Maďarské lázeňské město Györ má vždy co nabídnout – úžasné termální lázně, krásné barokní památky a spoustu atrakcí. A co teprve, když se rozhodnete ubytovat ve čtyřhvězdičkovém Hotelu Isabell! Přivítají vás lahví vína na pokoji a během pobytu si budete vychutnávat skvělé snídaně i neomezený vstup do hotelové sauny. Děti do 6 let mají navíc pobyt zdarma.

O ubytování

Menší rodinný Hotel Isabell **** se nachází jen 600 metrů od oblíbených termálních lázní a 5 minut chůze od centra Györu. Z hotelu se snadno dostanete pěšky ke všem rozmanitým památkám a kulturním akcím, která Györ nabízí.

Centrum města je plné barokní architektury a dominuje mu věž biskupského hradu a paláce Püspökvár (1,2 km). Nádherný panoramatický výhled na historické centrum si užijete i z vyhlášených termálních lázní Rába Quelle (600 m), které se rozprostírají na soutoku řek Rába a Mošonský Dunaj. Nedávno prošly rozsáhlou rekonstrukcí, a v současnosti se tak jedná o jeden z nejmodernějších aquaparků v Evropě. Děti i dospělé jistě potěší také návštěva Zoo Xantus János (4,3 km), kde uvidíte mimo jiné vzácné bílé tygry.

Svou dovolenou můžete obohatit i zajímavými výlety – vyrazte třeba do chráněné krajinné oblasti Szigetköz (26,9 km), jejíž nádhernou přírodu můžete objevovat pěšky, na kole, na lodi i z koňského sedla. Na velké i malé dobrodruhy zde čeká také dobrodružný park Mosonmagyaróvár (40,4 km) s labyrintem lanových drah, lezeckými stěnami, trampolínami, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Nedaleko Györu najdete i lokalitu na seznamu UNESCO – Pannonhalmské arciopatství (23,7 km), které patří k nejstarším maďarským památkám a zaujme například knihovnou se 360 000 svazky a bazilikou s kryptou.

Kde budete spát?

V klimatizovaných pokojích si užijete TV, WiFi, telefon, rádio, minibar a vlastní koupelnu se sprchou nebo rohovou vanou, fénem a županem. K některým pokojům patří navíc i balkon.

  • Pokoj Standard měří 22 m² a je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky.

  • Třílůžkový pokoj má plochu 22 m² a najdete v něm manželskou postel a samostatné jednolůžko.

  • Čtyřlůžkový pokoj je velký 25 m² a zahrnuje 2 manželské postele nebo manželskou postel a 2 oddělená jednolůžka.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si vychutnáte speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. Nezapomenutelné večery zažijete v baru s krásnou terasou, kde si můžete vybírat z nejrůznějších maďarských vín a lehkého občerstvení.

Kde budete relaxovat?

V rámci pobytu budete moci odpočívat v hotelové sauně, co hrdlo ráčí.

Hotel Isabell ****

Hotel Isabell ****

Lakatos u. 15. , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Isabell Hotel Kft. IČ: 0809022978


+36 96 528 020

info@isabellhotel.hu

Check In
13:00 - 22:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
4 500 - 6 500 HUF/noc (dle velikosti)
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Město Györ

Město Györ Tip na výlet

Město tří řek, maďarské průmyslové město Györ, leží na soutoku řek Mošonský Dunaj, Rába a Rábca zhruba v polovině cesty mezi Vídní a Budapeští. Jeho návštěvu doporučujeme v každém ročním období, protože má co nabídnout z každé sféry - může se pochlubit skvělými termálními lázněmi, bohatou historií, krásnou přírodou, restauracemi s maďarskými specialitami a rozmanitými kulturními akcemi.

Co nesmíte v Györu vynechat?

  • Vydejte se na procházku do nejhezčího barokního náměstí ve městě, Bécsi kapu tér (U Vídeňské brány).
  • Zase nejhezčí barokní dům ve městě je jednoznačně Opatský dům z 18. století.
  • Na náměstí Széchenyi tér stojí dvě dominantní věže jezuitského kostela sv. Ignáce z Loyoly, který byste také neměli obejít bez povšimnutí.
  • I v Györu si můžete odpočinout v lázních - vyvěrají tu totiž jako v mnoha dalších maďarských městech termální a léčivé prameny; proto jsou zde lázně.
  • Na procházku do zeleně uprostřed města zamiřte do parku Batthyány tér.
Více informací
Bazilika Nanebevzetí Panny Marie
Bazilika Nanebevzetí Panny Marie
Xantus János ZOO
Xantus János ZOO
Lázně Mosonmagyaróvár
Lázně Mosonmagyaróvár