Prozkoumejte, co skrývá město perníku a koní. Ubytujete se v malebném Hotelu 100 ***, který vám poskytne příjemné zázemí pro výlety do okolí. Ráno se posilníte snídaní a přes den si budete moct kdykoliv zajít do designové restaurace. Bonusem je krásný výhled na renesanční zámek Pardubice.

O ubytování

Hotel 100 *** najdete v historickém centru Pardubic v těsné blízkosti nejvýznamnějších památek. Ubytování stejně jako jeho nejbližší okolí vás okouzlí romantickou atmosférou, kterou ještě umocní krásný výhled na renesanční zámek. Jde jednoduše o místo jako stvořené pro ničím nerušený odpočinek ve dvou.

Vydejte se poznat jedno z nejmalebnějších českých měst. Pobyt v Pardubicích slibuje bohaté vyžití a spoustu zážitků při objevování místní kultury. Město perníku a koní vás okouzlí svým historickým centrem, jehož dominantu tvoří Zelená Brána (150 m). Z jejího ochozu budete mít město i celé okolí jako na dlani. Dále si z památek nenechte ujít Pernštýnské náměstí (210 m), Pardubický zámek (350 m) a náměstíčko Přihrádek (160 m).

Památky ale nejsou ani zdaleka to jediné, na co se do Pardubic můžete těšit. Ochutnáte tu slavný pardubický malovaný perník, vyzkoušíte vychlazené pivo s vlastní recepturou nebo si užijete vodní radovánky v Aquacentrum Pardubice (1,1 km). Nadšené výletníky potěší atraktivní místa v okolí, jako je hrad Kunětická hora (6 km), zámek Choltice (15 km) nebo rozhledna Bára II (15 km). V létě se vykoupete v přehradě Seč (28 km) nebo si projedete okolní cyklostezky.

Patříte-li mezi romantické duše, je pro vás dovolená v Hotelu 100 *** tou správnou volbou. Pardubice sklízí chválu za příjemnou atmosféru v městských uličkách i v mnoha restauracích a kavárnách, kam si budete moct se svou polovičkou zajít na něco dobrého.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze vkusně zařízených dvoulůžkových pokojů s moderními a čistými interiéry. Všechny pokoje mají klimatizaci, abyste se v nich cítili příjemně i v horkých letních dnech. Díky vlastní koupelně s vanou nebo sprchovým koutem budete mít po celý pobyt absolutní soukromí. Samozřejmostí je připojení k WiFi zdarma.

Na výběr máte z těchto variant pokojů:

  • Pokoj Economy je vybavený dvoulůžkem o rozměrech 140 x 200 cm, psacím stolem, posezením, televizí, minibarem za poplatek a šatní skříní. V koupelně je sprcha, WC a toaletní potřeby.

  • Pokoj Standard se nabízí ve dvou variantách – s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Vždy je součástí pokoje posezení, psací stůl, televize a šatní skříň. V soukromé koupelně se nachází vana, toaleta a toaletní potřeby. Za poplatek budete moci využít minibar.

  • Lázeňský pokoj je větší než pokoj Standard a disponuje manželskou postelí, na které se vyspíte do růžova. Dále v pokoji využijete příjemné posezení, velkoplošnou televizi, psací stůl, minibar za poplatek a prostornou šatní skříň. Privátní koupelna má vanu, WC a toaletní potřeby. Z oken ubytování se vám naskytne překrásný výhled na zámek.

  • Královský pokoj je prostornější než standardní pokoj a k jeho vybavení náleží manželská postel, posezení, psací stůl, velkoplošná televize a šatní skříň. V koupelně najdete vanu, toaletu a toaletní potřeby. Za poplatek si budete moci dopřát něco dobrého z minibaru. Z oken se pokocháte výhledem na zámek.

  • Pokoj Deluxe je vybavený manželskou postelí a je jedinou variantou, ke které lze připojit přistýlku. Podobně jako v ostatních pokojích, i zde budete mít k dispozici psací stůl, posezení, minibar za poplatek, šatní skříň, televizi. V koupelně je sprcha, toaleta a toaletní potřeby.

Na čem si pochutnáte?

Na romantické posezení nebo bohatou snídani jste zváni do hotelové kavárničky, která vás zaujme stylovým interiérem. Po celý den si tu dáte dobrou kávu a něco drobného k snědku.

Pokud dostanete větší hlad, zavítejte do hotelové restaurace STO, která vás nadchne působivým interiérem i kulinářským uměním. Pochutnáte si na specialitách místního šéfkuchaře, které vám s láskou připraví. K jídlu si dopřejete sklenku vybraného vína, půllitr čepovaného piva nebo nealkoholický nápoj dle výběru.

V letních měsících si užijete posezení na prostorné zahrádce, kde vám nabídnou voňavé dobroty přímo z grilu.

Hotel 100 ***

Hotel 100 ***

Kostelní 100 , Pardubice
Česká republika

Provozuje společnost:
MK 100 s.r.o. IČ: 21007012


+420 603 140 187

Hotel100@hotel100.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc - Pro rezervaci parkovacího místa, prosím, kontaktujte hotel předem.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
28 km

Tipy na výlet

Pardubice

Pardubice Tip na výlet

Město s vůní perníku a proslulé díky dostihům, to jsou Pardubice, které se pyšní také spoustou historických památek. Za zmínku stojí renesanční pardubický zámek, který byl postaven za vlády pánů z Pernštejna. Dnes v něm sídlí Východočeská galerie a Východočeské muzeum s různými expozicemi, například s největší středoevropskou kolekcí pohlednic Orbis pictus.

Prohlédnout si můžete také trasu Velké pardubické, a to včetně Velkého Taxisova příkopu.

Kromě památek si zde užijete také odpočinku. Zamiřte do Aquacentra Pardubice, které nabízí vnitřní i venkovní bazény a wellness centrum. Milovníky golfu zase nadchne nedaleký Golf Resort Kunětická Hora s 18jamkovým hřištěm a cyklostezkou.

Více informací
Státní hrad Kunětická hora
Státní hrad Kunětická hora
Rozhledna Bára a Kočičí hrádek
Rozhledna Bára a Kočičí hrádek
Chrudim
Chrudim