůžkem. Díky tomu se uvolnilo místo pro malou rozkládací pohovku, která se dá využít jako přistýlka.

Apartmány nabízejí plochu 44 m² a skládají se z oddělené ložnice s manželskou postelí, televizí a psacím stolem a obývacího pokoje s velkou rozkládací pohovkou, velkým stolem s židlemi, psacím stolem a televizí. Nechybí minibar, trezor, žehlicí potřeby a příslušenství na přípravu čaje a kávy, v koupelně potom fén, toaletní potřeby, župany a přezůvky.

Rodinné pokoje ubytují 2 dospělé a 1-2 děti do 12 let v rámci 1 místnosti. Vybavení pokoje je standardní - sada na přípravu kávy a čaje, smart televize, psací stůl, stolek s posezením, trezor, fén na vlasy a toaletní potřeby.

Rodinné pokoje propojené mají celkovou plochu 50 m² a jde vlastně o 2 propojené pokoje typu Standard. K dispozici tedy budete mít 2 ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, televizí, psacím stolem a posezením, 2 koupelny s fénem a toaletními potřebami, příslušenství na přípravu kávy a čaje a 2 trezory. Pokoje jsou určené pro rodiny s dětmi do 12 let.

Na čem si pochutnáte?

Hotel se může pochlubit gastronomií na opravdu vysoké úrovni. Produkty hotelové kuchyně můžete ochutnat ve Snídaňové restauraci s bohatým bufetem nebo v restauraci Brasserie s nabídkou plnou regionálních i mezinárodních specialit. V létě si jídlo, šálek kávy nebo osvěžující nápoj vychutnáte na unikátní terase ve tvaru plachetnice. K posezení poslouží i útulný Lobby bar.

Kde budete relaxovat?

Ze střešního wellness & fitness centra Relax zone s panoramatickým výhledem na Brno vyjdete jako znovuzrození. Postará se o to finská sauna s venkovním ochlazováním, vnitřní i venkovní odpočívárnou, venkovní privátní vířivka pro 5 osob, ze které můžete sledovat západ slunce nad pisáreckými kopci, široká nabídka relaxačních masáží a MiniGym s profesionálními cvičebními stroji.

Něco navíc

V Play & Chill out zóně si zahrajete kulečník, šipky, fotbálek nebo stolní hry, na denním pořádku je zde také TV projekce důležitých sportovních událostí.

Quality Hotel Brno Exhibition Centre ****

Quality Hotel Brno Exhibition Centre ****

Křížkovského 20 , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
CPI Hotels a.s. IČ: 47116757


+420 543 122 018

reservations.qbex@q-hotels.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 550 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od lomu
13 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,6 km

Tipy na výlet

Brno

Brno Tip na výlet

Brno, neboli Štatl či Oltec, jak říkají městu místní, je moravská metropole světového významu, i přesto si však zachovává skvělou přátelskou atmosféru a přivítá vás něžnou, mateřskou náručí. Ať už toužíte po klidu, kulturních zážitcích či zajímavých památkách, v Brně se vám dostane dost ode všeho. Město žije různými festivaly, je domovem slavných divadelníků i hudebníků, prvotřídních restaurací a hospůdek. V Brně se rozhodně nudit nebudete.

Co nevynechat při návštěvě Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vilu Tugendhat, památku UNESCO
  • Navštivte také Labyrint pod Zelným trhem, Starou radnici s tzv. brněnským drakem v průchodu a vyhlídkovou věží, Kostnici u sv. Jakuba nebo Hvězdárnu a planetárium Brno.

Na své si přijdou i milovníci přírody. Vydejte se k Brněnské přehradě, kde je k dispozici několik pláží, sportovišť i půjčovna šlapadel. Nezapomenutelný zážitek si odnesete z plavby výletní lodí, která Vás zaveze třeba až ke hradu Veveří. Kousek od přehrady se nachází brněnská ZOO.

Více informací
Brněnské podzemí
Brněnské podzemí
VIDA! science centrum
VIDA! science centrum
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia