Hotel Ondráš z Beskyd *** se nachází v samém srdci Beskyd v chráněné krajinné oblasti a díky své skvělé poloze je předurčen k turistice v horách. V ceně balíčku je polopenze formou bufetu, ale také parádní vyžití jako badminton, kulečník či stolní hry. Pro děti je připraven dětský koutek.

O ubytování

Hotel Ondráš z Beskyd *** se nachází v samém srdci Beskyd, přímo na úpatí Lysé hory v chráněné krajinné oblasti a svou polohou je předurčen k aktivnímu pobytu v horách. Možnosti výletů po okolí jsou nesčetné. Kromě výšlapu na blízkou Lysou horu se vydejte na další vrcholky Beskyd jako Smrk (14,5 km) nebo k Satinským vodopádům (3,6 km). V okolí do 5 km od hotelu najdete atrakce jako Lanové bludiště Opičárna nebo stálou výstavu řezbářských prací Ráj dřevěných soch. Do Aquaparku Olešná to budete mít 22 km, v zimě zase oceníte blízkost skiareálů Opálená (11 km), Ostrá (11 km) a Bílá (20,7 km). Skvělým zážitkem je také poznávání překrásné beskydské přírody po upravovaných běžeckých trasách, kterých vede v okolí hotelu nespočet.

Kde budete spát?

Pobyt si užijete v komfortních dvoulůžkových pokojích, u některých s možností přistýlky. Samozřejmostí je TV, WiFi připojení a vlastní koupelna se sprchou nebo vanou a WC.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na snídaních formou bufetu a pak zejména na pravých českých jídlech.

Cestujete s dětmi?

V dětském koutku se parádně zabaví zejména menší děti.

Hotel Ondráš z Beskyd ***

Hotel Ondráš z Beskyd ***

Ostravice , Ostravice 957
Česká republika

+420 739 317 740

info@hotelondras.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,7 km
Zastávka
3,5 km
Aquapark
23 km
Sjezdovka
4,6 km
Běžkování
16 km

Tipy na výlet

Beskydy

BeskydyTip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Aquapark Olešná
Aquapark Olešná
Pustevny
Pustevny
Hukvaldy
Hukvaldy