Dovolenou v Hotelu Rajská bouda *** si užije opravdu každý. Ať už si krásy beskydské přírody budete vychutnávat při pěší turistice nebo cyklovýletech, snadno zapomenete na všechny starosti všedních dnů. Kromě příjemného útulného ubytování na vás čeká chutná polopenze, zábava při bowlingu a také welcome drink. Děti zase nadchne velká vnitřní herna.

O ubytování

Hotel Rajská Bouda nabízí komfortní bezbariérové ubytování přímo v srdci Beskyd, na úpatí Lysé hory. Díky krásné přírodě, kouzelným výletním cílům a nedalekým ski areálům si zde skvělou dovolenou zaručeně užijete v každém ročním období.

Ski areál Melanovice se 6 sjezdovkami je vzdálen pouze 1,3 km od hotelu. Na dosah budete mít také Ski areál Palkovice (10,4 km) s červenou a modrou sjezdovkou, Ski areál Opálená (10,3 km) se snowparkem a další lyžařská centra. Běžkaři mohou vyrazit na Lysohorskou magistrálu a další udržované trasy v okolí.

V létě navštivte krásné Satinské vodopády (1 km) nebo Mohelnický vodopád. Ke koupání poslouží Aquapark Olešná (20 km) a vodní sporty si užijete na přehradní nádrži Baška (12 km) a Žermanice (30 km). Oblíbenými turistickými cíli jsou také zřícenina hradu Hukvaldy (18 km), hrad Štramberk (30 km) a Valašské muzeum v přírodě (30 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s gaučem, který může posloužit jako přistýlka. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci ochutnáte hlavně vynikající regionální speciality – valašskou kyselici, domácí klobásky z udírny a další dobroty. V nabídce jsou ale také šťavnaté burgery a steaky či různá sezónní jídla.

Kde budete relaxovat?

Po dni v horách si odpočinete v sauně, případně se uvolníte při některé z profesionálních masáží.

Cestujete s dětmi?

Prostory hotelu jsou ideálně uzpůsobeny pro rodiny s dětmi. Na malé hosty čeká spousta her a zábavy ve velkém dětském koutku.

Něco navíc

Součástí hotelu jsou 2 bowlingové dráhy. Jedna z nich je díky možnosti zvednout mantinely vhodná i pro menší děti. K dispozici jsou také 2 stoly na stolní tenis.

Hotel Rajská bouda ***

Hotel Rajská bouda ***

Malenovice 206 , Malenovice
Česká republika

604 456 146

inforajskabouda@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
14 km
Zastávka
100 m
Aquapark
20 km
Sjezdovka
1,3 km
Běžkování
7,5 km

Tipy na výlet

Beskydy

BeskydyTip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy se, jak název napovídá, nachází na pomezí Moravy a Slezska, a mezi návštěvníky se těší čím dál větší oblíbenosti. Není divu - hory a lesy, památky, krásná příroda i spousta aktivit - Beskydy mají opravdu co nabídnout.

Co určitě musíte vidět v Beskydech:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické muzeum Tatra Kopřivnice

Turisté a cyklisté by si ale neměli nechat ujít ani vrchol Velkého Javorníku, Bílou či Radhošť se sochou bájného Radegasta, milovníci památek a historie zase Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Štramberk neboli Valašský betlém, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámek. Významným je také město Příbor, kde se narodil lékař-neurolog a zakladatel psychoanalýzy Sigmund Freud a kde se také dodnes nachází jeho rodný dům.

Více informací
Stezka Valaška
Stezka Valaška
Pustevny
Pustevny
Jurkovičova rozhledna
Jurkovičova rozhledna