Přepychový Golf & Ski Resort Ostravice **** leží v menší beskydské podhorské osadě Ostravice nedaleko Frýdku-Místku, aquaparku a vodní nádrže Olešná, zoo Lašský dvůr a řady přírodních památek. Užijte si luxusní pokoj Deluxe s balkónem, snídaně formou bufetu a také relaxaci ve wellness se saunami a venkovní vířivkou. V ceně je také olejová masáž. Pobyt nadchne také milovníky golfu!

O ubytování

Golf & Ski Resort Ostravice **** se nachází v srdci unikátního sportovně-rekreačního areálu ležícího v malebném beskydském údolí nedaleko oblíbeného turistického střediska Ostravice. Zažijte nezapomenutelný pobyt v pětihvězdičkovém resortu, který uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Těšte se na nekonečné možnosti aktivit, špičkové služby, výjimečnou gastronomii i překrásné výhledy na beskydské vrcholy.

Přestože svým hostům nabízí nejvyšší komfort, je působí resort v nádherném v údolí říčky Ostravice zcela harmonicky. Sedm hotelových domů v dominantně dřevěném designu dokonale zapadá mezi dva nejvyšší vrcholy Beskyd – Lysou horu (12 km) a Smrk (10,4 km).

Krásy přírody a čerstvých si zde naplno užijete po celý rok. Během léta si můžete zahrát golf na 18jamkovém hřišti, které resort obklopuje ze všech stran. V zimě je možné zasněžené greeny brázdit na běžkách po několika běžeckých tratích.

Plno zážitků na vás ovšem čeká i za branami resortu. Na výlet se můžete vydat například na horu Radhošť (19 km). Výstup si můžete zpestřit návštěvou nádherných Pusteven (15 km) nebo výhledy ze Stezky v korunách stromů Valašsko (15,3 km). V Rožnově pod Radhoštěm láká k návštěvě jedinečné Valašské muzeum v přírodě (26 km), nádherná Jurkovičova rozhledna (26 km) nebo zřícenina hradu Rožnov (30 km).

Za vodními radovánkami vyrazte do Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (18 km) nebo do Aquaparku Olešná (18,3 km). Zalyžovat si můžete na svazích Ski areálu Jiřího Rašky (20 km), Ski areálu Opálená (8 km), nebo Ski areálu Pustevny (43 km).

Kde budete spát?

Vaším domovem se během pobytu stane prostorný, komfortní a přírodně laděný dvoulůžkový pokoj Deluxe s vlastní koupelnou. Pokoj je vybaven pohodlnou postelí, satelitní televizí, WiFi připojením, minibarem, telefonem, trezorem a fénem. Součástí je také balkon s výhledem do přírody.

V případě pobytu s domácím mazlíčkem budete ubytováni ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s vlastní koupelnou. Design pokoje spojuje eleganci s útulnou atmosférou, a tak si zde budete připadat jako doma. Standardní pokoje jsou vybaveny satelitní televizí, WiFi připojením, minibarem, telefonem, trezorem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restaurace Ostravice si užijete nejen skvělou gastronomii, ale také nádherné výhledy na přírodu Beskyd. Jídlo si můžete vychutnat buď v příjemném interiéru s krbem, nebo na venkovní terase. Každé ráno zde na vás budou čekat bohaté snídaňové bufetové stoly plné dobrot, kterých si můžete dopřát, co jen hrdlo ráčí. Poté je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku, kde najdete například šťavnaté steaky, lahodné dezerty i speciality k pivu či vínu.

Kde budete relaxovat?

V luxusním hotelovém wellness najdete vše pro dokonalý odpočinek těla i mysli. Relaxovat zde můžete ve finské, bio a bylinné sauně či ve venkovní vířivce. Dokonalé uvolnění zažijete také při thajských masážích od profesionální terapeutky z Thajska.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká spousta zábavy na moderním venkovním hřišti s mnoha atrakcemi.

Něco navíc

Vyznavače aktivní dovolené potěší, že je v hotelu možné zapůjčení holí na Nordic Walking a výbavy na běžkování.

Golf & Ski Resort Ostravice ****

Golf & Ski Resort Ostravice ****

Ostravice, 75 , Ostravice
Česká republika

595 538 538

recepce@ostravice-golf.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,7 km
Zastávka
2,1 km
Aquapark
18 km
Sjezdovka
4,4 km
Běžkování
10 m

Tipy na výlet

Beskydy

BeskydyTip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Pustevny
Pustevny
Valašské muzeum v přírodě
Valašské muzeum v přírodě
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm