Relaxační dovolenou v jižních Čechách zažijete v Interhotelu America **** v Písku. V ceně máte ubytování, bohatou snídani, večeři o dvou chodech i neomezené wellness s bazénem a saunami, nechybí ani fitness. Těšte se také na další sezónní výhody.

O ubytování

Vyrazte na dovolenou do Interhotelu America ****, který svým vzhledem připomíná parník. Hotel je situován v klidné zóně na úpatí Píseckých hor v městské části Amerika, podle které také nese svůj název.Při návštěvě tohoto historického města z dob Přemyslovců, jehož název je odvozen od rýžování písku, nezapomeňte navštívit ani Putimskou bránu, Hrad v Písku a Kostel Narození Panny Marie z 13. století. Na výlet dále od Písku se vydejte například necelých 15 km, na Hrad Zvíkov. Na své si zde přijdou i sportovci, protože se v blízkosti hotelu nachází fotbalové hřiště, koupaliště, tenisové kurty a atletický stadión s plážovým volejbalem. Za krásami okolní přírody můžete vyrazit na kole po nově vybudované cyklostezce, která vede nedaleko hotelu.

Kde budete spát?

V hotelu najdete komfortně zařízené pokoje s vlastní koupelnou (WC, sprcha či vana a fén) a terasou. Pro hosty jsou připravené královské postele o rozměrech 200 x 200 cm, WiFi připojení, minibar a telefon.

Na čem si pochutnáte?

Milovníci jídla určitě ocení hotelovou restauraci Panorama, ve které si kromě mezinárodních kulinářských pochoutek mohou dopřát také sklenici dobrého vína nebo šálek kávy. K dispozici je také hotelový bar a zimní zahrada.

Kde budete relaxovat?

Relaxujte přímo v hotelu – nabízí totiž soukromou vířivku, infrasaunu, finskou saunu, krytý bazén s protiproudem i masáže.

Něco navíc

V hotelu se (na objednávku předem) organizují hodiny jógy, zumby, pilates, aerobicu i aqua aerobicu. Můžete si zde pronajmout horská kola, zahrát hned u hotelu tenis anebo badminton či další míčové hry.

Interhotel America ****

Interhotel America ****

R. Weinera 2375 , Písek
Česká republika

+420 723 799 895

reception@interhotel-america.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 170 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
4 km
Běžkování
4 km