Odpočiňte si v populárním Györu. V nabídce varianty se snídaní nebo polopenzí, neomezeným wellness a celodenní vstupenkou do termálů. Vyberte si tu pravou právě pro vás a dopřejte si skvělý zážitek. Dítě do 6 let zdarma.
Odpočiňte si v populárním Györu. V nabídce varianty se snídaní nebo polopenzí, neomezeným wellness a celodenní vstupenkou do termálů. Vyberte si tu pravou právě pro vás a dopřejte si skvělý zážitek. Dítě do 6 let zdarma.

Wellness pobyt v centru Györu

Hotel Capitulum **** , který v roce 2015 prošel kompletní rekonstrukcí, najdete v doslova ideální lokalitě. Nachází se v pěší zóně historického centra, takže jeho okolí je klidné a tiché, ale zároveň se odsud hravě dostanete k nejzajímavějším místům lázeňského města.

Stylové dvoulůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, minibar, TV/SAT a WiFi. Těšte se na bohatou snídani přímo v hotelu, večeře vás čekají buď v hotelu Golden Ball Club Wellness Hotel and Spa **** (800 m) nebo v John Bull Pub (180 m), kde si užijete jak mezinárodní kuchyni, tak maďarské speciality.

Hotel nabízí klimatizované pokoje v barokním stylu. WiFi je dostupné zdarma. Na místě je k dispozici soukromé podzemní parkoviště.

Hotelové pokoje mají kabelovou TV, minibar a vlastní koupelnu.


Hotel je velmi dobře hodnocen i na webech booking.com (8,7 z 10) a tripadvisor.com (4,5 z 5).


Zbrusu nové wellness

Wellness centrum v hotelu Golden Ball Club Wellness Hotel and Spa ****, do nějž máte neomezený vstup zdarma, je otevřené každý den od 9:00 do 21:00 hodin (pátek - neděle už od 8:00 hodin). Uchvátí vás vyhřívanými bazény s celkovou vodní plochou 120 m², vířivkou, dětskými bazény nebo saunovým světem (každý den 15:00 - 21:00 hodin, pátek - neděle už od 10:00 hodin) s parní lázní a tepidáriem.

Relaxujte v celoročně otevřených termálních lázních Györ

Györ je jedním z nejhezčích maďarských měst, pyšní se krásným barokním centrem a najdete ho jen 60 km od Bratislavy. Zdejší termální a zážitkové lázně se nachází asi 1 km (12 minut chůze) od hotelu a patří k těm nejoblíbenějším v celém Maďarsku. Z hloubky 2 000 m zde tryská léčivá voda o teplotě 37 - 63 °C.

Užijte si koupání ve 3 termálních a 5 zážitkových bazénech, nechybí zde ani tobogány a saunový svět. Součástí saunového světa je finská sauna, venkovní bazének, parní kabina, perličková lázeň, frigidárium a 2 infrakabiny, vyhřívaná kamenná lavice, aromaterapeutická sauna, solná kabina, masážní křeslo a jacuzzi vířivka.

Lázně jsou otevřeny celoročně od neděle do čtvrtka (9:00 - 20:00 hodin), v pátek, sobotu a o státních svátcích (9:00 - 21:00 hodin). Celodenní vstup pro dospělého (bez saunového světa) vás vyjde na cca 10 €.

Rozhodně se vypravte na vycházku do města. Jeho historie se datuje až do 11. století, díky čemuž zde najdete kostely a další budovy s nádhernou architekturou.

Další tipy na výlet v Györu:

  • Biskupský hrad a palác, který je obklopený zbytky kamenné středověké a cihelné tereziánské hradby.
  • Benediktinský a Karmelitánský kostel. Druhá jmenovaná pozdně barokní stavba leží na náměstí Bécsikapu, kterému vévodí i socha významného maďarského spisovatele a malíře Kisfaludy Károlyho.
  • Xantus János ZOO je ideálním místem k návštěvě, pokud jste na dovolené s dětmi. V malé, místními i turisty oblíbené ZOO, si vaše ratolesti mohou zvířata i pohladit.
Hotel Capitulum ****

Hotel Capitulum ****

Király u. 3 , Györ
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Schweizerhof Kft. IČ: 08-09-004749


+36 96 512 351

info@capitulum.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,6 km
Zastávka
1,5 km