Dovolená plná zážitků v krásném prostředí Belianských Tater – tak se dá shrnout pobyt v Mountain Resortu *** ve Ždiaru. Budete jen pár kilometrů od Belianské jeskyně, Chodníku korunami stromů a skvělých odpočinkových resortů. Navíc si v rámci polopenze pochutnáte na výtečné slovenské kuchyni a můžete si dopřát i relax ve vířivce.

O ubytování

Mountain Resort *** Penzion River se nachází v malebné obci Ždiar, na úpatí Belianských Tater a nedaleko Spišské Magury. Budova vás okouzlí již zvenčí, krásnou horskou architekturou v moderním pojetí. Navíc jde o ideální výchozí bod pro pěší turistiku, cyklovýlety a další aktivity.

Velkým lákadlem jsou zejména blízká rekreační střediska. Vyrazit můžete například do Strednice (650 m) se ski centrem (v zimě) a dětskými atrakcemi (v létě). V Bachledka Ski & Sun (6,6 km) si v zimě užijete 8,5 km sjezdovek a 2 běžkařské tratě. V létě zde najdete bikepark, bobovou dráhu, trampolíny a další atrakce. Po celý rok je potom otevřený Chodník korunami stromů o délce přes 600 metrů. Populární je také Ski Strachan (400 m) nebo Monkova dolina (4,1 km) s možností lyžování a naučnou stezkou.

Z okolních výletních cílů byste samozřejmě neměli vynechat návštěvu oblíbené Belianské jeskyně (9,7 km) s krásnou krápníkovou výzdobou a podzemními jezírky. Nadšenci do historie mohou prozkoumat Ľubovňanský hrad z přelomu 13. a 14. století a historický skanzen ve Staré Ľubovně (45 km). Odpočinout si potom můžete na Termálním koupališti Tatranská Bukovina (18,1 km), v Thermal parku Vrbov (31,4 km) nebo v AquaCity Poprad (33,5 km) se 14 vnitřními i venkovními bazény.

Kde budete spát?

Interiér penzionu spojuje horský styl dřevěné chaty s moderním komfortem a elegancí. Každý pokoj či apartmán disponuje vlastní koupelnou a WiFi připojením, o váš klidný spánek se postarají antialergické lůžkoviny a damaškové povlečení.

Dvoulůžkový pokoj Standard najdete ve 2. poschodí a má plochu 29 m². Pokoj je orientovaný do tichého dvora a je vybavený dvoulůžkovou postelí, rozkládací pohovkou, která poslouží jako přistýlka a televizí. V koupelně je sprchový kout.

Pokoje Deluxe jsou umístěné v 2. a nejvyšším patře penzionu a mají plochu okolo 40 m². Z pokojů si užijete malebný výhled na okolní hory a odpočinete si na dvoulůžkové posteli a rozkládací pohovce (dá se použít jako přistýlka). K vybavení dále patří televize a sada na přípravu kávy a čaje. Koupelna pokoje je se sprchovým koutem.

Apartmán (41 m²) se nachází v podkroví a skládá se ze 2 oddělených místností – ložnice s dvoulůžkovou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, který je navíc propojený s vybavenou kuchyňkou (chladnička a mikrovlnná trouba). V apartmánu najdete také 2 televize a sadu na přípravu kávy a čaje. Koupelna je vybavená vanou.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci s interiérem zdobeným dřevem a sklem si pochutnáte na specialitách tradiční slovenské kuchyně. Bar zase zve na vynikající nabídku vín a luxusní italskou kávu Lamborghini. Váš oblíbený nápoj si navíc můžete vychutnat na slunné venkovní terase v zadní části penzionu.

Kde budete relaxovat?

K relaxu vám poslouží vířivka s příjemnou teplotou 38 °C a perličkovou masáží. Dopřát si můžete také masáž přímo na pokoji nebo kosmetické ošetření pleti s využitím přírodní kosmetiky Botanica Slavica.

Cestujete s dětmi?

Penzion se řadí mezi "Baby friendly" zařízení a nabízí k zapůjčení dětskou postýlku, vaničku a vysokou židličku.

Mountain Resort River ***

Mountain Resort River ***

Ždiar 451 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MOUNTAIN RESORT, s.r.o. IČ: 36500186


+421911109202

info@mrz.sk

Check In
od 15:00–19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Vzdálenost od lázní
20 km
Zastávka
1 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,7 km

Tipy na výlet

Ždiar

Ždiar Tip na výlet

Obec Ždiar při svých toulkách Belianskými Tatrami určitě neobejdete. Jde totiž o hlavní centrum turistického života v regionu, odkud vychází množství turistických stezek a cyklotras. Za pozornost zde stojí zachovaná lidová architektura, ale také nádherný folklór. Nejlépe ho poznáte během každoročně se konajících Goralských folklorních slavností, na kterých slovenské i polské taneční soubory prezentují tance, kroje, písně a zvyklosti Goralů.

Co navštívit ve Ždiaru?

  • Muzeum Ždiarsky dom
  • Rodinný park Strachankovo
  • Světelný dům s expozicí animatronických živočichů
  • V zimě také Ski centrum Strachan
Bachledka Ski & Sun – Léto
Bachledka Ski & Sun – Léto
Belianská jeskyně
Belianská jeskyně
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad