Zavítejte do Klatov, které jsou vstupní branou Šumavy, a užijte si krásné okolí i historické památky. Ubytováni budete v Hotelu Centrál ***, kde na vás čekají komfortní pokoje, chutné snídaně a také wellness s vnitřním i venkovním bazénem, finskou a solnou saunou i sluneční loukou. Navíc získáte i 10% slevu na masáž lávovými kameny.

O ubytování

Hotel Centrál *** se nachází v klidné lokalitě nedaleko historického centra města Klatovy. Objevte jedinečné historické památky i krásy nedotčené šumavské přírody.

Z hotelu se příjemnou procházkou snadno dostanete na náměstí Míru (800 m), které je srdcem Klatov. Zde si můžete celé město a jeho malebné okolí prohlédnout z vyhlídkové Černé věže (900 m), nebo se vydat opačným směrem a absolvovat exkurzi do klatovských katakomb pod jezuitským kostelem Neposkvrněného početí Panny Marie a svatého Ignáce, který je dominantou klatovského náměstí. Dalším zajímavým místem na náměstí je lékárna U Bílého jednorožce, jež je jednou z mála památek tohoto druhu v Evropě. Toto lékárnické muzeum podává věrný obraz práce apatykáře i prostředí lékárny z 18. století. Milovníci dějin mohou navštívit Vlastivědné muzeum dr. Hostaše (1,3 km).

K oblíbeným výletním cílům v okolí Klatov patří Westernový ranč Podolí (14 km), zámek Bezděkov (6 km), vodní hrad Švihov (10 km) a hrad Klenová (11 km) s galerií pod širým nebem. Za letním osvěžením vyrazte na koupaliště Klatovy (2 km) nebo na přírodní koupaliště Slatina (12 km). Zimní pobyt si zase můžete zpestřit lyžováním v lyžařských areálech Kocourov (10 km) nebo Nýrsko (20 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v moderním dvoulůžkovém pokoji typu Standard s vlastní koupelnou. K vybavení patří WiFi připojení, satelitní televize, telefon, skříň a stolek s posezením. Na pokoj je možné umístit jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci ve stylu 30. let si pochutnáte na vynikajících pokrmech, ve kterých se snoubí kvalita surovin s moderními trendy zdravé výživy. Během léta je možné stolovat na příjemné zahradní terase.

Kde budete relaxovat?

Moderní hotelové wellness centrum s vnitřní i venkovní částí uspokojí všechny milovníky relaxace.

Venkovní část je propojena s malebnou zahradou a její součástí je relaxační bazén se slanou vodou, vodopádem a dětským brouzdalištěm. Dále venku najdete malé dětské hřiště, sluneční louku a relaxační oázu.

Ve vnitřní části k odpočinku vybízí vnitřní bazén se slanou vodou o teplotě 28 °C, vířivka a 2 sauny (solné a finské).

Dopřát si navíc můžete různé masáže a léčebné procedury, po kterých se budete cítit jako znovuzrození.

Cestujete s dětmi?

V hotelu mysleli při rekonstrukci i na malé hosty, a tak je součástí wellness zóny brouzdaliště a venkovní dětské hřiště.

Hotel Centrál ***

Hotel Centrál ***

Masarykova 300 , Klatovy
Česká republika

Provozuje společnost:
CENTRAL Klatovy spol. s r. o. IČ: 48365220


376 314 571

hotel@centralkt.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
37 km
Sjezdovka
15 km

Tipy na výlet

Klatovy

Klatovy Tip na výlet

Historicky zajímavé město Klatovy je jednou z bran Šumavy. Ihned na náměstí se můžete pokochat krásným výhledem na Šumavu z 81 metrů vysoké Černé věže, která je dominantou města. V krásném centru najdete také kostel Neposkvrněného početí Panny Marie a svatého Ignáce, pod kterým najdete katakomby s jezuitským pohřebištěm a mumifikovanými těly.

Co by vám také nemělo ujít:

  • Barokní lékárna U Bílého jednorožce
  • Hrad a zámek Klenová
  • Vodní hrad Švihov

V letních měsících můžete navštívit klatovské koupaliště nebo Westernový Ranč Podolí.

Více informací
Černé a Čertovo jezero
Černé a Čertovo jezero
Prášilské jezero
Prášilské jezero
Kašperské hory
Kašperské hory