Zažijte dokonalou dovolenou v Tyrolsku! Čeká na vás Hotel Das Kronthaler **** v moderním alpském stylu s jedinečnou polohou na samotě, přímo na okraji lesa. Okouzlí vás zde působivé alpské panorama, gurmánská polopenze plus a wellness centrum o rozloze 2 500 m² s bazény a saunami. Těšit se můžete také na výlety krásným národním parkem Karwendel nebo koupání v nádherném jezeře Achensee.

Věděli jste, že...?

Na internetových portálech, jako je HolidayCheck, je Das Kronthaler ****s označován za jeden z nejlepších hotelů v Rakousku. Chválou je mimo jiné zahrnováno vynikající jídlo a bezkonkurenční wellness centrum. Pozitivně je opakovaně vyzdvihován také vstřícný personál.


O ubytování

Hotel Das Kronthaler **** se nachází v klidné obci Achenkirch u pravděpodobně nejkrásnějšího tyrolského jezera – Achensee (1,6 km) a hned u sjezdovek lyžařského areálu Christum (400 m). Dokonalá dovolená je zde zaručena bez ohledu na roční období.

Jezero Achensee je také známé jako "Tyrolské moře". To je dáno mořským nádechem jezera, který byste v srdci Alp nečekali. Na březích jezera se nachází řada skvělých pláží. Milovníci vodních sportů využívají tyrkysově modrou hladinu k surfování a plachtění, zatímco vyznavači klidnější zábavy mohou zdolat alpský fjord na výletní lodi.

Kolem jezera vede zdánlivě nekonečná síť turistických stezek a tras pro horská kola, které vás provedou majestátním horským světem přírodního parku Karwendel a Rofan. Přírodní park zaujme především svou mnohotvárnou krajinou. Vydejte se na poznávací túru do přilehlého lesa nebo si vyzkoušejte horolezectví a vylezte na Hochiss (19,3 km), nejvyšší horu pohoří Rofan.

V zimě na vás čekají svahy ski areálu Christum, kde si projedete 30 km udržovaných sjezdovek všech obtížností. Na dosah navíc budete mít na 200 km běžkařských stop. A pokud vyrazíte na pobyt v předvánočním období, nenechte si ujít vánoční plavbu po jezeře Achensee a kouzelné vánoční trhy, které se v okolí jezera pořádají.

Kde budete spát?

Ubytujete se v elegantním dvoulůžkovém pokoji M s designovým interiérem, podlahami z ušlechtilého dubu, přírodními materiály a velkými okny. K vybavení pokoje patří manželská postel, posezení s pohovkou, televize, psací stůl, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. K dispozici budete mít také vlastní balkon s krásným výhledem na okolní panorama.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace je vyhlášená snídaňovými bufety, kde nesmí chybět voňavý chléb, vydatné sýrové speciality, vajíčka v různých úpravách a čerstvé pomazánky. Součástí bufetu je i mléčný a jogurtový bar, koutek s müsli a ovesnou kaší a mnoho dalšího.

Klasické menu zahrnuje originální pokrmy slow food kuchyně, lehké pochoutky i tradiční kulinářské speciality typické pro tento region. Večer si můžete vychutnat drink v hotelovém baru a zažít jedinečný výhled ze střešní terasy.

Kde budete relaxovat?

Ve stylovém wellness centru o ploše 2 500 m² si dopřejete relax ve vnitřním a venkovním vyhřívaném bazénu s vodní plochou 215 m² (28 -31 °C) a klidné odpočinkové zóně. V luxusním saunovém světě na vás čeká:

  • Velká finská sauna se saunovými rituály
  • Blahodárná solná sauna s léčebnými účinky
  • Bio sauna s tyrolskými bylinami
  • Aromaterapeutická parní lázeň
  • Infrasauna Luise Trenkera

Něco navíc

Dopřát si můžete také masáž či jinou proceduru z pestré nabídky. A pokud se chcete protáhnout, zavítejte do hotelového fitness centra.

Das Kronthaler ****

Das Kronthaler ****

Am Waldweg 105a , Achenkirch
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,1 km
Vzdálenost od jezera
1,7 km
Zastávka
0,7 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
10,7 km

Tipy na výlet

Naturpark Karwendel

Naturpark Karwendel Tip na výlet

Vápencové pohoří Karwendel tvoří působivou kulisu tyrolského města Innsbruck. Místo zasahuje až do Bavorska a jen tyrolská část má rozlohu 730 km² a je pravděpodobně největší chráněná přírodní oblast Rakouska. Turistům jsou mnohá místa zpřístupněna po turistických stezkách, na vrchol Haferkalspitze se dokonce dostanete lanovkou přímo z Innsbrucku. Na své si zde přijdou i milovníci horské cyklistiky a horolezectví.

Jezero Achensee
Jezero Achensee
Krimmelské vodopády
Krimmelské vodopády
Jezero Durlaßboden
Jezero Durlaßboden