Užijte si dovolenou v malebném Tyrolsku plnou aktivit i relaxace! Vyrazte do kouzelného Hotelu zum Lamm ***, kde už na vás čekají vydatné snídaně formou bufetu, moderní wellness centrum i pokoje s nádherným výhledem. Navíc se vyřádíte v outdoorovém parku Area 47 nebo na boulderingu.

O ubytování

Rodinný Hotel zum Lamm *** stojí v malebném údolí Gurgltal, obklopený tyrolskou přírodou a jedinečnou horskou atmosférou. Lokalita má co nabídnout za každého ročního období, na své si zde přijdou zapálení turisté, nadšenci do zimních sportů, ale i milovníci klidu a relaxace.

Projděte si soutěsku Rosengartenschlucht (3,6 km), považovanou za jednu z nejkrásnějších v Tyrolsku, pokořte panoramatickou stezku Starkenberg, která vás provede údolími Gurgl a Oberinntal nebo se vydejte na výlet po horských chatách Happi’s Hütte (1,4 km), Karröster Alm (11,6 km) a dalších. Odměnou vám budou nejen úžasné výhledy, ale také ochutnávka regionálních delikates.

Využít můžete také celou řadu cyklistických tras a lezeckých oblastí. Opravdoví milovníci adrenalinu by potom neměli vynechat návštěvu outdoorového areálu Area 47 (16,5 km), který nabízí obří venkovní aquapark, nejvyšší lanové centrum na světě, podzemní systém jeskyní a tunelů, rafting, vodní katapult a mnohé další atrakce.

V zimě si nezapomeňte pořádně navoskovat lyže nebo běžky. Na běžkaře v okolí čeká několik desítek kilometrů udržovaných tras, lyžaři zase mohou vyrazit do ski areálů Pitztaler Gletscher (42,7 km), Rifflsee (41,5 km), Hochzeiger (20,6 km) a Imster Bergbahnen (5,5 km). Místní krajina je skvělá také pro výlety na sněžnicích.

Kde budete spát?

Těšit se můžete na pokoje v originálním tyrolském stylu. K dispozici budete mít dvoulůžkovou postel, koupelnu a toaletu, fén na vlasy a toaletní potřeby, telefon a televizi s plochou obrazovkou.

  • Pokoj Dorfblick je dvoulůžkový, vybavený manželskou postelí a posezením. K pokoji patří balkon s výhledem na tyrolské hory.

  • Pokoj Bergblick také nabídne manželskou postel a stolek s posezením, některé pokoje mají dokonce i balkon. Z pokoje se ale pokocháte výhledem na historické centrum městečka Tarrenz.

Na čem si pochutnáte?

Ponořte se do světa tyrolské kulinářské tradice a nechte se rozmazlovat těmi nejvybranějšími delikatesami Restaurace zum Lamm. Všechna jídla jsou připravována s důrazem na vysokou kvalitu ingrediencí, využívají se především regionální a sezónní suroviny. Díky tomu můžete ochutnat to nejlepší, co Tyrolsko nabízí.

Požitek z jídla či sklenky kvalitního vína ještě umocní nádherný výhled, který se vám naskytne ze slunné terasy restaurace.

Kde budete relaxovat?

V přízemí hotelu se nachází úžasná oáza klidu, ve které si perfektně odpočinete. Součástí wellness centra je finská sauna, parní sauna, infrasauna, venkovní dřevěná sauna v zahradě, panoramatická odpočívárna, Kneippův chodník, zahrada s lehátky a panoramatické fitness centrum. Vyzkoušet můžete také některou z nabídky masáží nebo služby fitness trenéra.

Něco navíc

Nebojte se vyrazit i se svým čtyřnohým miláčkem, pejsci jsou zde vítáni. Při pobytu se psem můžete využít psí sprchu a ubrousky na packy, psí bazén, misky, pytlíky na venčení a za příplatek i stravu, službu venčení nebo psího trenéra.

Hotel je vstřícný také k motorkářům, pro ty je k dispozici sušárna, uzamykatelná garáž, kompresor, dílna se základním nářadím aj.

Hotel zum Lamm ***

Hotel zum Lamm ***

Hauptstrasse 5 , Tarrenz
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Přednáškový sál
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
19 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
1 km

Tipy na výlet

Bavorské Alpy

Bavorské Alpy Tip na výlet

Bavorské Alpy nabízejí nespočet přírodních krás a aktivit. K nejkrásnějším horským scenériím této oblasti patří Národní park Berchtesgaden, kterému dominuje hora Watzmann. V údolí mezi horskými masívy se rozprostírá nejhlubší jezero Německa - Königsee. Zde si můžete užít plavbu lodí ke kostelu St. Bartholomä. Další oblíbenou oblastí je Ruhpolding, kolébka biatlonu s Olympijskou základnou Chiemgau Arena. Jsou zde ideální podmínky pro zimní sporty a v letních měsících také pro turisty a cyklisty.

Jaké další skvosty ukrývají Bavorské Alpy?

  • Lázeňské město Bad Reichenhall
  • Zugspitze - nejvyšší horu Německa
  • Vyhlídkovou plošinu AlpspiX
  • Navštivte také Orlí hnízdo, Chiemsee nebo zámek Herrenchiemsee.

V Bavorsku se můžete těšit i na gastronomické zážitky. Horské chaty nabízejí občerstvení v podobě lokálních sýrů, uzenin, domácích preclíků a mnoho dalšího.

Více informací
Jízda na koni po Tyrolsku
Jízda na koni po Tyrolsku
Jezero Rifflsee
Jezero Rifflsee
Seefeld
Seefeld