Užijte si pobyt v Moravskoslezských Beskydech nedaleko Lysé hory. Do Hotelu Budoucnost se těšte na polopenzi s pestrým výběrem jídel, privátní wellness se saunovým světem, moderní fitness a bohaté zázemí pro děti. Beskydské krásy pak můžete objevovat po mnoha turistických trasách.

O ubytování

Hotel Budoucnost najdete v klidné obci Nová Ves u Frýdlantu nad Ostravicí (2 km) v Moravskoslezském kraji. Blízko to budete mít na beskydskou královnu - Lysou horu, k přehradě Šance i další známé beskydské vrcholy jako Radhošť nebo Pustevny. V zimě je to zde hotový ráj pro lyžaře, několik středisek máte na dosah ruky: Ski areál Malenovice (3 km), Golf & Ski Resort Ostravice (5 km) nebo třeba ski areál Opálená (8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 11 pokojů, které jsou komfortně vybavené a mají možnost přistýlky. V každém pokoji najdete pohodlnou postel, šatní skříň, televizi, WiFi připojení a koupelnu se sprchou. Na vyžádání je možné na pokoj přidat ledničku.

Na čem si pochutnáte?

V denně restauraci si pochutnáte na bufetových či servírovaných (dle obsazenosti) snídaních, večeři si vyberete až z 10 jídel. Večer nebo za špatného počasí si užijte romantické posezení u krbu.

Pánové budou nadšeni ze stylové pivnice s nabídkou 4 druhů točených piv a karetním stolkem, dámy ocení zastřešenou terasu s ratanovými křesly ideálními k posezení s kávou.

Kde budete relaxovat?

Wellness centrum přímo v hotelu nabízí relax v saunovém světě s mořským klima, parní saunou, odpočívárnou a perlivou vanou. Samozřejmostí je ručníkový servis.

Cestujete s dětmi?

Hotel je baby friendly. Nabízí možnost zapůjčení dětské postýlky i nočníku, v restauraci je dětská židlička či podsedák a na toaletě přebalovací pult. Samozřejmostí je dětský koutek a venku pak dětské hřištěse všemi bezpečnostními prvky.

Něco navíc

Abyste na dovolené nevypadli z formy, je vám v hotelu k dispozici moderní fitness centrum.

Hotel Budoucnost

Hotel Budoucnost

Nová Ves 139 , Frýdlant nad Ostravicí
Česká republika

+420 734 577 775

info@rsbudoucnost.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od jezera
11 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
17,7 km
Sjezdovka
3 km
Běžkování
3 km

Tipy na výlet

Beskydy

BeskydyTip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Pustevny
Pustevny
Stezka Valaška
Stezka Valaška
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm