Poznejte krásu jednoho z nejpopulárnějších maďarských historických měst. Díky ubytování v Hotelu Domus Collis **** to budete mít k památkám i lázním doslova pár kroků. Ráno si vychutnáte bohatou snídani a na pokoji si díky vybavené kuchyňce připravíte cokoliv, na co budete mít chuť.

O ubytování

Hotel Domus Collis **** stojí v srdci maďarského města Győr. Od památek, termálních lázní a skvělých restaurací vás tak bude dělit pouhých pár kroků. Lepší ubytování pro objevování jednoho z nejkrásnějších historických měst v Maďarsku byste hledali jen těžko. Co najdete v okolí?

Město Győr, česky Ráb, leží na soutoku tří řek. Najdete ho na půli cesty mezi Vídní a Budapeští. Proč je Győr tak oblíbeným cílem turistů? Nabízí totiž od všeho trošku – překrásnou barokní architekturu, luxusní termální lázně i krásnou přírodu v okolí i uvnitř města. Krásný je v každém ročním období a jeho ulici ve dne v noci tepou životem.

Z památek nesmíte vynechat procházku na barokní náměstí Bécsi kapu tér (300 m) ani další barokní skvost – Opatský dům z 18. století. Na náměstí Széchenyi tér (170 m) stojí kostel sv. Ignáce z Loyoly, který díky dvěma dominantním věžím nemůžete přehlédnout. Minout nemůžete ani místní baziliku (250 m), která se k nebi tyčí hned za hotelem.

Po prohlídce památek přijdou na řadu relax. Nechte se hýčkat v termálních a zážitkových lázních Rába Quelle (800 m), které patří k nejoblíbenějším v zemi. Léčivá voda vám pomůže s nemocemi kloubů a kostí a potížemi s trávením či štítnou žlázou. Odpočinete si ve 3 termálních a 5 zážitkových bazénech s vodopády, gejzíry nebo masážními tryskami. Samozřejmostí je i saunový svět plný moderních wellness atrakcí.

Kde budete spát?

Vaším dočasným domovem v Győru se stane jeden z stylově zařízených pokojů, které vynikají elegantními interiéry s vkusným vybavením.

Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem a vybavenou kuchyňku s ledničkou, myčkou nádobí, kávovarem. Práci odbavíte na psacím stole a díky posezení si kdykoliv během dne můžete odpočinout. Samozřejmostí je vysoce rychlostní připojení k WiFi a televize. Pokoje jsou klimatizované.

Na výběr máte ze dvou možností ubytování:

  • Pokoj Panoramatic (31-38 m²) je ideální pro 2 hosty, které se vyspí na manželské posteli nebo oddělených postelích. Připojit lze postýlku pro dítě do 2 let. Z oken si užijete krásný výhled na pěší zónu historického jádra města.

  • Pokoj Premium suite (50 m²) nabízí mnohem více prostoru. Je rozdělený na obývací pokoj a ložnici. Ložnice je vybavená manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. V obývací části se kromě posezení, psacího stolu a kuchyňky nachází i rozkládací pohovka pro 2 lidi. Celkem tak pokoj ubytuje až 4 osoby. Z oken se pokocháte výhledem buď na promenádu u řeky nebo na historické centrum s nejkrásnější barokní sochou.

Na čem si pochutnáte?

Pokud si vyberete balíček se snídaní, zavítáte do hotelové jídelny, kde na vás bude každé ráno čekat bohatý bufet plný čerstvého pečiva, sýrů a uzenin, ovoce a zeleniny nebo sladkých dobrot či cereálií. Dopřejte si samozřejmě také kávu, čaj a osvěžující sklenku ovocného džusu.

Hotel Domus Collis ****

Hotel Domus Collis ****

Jedlik Ányos utca 8. , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Győri Egyházmegye Püspöki Vagyonkezelő IČ: HU18280283


+36 30 319 1203

INFO@HOTELCOLLIS.HU

Check In
14:00 - 23:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 1 600 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Kolárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Zastávka
100 m
Aquapark
0,8 km

Tipy na výlet

Město Györ

Město Györ Tip na výlet

Město tří řek, maďarské průmyslové město Györ, leží na soutoku řek Mošonský Dunaj, Rába a Rábca zhruba v polovině cesty mezi Vídní a Budapeští. Jeho návštěvu doporučujeme v každém ročním období, protože má co nabídnout z každé sféry - může se pochlubit skvělými termálními lázněmi, bohatou historií, krásnou přírodou, restauracemi s maďarskými specialitami a rozmanitými kulturními akcemi.

Co nesmíte v Györu vynechat?

  • Vydejte se na procházku do nejhezčího barokního náměstí ve městě, Bécsi kapu tér (U Vídeňské brány).
  • Zase nejhezčí barokní dům ve městě je jednoznačně Opatský dům z 18. století.
  • Na náměstí Széchenyi tér stojí dvě dominantní věže jezuitského kostela sv. Ignáce z Loyoly, který byste také neměli obejít bez povšimnutí.
  • I v Györu si můžete odpočinout v lázních - vyvěrají tu totiž jako v mnoha dalších maďarských městech termální a léčivé prameny; proto jsou zde lázně.
  • Na procházku do zeleně uprostřed města zamiřte do parku Batthyány tér.
Více informací
Lázně Rába Quelle
Lázně Rába Quelle
Bazilika Nanebevzetí Panny Marie
Bazilika Nanebevzetí Panny Marie
Györská synagoga
Györská synagoga