Láká vás dovolená v Maďarsku? Vydejte se do proslulého lázeňského města Győr a užijte si všechny jeho krásy! O váš komfort se postará moderní apartmán v Hotelu Garzon Pláza ****, bohaté snídaně formou bufetu a neomezený vstup do moderní wellness zóny. V okolí navíc čekají vyhlášené lázně Rába Quelle, krásná zoologická zahrada a další atrakce.

O ubytování

Hotel Garzon Pláza **** se nachází v klidné části maďarského Győru. Centrum města je plné barokní architektury a dominuje mu věž biskupského hradu a paláce Püspökvár (5,6 km). Nádherný panoramatický výhled na historické centrum si užijete i z vyhlášených termálních lázní Rába Quelle (4,4 km), které se rozprostírají se na soutoku řek Rába a Mošonský Dunaj. Nedávno prošly rozsáhlou rekonstrukcí, a v současnosti se tak jedná o jeden z nejmodernějších aquaparků v Evropě. Děti i dospělé jistě potěší také návštěva Zoo Xantus János (4,5 km), kde uvidíte mimo jiné vzácné bílé tygry.

Svou dovolenou můžete obohatit i zajímavými výlety – vyrazte třeba do chráněné krajinné oblasti Szigetköz (30,6 km), jejíž nádhernou přírodu můžete objevovat pěšky, na kole, na lodi i z koňského sedla. Na velké i malé dobrodruhy zde čeká také dobrodružný park Mosonmagyaróvár (43 km) s labyrintem lanových drah, lezeckými stěnami, trampolínami, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Nedaleko Györu najdete i lokalitu na seznamu UNESCO – Pannonhalmské arciopatství (19 km), které patří k nejstarším maďarským památkám a zaujme například knihovnou se 360 000 svazky a bazilikou s kryptou.

Kde budete spát?

V hotelu vás přivítá jeden z moderních pokojů či apartmánů. K dispozici budete mít koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, WiFi připojení, televizi a minibar.

  • Apartmán Standard je jednopokojový apartmán vybavený manželskou postelí, kuchyňským koutem a jídelním stolem pro dva. Pokoj neumožňuje přistýlky.

  • Podkrovní apartmán Standard nabídne manželskou postel, rozkládací pohovku, která může posloužit jako přistýlka, kuchyňský kout a jídelní stůl.

  • Apartmán Superior je prostornější, najdete v něm manželskou postel, posezení, velký jídelní stůl a kuchyňský kout.

  • Suite je velký apartmán se samostatnou ložnicí s manželskou postelí a obývacím pokojem s pohovkou a křeslem, kuchyňským koutem a velkým jídelním stolem.

Na čem si pochutnáte?

Stylová restaurace Húsevő vás pohostí moderní gastronomií – těšit se můžete především na steaky a asijské speciality, nechybí ale ani pokrmy pro vegetariány a vegany, či zajímavá sezónní nabídka.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vám poslouží wellness zóna s bazénem, vířivkou a saunou. Dopřát si můžete také relaxační masáž, nebo si naopak užijte aktivní relax ve vybaveném fitness centru.

Hotel Garzon Plaza ****

Hotel Garzon Plaza ****

Vasvári Pál utca 1/b , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Garzon Pláza Kft IČ: 08-09-015113


+36-96/900-500

hotel@garzonplaza.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma - na ulici, na parkovišti 950 HUF/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od lázní
3 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Město Györ

Město Györ Tip na výlet

Město tří řek, maďarské průmyslové město Györ, leží na soutoku řek Mošonský Dunaj, Rába a Rábca zhruba v polovině cesty mezi Vídní a Budapeští. Jeho návštěvu doporučujeme v každém ročním období, protože má co nabídnout z každé sféry - může se pochlubit skvělými termálními lázněmi, bohatou historií, krásnou přírodou, restauracemi s maďarskými specialitami a rozmanitými kulturními akcemi.

Co nesmíte v Györu vynechat?

  • Vydejte se na procházku do nejhezčího barokního náměstí ve městě, Bécsi kapu tér (U Vídeňské brány).
  • Zase nejhezčí barokní dům ve městě je jednoznačně Opatský dům z 18. století.
  • Na náměstí Széchenyi tér stojí dvě dominantní věže jezuitského kostela sv. Ignáce z Loyoly, který byste také neměli obejít bez povšimnutí.
  • I v Györu si můžete odpočinout v lázních - vyvěrají tu totiž jako v mnoha dalších maďarských městech termální a léčivé prameny; proto jsou zde lázně.
  • Na procházku do zeleně uprostřed města zamiřte do parku Batthyány tér.
Více informací
Lázně Rába Quelle
Lázně Rába Quelle
Xantus János ZOO
Xantus János ZOO
Pannonhalmské arciopatství
Pannonhalmské arciopatství