Ať už patříte mezi fanoušky golfu nebo ne, stylový resort Prosper Golf Čeladná *** vás jistě okouzlí. Těšit se můžete na moderní ubytování v kouzelném prostředí Beskyd, jen kousek od Pusteven, Satinských vodopádů, Stezky Valaška a dalších atrakcí. Navíc si pochutnáte na výtečných snídaních či polopenzi.

O ubytování

Prosper golf resort Čeladná *** je prestižní golfový resort, který se ukrývá v malebné krajině Beskyd. Největším lákadlem resortu je pochopitelně profesionální golfové hřiště s více než 20letou tradicí, skvělé zážitky zde na vás ale čekají i v případě, že mezi fanoušky golfu nepatříte. Okolí je totiž protkané turistickými stezkami a bohaté na krásné výletní cíle a atrakce.

Pěšky se můžete vydat třeba na vrchol Smrk (12 km) se stejnojmennou přírodní rezervací, nebo ke krásným Satinským vodopádům (10,6 km). Milovníci historie mohou navštívit Srub Petra Bezruče (6,3 km) nebo vyrazit do Frenštátu pod Radhoštěm (11 km), kde na ně čeká krásná novoromantická radnice a Muzeum Novojičínska. Adrenalinový nadšenci si zase užijí procházku po visuté Stezce v oblacích Valaška (28,7 km) nebo zábavu v lanovém parku Tarzanie (12,3 km).

A nudit se nebudete ani v zimě. S příchodem sněhu se totiž samotný golfový areál mění na Snow Arenu s běžeckými tratěmi. Preferujete spíše sjezdové lyžování? Pak otestujte svahy ski areálů Palkovice (13,3 km), Gruň (27,1 km), Zlatník (30,1 km), Sachovka (34,6 km) a mnoha dalších. Po dni stráveném na sjezdovce se pak můžete prohřát třeba v Aquaparku Olešná (20,5 km) s krytými bazény a saunovým světem.

Kde budete spát?

Přivítá vás moderní dvoulůžkový pokoj Club House s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. K vybavení pokoje patří také psací stůl s židlí, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci si pochutnáte na osvědčené české klasice i mezinárodních specialitách. Nechybí pestrý výběr alkoholických i nealkoholických nápojů.

Cestujete s dětmi?

Po předchozí domluvě si můžete v hotelu zapůjčit dětskou postýlku.

Prosper Golf Resort Čeladná ***

Prosper Golf Resort Čeladná ***

Čeladná 741 , Čeladná
Česká republika

Provozuje společnost:
Prosper Golf Resort a. s. IČ: 05277736


+420 558 440 411

info@prosper-golf.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
11 km
Sjezdovka
2,8 km
Běžkování
10 m

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Stezka Valaška
Stezka Valaška
Srub Petra Bezruče
Srub Petra Bezruče
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm