Pobyt ve Winter & Summer Resortu na úpatí Belianských Tater si skvěle užijí dospělí i děti. Těšit se můžete na elegantně vybavené pokoje, výtečnou polopenzi plnou specialit slovenské kuchyně a privátní wellness centrum s vířivkou a saunou. Navíc budete mít na dosah spoustu atrakcí – Belianskou jeskyni, Chodník korunami stromů, bobovou dráhu a mnohé další.

O ubytování

Penzion Winter & Summer Resort se nachází v malebné obci Ždiar, nedaleko Belianských Tater a Spišské Magury. Poloha penzionu je ideálním výchozím bodem pro nejrůznější výlety, pěší i cyklistické. Zároveň v okolí najdete bohaté možnosti vyžití pro dospělé i děti.

Velkým lákadlem jsou zejména rekreační střediska. V areálu Bachledka Ski & Sun (3,2 km) si v zimě užijete 8,5 km sjezdovek a 2 běžkařské tratě. V létě zde najdete bikepark, bobovou dráhu, trampolíny a další atrakce. Po celý rok je potom otevřený Chodník korunami stromů o délce přes 600 metrů. Vyrazit můžete také do Strednice (3,8 km) se ski centrem (v zimě) a dětskými atrakcemi (v létě), Ski Strachan (3,3 km) nebo Monkovy doliny (2,4 km) s možností lyžování a naučnou stezkou.

Z okolních výletních cílů byste samozřejmě neměli vynechat návštěvu oblíbené Belianské jeskyně (6,3 km) s krásnou krápníkovou výzdobou a podzemními jezírky. Nadšenci do historie mohou prozkoumat Ľubovňanský hrad z přelomu 13. a 14. století a historický skanzen ve Staré Ľubovně (40 km). Odpočinout si potom můžete na Termálním koupališti Tatranská Bukovina (21,2 km), v Thermal parku Vrbov (27,9 km) nebo v AquaCity Poprad (30,1 km) se 14 vnitřními i venkovními bazény.

Kde budete spát?

Interiér penzionu vás okouzlí kombinací komfortu a elegance. Pokoje jsou vybavené dřevěným a čalouněným nábytkem v historickém stylu, ale každý z nich má také vlastní moderní koupelnu a WiFi připojení. Skvěle se vyspíte také díky antialergickým polštářům a peřinám s damaškovým povlečením.

Pokoje Standard se nacházejí ve 2. patře a mají plochu 20-25 m². V pokoji najdete manželskou postel, LCD televizi a křeslo k posezení, koupelna je vybavená sprchovým koutem. Některé pokoje mohou mít i balkon.

Pokoje DeLuxe najdete v 1. a 2. patře a jsou velké cca 30-39 m². K vybavení tohoto typu pokojů patří manželská postel, rozkládací gauč, který lze využít jako přistýlku, LED televize, sada na přípravu kávy a čaje a mini chladnička. V koupelně je sprchový kout. Za příplatek můžete zvolit pokoj DeLuxe s balkonem.

Apartmán je umístěný v 1. patře a nabídne prostor 56 m² a soukromý balkon s krásným výhledem na Belianské Tatry. Skládá se ze 2 místností – samostatné ložnice s manželskou postelí a z obývacího pokoje s další dvoulůžkovou postelí, pohovkou a křesly, televizí a kuchyňským koutem s mikrovlnnou troubou, chladničkou a varnou konvicí. Z obou pokojů budete mít přístup na balkon. V koupelně navíc najdete rohovou vanu, ideální k relaxační koupeli.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci s interiérem zdobeným dřevem a sklem si pochutnáte na specialitách tradiční slovenské kuchyně. Bar zase zve na vynikající nabídku vín a luxusní italskou kávu Lamborghini. Váš oblíbený nápoj si navíc můžete vychutnat na slunné letní terase před penzionem.

Kde budete relaxovat?

Privátní wellness zóna nabídne relax v horké finské sauně a vířivce s hydromasáží v intimní atmosféře. Dopřát si můžete také relaxační masáž nebo kosmetické ošetření pleti.

Cestujete s dětmi?

Penzion se řadí mezi "Baby friendly" zařízení a pro děti má připravené venkovní hřiště s dřevěnými prolézačkami a skluzavkou či kouzelný dětský koutek s hračkami. K zapůjčení je také dětská postýlka, vanička a vysoká židlička.

Winter & Summer Resort ***

Winter & Summer Resort ***

Ždiar 672 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
WINTER & SUMMER RESORT, s.r.o. IČ: 36617865


+421911109202

info@wsr.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
28 km
Zastávka
30 m
Aquapark
30 km
Sjezdovka
3,2 km
Běžkování
3,2 km

Tipy na výlet

Ždiar

Ždiar Tip na výlet

Obec Ždiar při svých toulkách Belianskými Tatrami určitě neobejdete. Jde totiž o hlavní centrum turistického života v regionu, odkud vychází množství turistických stezek a cyklotras. Za pozornost zde stojí zachovaná lidová architektura, ale také nádherný folklór. Nejlépe ho poznáte během každoročně se konajících Goralských folklorních slavností, na kterých slovenské i polské taneční soubory prezentují tance, kroje, písně a zvyklosti Goralů.

Co navštívit ve Ždiaru?

  • Muzeum Ždiarsky dom
  • Rodinný park Strachankovo
  • Světelný dům s expozicí animatronických živočichů
  • V zimě také Ski centrum Strachan
Bachledka Ski & Sun – Léto
Bachledka Ski & Sun – Léto
Belianská jeskyně
Belianská jeskyně
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad