Krásná Itálie se vším všudy! To na vás čeká v Hotelu Olimpia *** v malebném letovisku Bibione. Přímo před hotelem budete mít soukromou písečnou pláž, k odpočinku využijete také střešní terasu s venkovním bazénem a o vaše gastronomické zážitky se postará bohatá snídaně nebo polopenze. Příjemným bonusem je karta Europacard plná zajímavých slev.

O ubytování

Hotel Olimpia *** se nachází v italském letovisku Bibione v regionu Benátsko. K hotelu patří soukromá pláž, vzdálená cca 150 m a daleko to nebudete mít ani k místní oblíbené atrakci – lázním Bibione Thermae (1,9 km), kde si odpočinete v termálních bazénech a saunách. S dětmi zase můžete vyrazit do nedalekého lunaparku Adriatico s četnými atrakcemi (1,4 km).

Na výlet se vydejte do blízkého Portogruara (28,7 km), kde najdete několik muzeí či katedrálu Sant’Andrea s hodnotnými uměleckými díly italských malířů a svatyní Madonna di Fatima, první svého druhu v Itálii. K návštěvě lákají také města Cinto Caomaggiore (35,1 km), Concordia Sagittaria (28,4 km) či Cordovado (33,4 km) všechna bohatá na historické památky.

Přírodní krásy pak můžete obdivovat v rezervaci Foci dello Stella (32,7 km) u zálivu Marano. Lokalita je známá mimo jiné jako hnízdiště mnoha druhů vodních ptáků, a okouzlí vás jedinečným charakterem slaných močálů. V okolí navíc narazíte i na různé tradiční stavby, které této oblasti dodávají ještě zajímavější atmosféru.

Moře a pláže

Od soukromé hotelové pláže vás budou dělit jen 2 minuty chůze. Těšit se můžete na širokou, čistou písečnou pláž s pozvolným sestupem do vody, která je skvělá pro dospělé i děti. O vaše pohodlí se postarají lehátka i slunečníky, ty jsou pro hosty hotelu k dispozici zdarma.

Pláž se táhne cca 8 km podél pobřeží, ať se tak vydáte jakýmkoliv směrem, vždy narazíte na skvělé místo ke koupání. Místní pláže jsou navíc oceněné Modrou vlajkou za čistotu prostředí. Pokud vyrazíte na dovolenou s vaším čtyřnohým miláčkem, navštivte pláž La spiaggia di Pluto (1 km), největší a nejhezčí psí pláž v okolí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji Classic s balkonem. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a k dispozici budete mít dvoulůžkovou postel, psací stůl, úložné skříně, televizi a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V moderní, renovované restauraci s elegantním interiérem vás pohostí především delikatesami regionální kuchyně, rozhodně se tak máte na co těšit. Součástí hotelu je také kavárna Cafè Olimpia s pestrou nabídkou nealkoholických i alkoholických nápojů, voňavou kávou a skvělým občerstvením.

Kde budete relaxovat?

Zasloužený odpočinek a poctivou dávku sluníčka si užijete na střešní terase s venkovním bazénem, kde si můžete užít relax na lehátku se slunečníkem.

Cestujete s dětmi?

O zábavu nejmenších hostů se postará bohatý animační program na pláži před hotelem. V hotelové restauraci nechybí vysoké jídelní židličky a je zde i možnost ohřevu kojeneckých lahví.

Něco navíc

Hotel se pyšní nálepkou Pet friendly zařízení, pro čtyřnohé miláčky jsou zde k zapůjčení misky na vodu a na jídlo i psí pelíšky.

Hotel Olimpia ***

Hotel Olimpia ***

Corso del Sole 102 , Bibione
Itálie

Provozuje společnost:
EURO GESTIONI S.p.A. IČ: 00880040274


+39 0431 430144

reservations@etgroup.info

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma - dle kapacity

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
9,2 km

Tipy na výlet

Bibione

Bibione Tip na výlet

Přímořské letovisko Bibione s asi 3 000 obyvateli je jedním z nejoblíbenějších cílů českých turistů v Itálii. Ke koupání i vodním sportům zde vybízí 8 km dlouhá pláž, projít se můžete na tržiště nebo k majáku. K dalším lákadlům města patří termální lázně nebo lunapark s atrakcemi pro celou rodinu. Ty, kdo rádi žijí nočním životem, v centru města potěší diskotéky a bary a nákupní promenáda v části Bibione Spiaggia.

Portogruaro
Portogruaro
Vodní park Aquasplash
Vodní park Aquasplash
Termály Bibione Thermae
Termály Bibione Thermae