Zažijte po čertech dobrou dovolenou v unikátním zábavním centru Peklo Čertovina na Hlinsku. Prozkoumejte všechny pekelné komnaty, seznamte se s čarodějnicí Bromildou a třeba potkáte i samoného Lucifera! Čeká na vás ubytování v krásném, tematickém apartmánu a skvělá polopenze. Děti si užijí promítání pohádky Čertoviny a potěší také sleva na vstup do Pohádkové vesničky Podlesíčko.

Věděli jste, že..?

V roce 2017 zde režisér Zdeněk Troška natočil oblíbenou pohádku Čertoviny.


O ubytování

Peklo Čertovina je unikátní stavba sahající až 12 metrů pod zem. V útrobách labyrintu se nachází restaurace, vinárna, minipivovar a spousta čertovských míst, kde se můžete zúčastnit hraného programu. Součástí komplexu je také hned několik možností ubytování – Hotel Kocourkov, Luciferovo doupě, Chaloupky, Penzion u Jidáše, karavany a stanové městečko.

K dokonalému prozkoumání všech pekelných komnat můžete využít hodinovou prohlídku se zábavným programem (nutná předchozí rezervace). Během prohlídky vás bude provázet celá banda čertů a můžete zažít jedno ze 3 malých představení – Vrátný čert Vytřas provází, Lucifer se žení či Lucifer se rozvádí. Dospělé jistě zaujme také doplňkový program (40 min), pořádaný v době letních prázdnin a o víkendech – prohlídka botanické zahrady a Pekelné pražírny, kde se vyrábí Čertokáva vonící po oříšcích a čokoládě, zakončená posezením v útulné kavárně.

A pokud se na chvíli utrhnete z pekelného rejdění, udělejte si výlet po okolí. Děti určitě nadchne návštěva Pohádkové vesničky Podlesíčko (23,4 km), odvážlivci si mohou udělat i menší zajížďku ke strašidelnému zámku Draxmoor (52,7 km) s 3D kinem, strašidelným výtahem a různými pohádkovými a horrorovými bytostmi v nadlidské velikosti. Nebo si udělejte jen příjemnou pěší procházku, třeba k přírodní památce Ratajské rybníky (3,8 km), kde uvidíte celou řadu ohrožených druhů rostlin i zvířat.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z moderních apartmánů Penzionu U Jidáše nebo stylových pokojů Hotelu Kocourkov. Apartmány U Jidáše zaujmou vzdušným, moderním interiérem a nadstandardním vybavením. V každém apartmánu najdete vlastní koupelnu s fénem na vlasy, WC, klimatizaci, televizi a minibar.

  • Apartmán U Bromildy nabídne plně vybavenou kuchyň se spotřebiči, jídelní stůl s židlemi, rozkládací pohovku, útulnou ložnici s krbem a prostornou venkovní terasu. V koupelně najdete sprchový kout i vanu.

  • Apartmán U Kruciána se skládá ze 2 samostatných ložnic, a zajistí tak dostatek soukromí. V každé ložnici je kromě manželské postele také malé posezení a apartmán má i vlastní balkon. V koupelně je sprchový kout.

  • Apartmán U Vytřase je moderní mezonet se stylovým podkrovním spaním a střešním oknem s krásným výhledem. Součástí je také společenská místnost a vlastní balkon. Koupelna je vybavená sprchovým koutem.

Pokoje a apartmány v Hotelu Kocourkov jsou vskutku jedinečné – každý má vlastní téma, kterého se perfektně drží. O dokonale zpracování se postarali umělečtí truhláři a malíři. Bez ohledu na téma pokoje ale budete mít vždy k dispozici klimatizaci, vlastní koupelnu s fénem, chladničku, minibar, kávovar, 2 televize a balkónek s posezením a televizí.

  • Pokoj U Myslivce je vybavený manželskou postelí, spacím patrem se 2 lůžky a rozkládací pohovkou. Díky dřevěné výzdobě a ručně malovaným stěnám se zde budete cítit jako v kouzelném lese.

  • Pokoj Na Statku nadchne především milovníky venkova, chovatele a hospodáře – během pobytu vám budou dělat společnost krásné malůvky hospodářských zvířat. Rustikálně vybavený pokoj disponuje spacím patrem se 2 lůžky, manželskou postelí a rozkládací pohovkou.

  • Pokoj Na Nádraží bude ideální volbou pro fanoušky mašin a parních lokomotiv. Vyspat se zde můžete v patře se 2 lůžky, stylizovaném do podoby železničního vagonu. Pod ním najdete manželskou postel a nechybí ani rozkládací pohovka.

  • Pokoj Western vás přenese na Divoký západ. Zavazadla uložíte v dostavníku a můžete se oddávat odpočinku a pohodě ve vašem soukromém saloonu, který zahrnuje spací patro pro 2 osoby a manželskou postel. Samozřejmostí je také rozkládací pohovka.

Na čem si pochutnáte?

Ani sebevětší hříšník nebude trpět hladem – v netradiční pekelné restauraci vám připraví originální speciality z těch nejkvalitnějších surovin. Každý pátek se navíc můžete zúčastnit Večeru obžerství s hodinovým programem, rautem, tombolou, hudbou a čertovskými soutěžemi.

Kde budete relaxovat?

Během letních měsíců si s dětmi užijete spoustu zábavy ve vyhřívaném venkovním bazénu.

Cestujete s dětmi?

Součástí areálu je dětské hřiště Čertoland se skákacím hradem, kolotočem, skluzavkami a lanovou pyramidou a vnitřní herna se skákacím hradem, stolem na ping pong, kulečníkem a dalším vybavením. Vstup na dětské hřiště a do herny je za poplatek.

O zábavu se postará také každodenní promítání pohádky Čertoviny a lesní Naučná stezka do pekla, tu s dětmi projdete za 20-30 minut. V létě se po lesíku můžete projet konibusem v doprovodu čertíka. A nezapomeňte navštívit čarodějnici Bromildu, která bydlí v pohádkové chýši před Peklem.

Peklo Čertovina - Hotel Kocourkov

Peklo Čertovina - Hotel Kocourkov

Medkovy kopce 35 , Hlinsko v Čechách
Česká republika

Provozuje společnost:
PEKLOČERTOVINA s.r.o. IČ: 28856350


+420 468 005 005

ubytovani@peklocertovina.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 650 Kč/noc - jen po předchozí domluvě
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Zastávka
1 km
Sjezdovka
6,4 km
Běžkování
5 km

Tipy na výlet

Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou Tip na výlet

Žďár nad Sázavou i jeho okolí je poset řadou zajímavostí, které stojí za zhlédnutí. Nechte se okouzlit mystikou unikátní stavby kostela na Zelené hoře. Ve městě si můžete užít restaurace, kavárny nebo relaxační centrum s bazénem a wellness. Pro aktivní dovolenou můžete využít mnoho cyklistických tras v okolí.

Okouzleni budete také malebným okolím obce Hamry nad Sázavou. Nachází se tam kamenný most a pozoruhodná Rozštípená skála, kde se ukrývá obrovská kamenná hlava mamuta, která patří zajímavé série soch od umělce Michala Olšiaka rozmístěných v okolí. Pár kilometrů dál, na vrchu Rosička najdete také rozhlednu, která vám nabídne nádherný výhled do okolí.

Více informací
Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře
Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře
Nové Město na Moravě
Nové Město na Moravě
Strašidelný zámek Draxmoor
Strašidelný zámek Draxmoor