Rodinná dovolená v apartmánech hotelu Predigtstuhl Resort v Bavorsku, oblíbená oblast St. Englmar. All inclusive, wellness, herna i program pro děti. Vybírat můžete i pobyty se skipasy za výhodnou cenu pro celou rodinu.
Rodinná dovolená v apartmánech hotelu Predigtstuhl Resort v Bavorsku, oblíbená oblast St. Englmar. All inclusive, wellness, herna i program pro děti. Vybírat můžete i pobyty se skipasy za výhodnou cenu pro celou rodinu.

Nezapomenutelná dovolená pro rodiny s dětmi v TOP lokalitě

Plánujete rodinnou dovolenou a máte rádi hory a zimní sporty? Hledáte lokalitu, kde se zabavíte nejen vy, ale i vaše děti? Hotelový areál Predigtstuhl Resort nabízí ideální prostředí pro dětská dobrodružství i wellness ráj pro dospělé. 

Hotelový areál Predigtstuhl Resort je vhodný zejména pro rodiny s dětmi. Nachází se na velmi pěkném místě, je obklopen přírodou a centrum St. Englmar je vzdáleno asi 800 m.

Ubytování v plně vybaveném apartmánu

Apartmány mají vlastní sociální zařízení se sprchou nebo vanou, WC, kuchyňský kout s lednicí, posezení a balkon nebo terasu, satelitní TV, telefon. Za příplatek možné ubytování v prostornějším apartmánu.

  • V ceně máte jednopokojový apartmán 2+3 (cca 33 m2).

  • Za příplatek 300 Kč/osoba/den je možný dvoupokojový apartmán 2+3 (cca 53 m2) navíc s oddělenou ložnicí s dvoulůžkem a kombinovaná obývací místnost s gaučem na spaní a skříňovým dvoulůžkem nebo patrovou postelí (až pro 5 osob).

Ubytování dle vašeho výběru a all inclusive

Proč se na dovolené starat o jídlo či zábavu? V Bavorsku se o všechno postarají za vás. Mezitím, co si děti budou hrát, dejte si třeba něco dobrého na baru v rámci all inclusive.

  • All inclusive pro 1 osobu zahrnuje: snídaně formou bufetu, polední snack (polévka a salát od 12-13 hodin), večeře formou bufetů (tématické bufety několikrát týdně), nealkoholické nápoje ze samoobslužné nápojové stanice 10:00-22:00 hodin, alkoholické nápoje (sudové víno a pivo od 18:00-22:00 hod.) v restauraci.

Zábava pro celou rodinu: wellness i herní park

V hotelu se nachází rodinný svět i wellness. Vyrazte do velkého koupacího světa s krytým bazénem i vyhřívaným venkovní bazénem a saunovou částí. Pro milovníky sportu je zde k dispozici fitness centrum.

Chcete si odpočinout ve wellness a nechcete nechat děti bez dozoru? Žádný problém. Užijte si zasloužený odpočinek a o vaše děti se již postarají animátoři (hovořící pouze německy).

Co vše máte k dispozici?

  • Rodinný svět „Familyworld“: vnitřní hrací hala (cca 1300 m2) se skluzavkovým rájem, velká lezecká věž, trampolína, stolní tenis, motokárová dráha s el. auty, „Soccer“ centrum. 
  • Wellness: s celkovou plochou cca 1500 m2: velký koupací svět s krytým bazénem, vodopádem, protiproudem, stejně tak jako Kneippova lázeň, vyhřívaný venkovní bazén se skluzavkou v létě, saunová část s finskou saunou a bio sanáriem, fitness.
  • Dětské animace: pouze v německém jazyce (pondělí-pátek 5 hodin denně od 3-11 let).

Více informací o lokalitě a samotném hotelu můžete nalézt zde.

Zimní ráj kousek od hranic - německé Bavorsko

Zimu v Bavorsku si teď užijete o to víc - nabízíme vám totiž výhodný pobyt se skipasy a to pro celou rodinu (2 dospělí + až 2 děti do 14 let) za bezkonkurenční cenu, která zahrnuje například all inclusive do 20:00 hod a 2x 5 denní skipas pro dospělou osobu na lyžařskou oblast Pröller Skidreieck. Pro děti do 15 let lze dokoupit 5 denní skipasy přímo na místě za 57 €. V případě nepříznivého počasí není možná náhrada za nevyužité skipasy.

Hory Predigtstuhl a Pröller nabízí ideální podmínky pro milovníky hor. 12 km sjezdovek si užijete na lyžích i snowboardu. Kromě toho nabízí okolí možnost sáňkování, bruslení a dalšího vyžití. 

Bavorsko, to je německá Šumava a ráj pro běžkaře: celkem 70 km běžeckých stop. 

St. Englmar je také rájem pro běžkaře s 70 km klasických běžeckých stop (některé s možností osvětlení), 10 km tratí pro skating a samozřejmě také běžkařské školy (nejbližší tratě jsou od hotelu vzdálené cca 400 m).

  • Lyžování v okolí: 12 vleků na 12 sjezdovkách, 4 vleky s nočním osvětlením, sjezdovky o délce až 2,5 km, dosněžovací zařízení v Grün-Maibrunnu (cca 1 km), na Prölleru a na Kapellenbergu, lyžařské školy pro malé i velké a mnoho dalšího
  • Lyžařský vlek Predigtstuhl: se nachází v Sankt Englmaru (Bayer. Wald), v cca 500 m vzdálené místní části Markbuchen. Zahrnuje dvojvlek „Doppelschlepper“ o délce 1100 m a vlek „Herzerllift“ s 700 m. V roce 2011 zde bylo instalováno také umělé dosněžování. 
  • Lyžařský vlek Kapellenberg: zde najdou dostatek zábavy jak malí, tak velcí. Zde je možnost také večerního lyžování
  • Lyžařský vlek Grün / Maibrunn: běžkování, vlastní U rampa pro snowboardisty a dvojvlek. Je zde možnost také večerního lyžování a samozřejmě občerstvení v Annas Salettl u údolí stanice (cca 1 km od hotelu). 
  • V lázeňském parku St. Englmaru se nachází oblíbený svah na sáňkování s nejdelším vlekem východního Bavorska (v provozu dle sněhových podmínek).

Prožijte jarní dovolenou naplno

Okolí nabízí nespočet turistických tras a pro děti i plno možností vydovádět se.

Špatného počasí se bát nemusíte, děti mají dostatek místa k aktivitám jak venku v přírodě, tak uvnitř, když prší.

Za pěkného počasí se nejen dětem bude určitě líbit výlety a prozkoumání přírody a zážitkových atrakcí v okolí.

Tipy na výlety:

  • Stezka korunami stromů s visutým mostem, vyhlídkou, trůny větrných duchů a rozsáhlým areálem.
  • Velký zábavní park Egidi-Buckel (St. Englmar, Grün) – spousta zábavy pro všechny věkové kategorie (vstup zdarma- zpoplatněny pouze některé atrakce).
  • Skleněné vesničky - opravdovým zážitkem jsou také „skleněné vesnice“, kterých se nachází v oblasti Bavorského lesa hned několik.

Pro milovníky zimní turistiky nabízí St. Englmar 50 km upravených turistických stezek. Kromě toho se nabízí každý týden organizovaný program se službami průvodce. 

Predigtstuhl Resort ***  (CK SKY TOURS)

Predigtstuhl Resort *** (CK SKY TOURS)

Am Predigtstuhl 2 , St. Englmar
Německo

Provozuje společnost:
SKY TOURS, s.r.o. IČ: 28312571


+420 773 693 536

monika@sky-tours.cz

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování