Vyskočte z vlaku každodenních starostí a užijte si bazén, sauny, tenis, minigolf, biliard, relaxační i zkrášlovací procedury a all inclusive. To vše v penzionu Eland, který sídlí v pohádkovém prostředí NP Pieniny.
Vyskočte z vlaku každodenních starostí a užijte si bazén, sauny, tenis, minigolf, biliard, relaxační i zkrášlovací procedury a all inclusive. To vše v penzionu Eland, který sídlí v pohádkovém prostředí NP Pieniny.

Wellness filmová dovolená v NP Pieniny

Vydejte se na dovolenou do okouzlujícího regionu Zamaguria. Penzion Eland najdete ve Spišské Staré Vsi vzdálené pouhých 9 km od Červeného Kláštera na hranici Pieninského národního parku a přírodní rezervace Prielom Dunajca.

Hosté budou ubytovaní v moderně zařízených pokojích s TV a vlastním sociálním zařízením. Z každého pokoje je navíc i krásný výhled do širokého okolí.

V restauraci penzionu si pochutnáte jak na slovenských, tak i mezinárodních dobrotách - především těch italských. Takže ať už patříte mezi milovníky halušek, těstovin či pizzy, rozhodně si přijdete na své.


Vyberte si ALL INCLUSIVE variantu a těšte se navíc na neomezenou konzumaci nápojů v Lobby baru (denně, 12:00 - 21:00 hodin). Na výběr budete mít:

  • Různé druhy kávy, čajů, minerální vody, 4 druhy 50% džusů, Pepsi Colu, 7UP, Mirindu a Tonic
  • Sudové bílé i červené víno, láhev sektu pro dvě osoby s konzumací v Lobby baru
  • Sudové pivo Bernard a nealkoholické pivo Bernard
  • Likéry: vaječný, čokoládový, karamelový, višňový, pomerančový, banánový, pepermintový
  • Destiláty: vodku, borovičku, slivovici, hruškovici, meruňkovici, malinovici, tuzemský rum, gin, karpatskou horkou, brandy, zázvorovici a trenčianské hradné

Rozmazlujte se ve wellness

Součástí penzionu je i Vitální svět - komplex vodních i parních zařízení, ve kterých můžete rozmazlovat své tělo. Patří sem sauny finská, infra, parní a masážní s tryskami, dále vodní cesta, vodní déšť, box s finským vědrem i tepidárium.

Podle variantu získáte také nejrůznější procedury – od klasických relaxačních masáží, až po nejrůznější zkrášlovací nebo očistné procedury.

Součástí balíčku je také široká nabídka sportovních aktivit. Ať už vás baví tenis, pingpong, minigolf nebo třeba šipky, určitě si přijdete na své.

Hotel ELAND ***

Hotel ELAND ***

ul. SNP 219 , Spišská Stará Ves
Slovenská republika

Provozuje společnost:
FOR PARTNERS, s. r. o. IČ: 48054089


+421 908 967 429

info@penzioneland.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování