Luxusní stylový Hotel & Garden U Holubů **** nedaleko Čeladné se nachází uprostřed kouzelné beskydské přírody. A protože hotelová polopenze, wellness i ubytování jsou na opravdu vysoké úrovni, začnete klidněji dýchat a konečně se dokonale uvolníte. Majitelé se rozhodli vsadit na osobní přístup, což rozhodně pocítíte a oceníte. V krásném designovém hotelu už pro vás připravují welcome drink i bylinnou koupel.

Na Lysou, domácí zmrzlinu a vyhlášená golfová hřiště

Moravskoslezské Beskydy jsou ideálním místem pro turistiku. Po červené turistické značce vedoucí nedaleko hotelu se můžete vydat k vrcholu 6 km vzdálené Kněhyně nebo až na Pustevny. Na opačnou stranu od hotelu, směrem k vodní nádrži Šance, vás červená po příjemné vrstevnici zavede na Smrk (9 km). Na nejvyšší horu Beskyd - Lysou horu 1 323 m.n.m. se nejlépe dostanete z Ostravice.

Na své si v nedalekém Prosper golf resortu Čeladná přijdou i milovníci golfu. Zahrajte si na jednom ze dvou krásných, ale nelehkých hřištích, která už několikrát hostila PGA European Tour. Za turistické, cyklistické či golfové výkony se odměňte třeba vynikající domácí zmrzlinou z čerstvého mléka na farmě přímo v Čeladné.

Hotel & Garden U holubů ****

Hotel & Garden U holubů ****

Čeladná 0808 , Čeladná
Česká republika

Provozuje společnost:
U Holubů, s.ro. IČ: 64616665


+420 558 684 060

recepce@uholubu.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
5,6 km