Užijte si jedinečný pobyt s nádechem luxusu ve 4* budově v Hotelu Kálvária **** se vstupem do wellness a bohatou snídaní s odpoledním čajem a zákuskem, či polopenzí. Dopřejte si finskou a infra saunu, páru, vířivku a relaxační areál. Hotel je navíc baby friendly a získáte vstupenku do proslulých lázní Rába Quelle nebo do ZOO zdarma.

O ubytování

Hotel Kálvária **** se nachází v centrum nádherného historického města Győr, které vás uchvátí svou kouzelnou atmosférou a spoustou barokních památek.

Na místních vyhlášených farmářských trzích ochutnáte lokální speciality i vynikající víno. Za návštěvu stojí také nedaleké Pannonhalmské arciopatství (25 km), které je jednou z nejstarších maďarských památek a je zapsané na Seznamu dědictví UNESCO. Podívat se můžete i na Opatský dům z 18. století, který je považovaný za nejkrásnější barokní dům ve městě, nebo na jedno z nejkrásnějších náměstí Bécsi kapu tér.

Za nádhernou přírodou se vypravte na ostrov Szigetköz (30 km), který bude rájem pro všechny milovníky přírody. Jde totiž zároveň o chráněnou krajinnou oblast s pestrou faunou i florou. A pokud se chystáte na výlet s dětmi, jistě vás potěší obora s lesní zvěří a dětskými atrakcemi. Kousek od ubytování na vás potom čeká ZOO Xantus János s bílými tygry a další exotickou zvířenou.

Kde budete spát?

Pokoje Superior jsou klimatizované, mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a jsou vybavené LCD televizí, trezorem, minibarem, WiFi připojením a telefonem. Standardně je v těchto pokojích manželská postel, je ale možné přidat také přistýlku.

Pokoje Deluxe jsou novější a elegantně vybavené. Disponují speciálním systémem chlazení a topení přímo ve zdi a oproti variantě Superior mají navíc modernější Smart TV. Nechybí vlastní koupelna se sprchou, trezor, minibar, WiFi připojení nebo telefon. I tato varianta umožňuje přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Carmen připravují vynikající pokrmy maďarské i mezinárodní kuchyně. Nabídka se mění s ohledem na sezónnost. Rádi vám také přípraví jídla pro vegetariány, diabetiky či celiaky. Ráno si vychutnáte snídaně ve formě bufetu. Ve večerních hodinách se v restauraci podávají večeře servírovanou nebo bufetovou formou. Osvěžující nápoj, výběrová káva a lehké občerstvení na vás čeká v Cross Drink baru.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý odpočinek na vás čeká v hotelovém Magnolia Spa, ve kterém najdete vířivku i sauny (finskou, parní a infra), zkrátka vše potřebné pro nabuzení imunitního systému a zrelaxování unavených svalů. Dopřát si můžete také masáž z pestré nabídky, která zahrnuje třeba i japonskou masáž Shiatsu.

Cestujete s dětmi?

V hotelu jsou připraveni i na nejmenší hosty. K dispozici jsou dětské postýlky, židličky a vany, hračky, sedačky na kola i dětská kola. Na dvoře hotelu je hřiště.

Něco navíc

V hotelovém Cross Drink baru na vás kromě oblíbeného nápoje čeká kulečník, šipky a stolní fotbálek. Pro aktivní jedince je k dispozici fitness.

Hotel Kálvária ****

Hotel Kálvária ****

Kálvária utca 22/d , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Helen-Dent Kft. IČ: 11133575-2-08


+36 96 510-800

info@hotel-kalvaria.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od lázní
2,1 km
Zastávka
1 km
Aquapark
2,1 km

Tipy na výlet

Lázně Rába Quelle

Lázně Rába QuelleTip na výlet

Termální a zážitkové lázně Rába Quelle patří k těm nejoblíbenějším v celém Maďarsku. Z hloubky 2 000 m zde tryská léčivá voda o teplotě 37 - 63 °C a je vhodná pro všechny, kteří trpí nemocemi kostí a kloubů, případně mají problémy se svaly. Příznivě ovlivňuje potíže s trávením a účinná je i v případě snížené funkce štítné žlázy.

V lázních najdete 3 termální a 5 zážitkových bazénů:

  • Zážitkový bazén ve tvaru válce
  • Zážitkový venkovní velký bazén s 68 metrů dlouhým tobogánem a jeskyní
  • Zážitkový venkovní relaxační bazén
  • Zážitkový bazén s vodním barem
  • Zážitkový bazén s vodopádem, gejzíry a masáží vleže
  • Velký termální bazén pro vodní masáž vleže s tryskami masírující záda
  • Termální bazén se šachovnicí, který léčí a uklidňuje
  • Termální bazén s hvězdami s atmosférou klidné noci

Nechybí zde ani saunový svět, jehož součástí je finská sauna, venkovní bazének, parní kabina, perličková lázeň, frigidárium a 2 infrakabiny, vyhřívaná kamenná lavice, aromaterapeutická sauna, solná kabina, masážní křeslo a vířivka.

Lázně jsou otevřeny celoročně, od pondělí do neděle v časech 09:30 – 18:00 hod. Kdybyste chtěli navštívit lázně i v další dny svého pobytu, celodenní vstup vyjde dospělou osobu na 9 700 HUF (cca 610 Kč) a dítě do 18 let na 7 300 HUF (cca 460 Kč).

Více informací
Xantus János ZOO
Xantus János ZOO
Město Györ
Město Györ
Lázně Mosonmagyaróvár
Lázně Mosonmagyaróvár