Užijte si dovolenou u největšího italského jezera Lago di Garda. Těšte se na polopenzi a neomezené wellness v Parkhotelu Jolanda ***, který leží v městečku San Zeno di Montagna nedaleko jezera. Platnost do října.
Užijte si dovolenou u největšího italského jezera Lago di Garda. Těšte se na polopenzi a neomezené wellness v Parkhotelu Jolanda ***, který leží v městečku San Zeno di Montagna nedaleko jezera. Platnost do října.

Hotel na ruinách kláštera poblíž Lago di Garda

Vyrazte na nezapomenutelnou dovolenou do slunné Itálie k největšímu italskému jezeru, které vás zaručeně oslní čistou vodou a velikostí - jezero je téměř 52 km dlouhé. Ubytujte se v Parkhotelu Jolanda ***, který leží v městečku San Zeno di Montagna a jen 7 km od jezera.


Parkhotel Jolanda *** je opravdu speciální - je postaven na ruinách historického kláštera a leží kousek od centra.


Hotel disponuje restaurací, barem/kavárnou, společenskou místností, výtahem, tenisovými kurty, sluneční terasou s lehátky a slunečníky. Ubytování budete v dvoulůžkovém pokoji (min. 2 dospělí, max. 2 dospělí + 2 děti) s vlastní koupelnou se sociálním zařízením a fénem. Každý pokoj má navíc SAT-TV, topení, telefon a trezor.

V novém wellness centru si dopřejete dostatek relaxace. Využijte neomezený vstup do krytého bazénu, sauny, vany se slanou vodou, whirlpoolu, Kneippova bazénku, parní lázně, regenerační sprchy a fitness centra.

Nádherná příroda a vyžití v oblasti Lago di Garda

Gardské jezero je největším italským jezerem, na kterém se romanticky rozprostírají malé ostrůvky. Panuje zde příjemné středomořské klima a díky příznivým povětrnostním podmínkám je Lago di Garda ideálním místem pro vodní sporty jako kitesurfing, windsurfing, plachtění apod.

Okolí jezera je taktéž perfektní pro výlety či vyjížďky na kole

Tipy na výlety v okolí:

  • Gardaland (Peschiera) -  zažijte skvělou atmosféru jednoho z největších zábavních parků v celé Evropě. Můžete navštívit například Kouzelný dům nebo se pověsit hlavou dolů a poznat svět z jiné perspektivy.
  • Aquapark Cavour (Peschiera) -  užijte si spoustu zábavy na tobogánech a skluzavkách různých tvarů i velikostí.
  • Canevaworld -  vydejte se do oblíbeného vodního parku a zažijte spoustu adrenalinu na skluzavce, která vás vyhodí natolik, že poletíte přímo vzduchem.
  • Arena di Verona - milovníci kultury zajásají, nabízí se jim totiž jedinečná podívaná na operu přímo pod širým nebem.
  • Monte Baldo - kochejte se pohledem na největší italské jezero z parádní výšky a vyjeďte rotační kabinou lanovky až téměř do nebes.

V samotném městečku San Zeno di Montagna se také nudit nebudete. Kromě jedinečného výhledu na jezero nabízí aktivní vyžití pro pěší turistiku a výlety na kolech. 

Okolí je ideálním prostředím pro klidné procházky, nejlépe po příjemných stezkách uprostřed olivových sadů, lesů a borů. Výletních stezek jsou desítky - od pobřeží jezera až na nejvyšší vrcholky okolních hor, kde často jediná přístupová cesta vede po horolezeckých stezkách.

Parkhotel Jolanda *** (CK Nic než pryč)

Parkhotel Jolanda *** (CK Nic než pryč)

Via Degli Alpini 7, San Zeno di , Montagna
Itálie

Provozuje společnost:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IT02843790210


+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná