Užijte si krásnou atmosféru malebné tatranské přírody ve stylovém dřevěném domku Malý kúsok raja. Jak již jeho název napovídá, v útulném prostředí s prostornou terasou, venkovním ohništěm a kouzelným interiérem se budete cítit opravdu jako v ráji. Navíc se můžete těšit na bohatý snídaňový piknikový koš a spoustu zajímavých výletních cílů v okolí.

O ubytování

Stylový domek Malý kúsok raja se nachází v obci Reľov mezi Belinaskými Tatrami a Pieninským národním parkem. Malebné prostředí u lesa a potoka bude ideální k odpočinku v přírodě, na dosah ale budete mít i skvělé ski areály, krásné výletní cíle a zajímavé atrakce.

Aktivní jedinci se mohou v každém ročním období do sytosti vyřádit v nedalekém středisku Bachledka Ski & Sun (26,8 km). V zimě si zde zalyžujete na 8 sjezdovkách všech obtížností, využít můžete také několik kilometrů udržovaných běžeckých drah a sáňkařskou dráhu. V létě na vás čekají horské motokáry, lanový park Království lesa, půjčovna elektrokol a lanovka s panoramatickým výhledem. Celoročně je otevřený také Chodník korunami stromů, odkud si užijete jedinečný výhled na panorama Tater.

Na výlet můžete vyrazit ke krásnému Jezerskému jezeru (23,8 km), nebo se vydejte do Belinaské krasové jeskyně (21,7 km), největší v Tatranském národním parku. Milovníky historie nadchne Muzeum Ždiarský dom (28,4 km) s expozicí věnovanou lidové kultuře. A za relaxem pak můžete vyrazit na termální koupaliště či do lázní ve Vyšných Ružbachoch (19,7 km) nebo do aquaparku a wellness Aqua Relax Titris v Tatranské Lomnici (30,6 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v kouzelném dřevěném domku na kolečkách s prostornou venkovní terasou a útulným interiérem. Nemusíte se bát, že by k vašemu pohodlí něco chybělo – kromě pohodlného spacího patra zde najdete také obýváček s posezením a kamny, kuchyňský kout s dřezem, elektrickým vařičem a chladničkou a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Na čem si pochutnáte?

Jídlo si můžete kdykoliv připravit ve vybavené kuchyňce či na venkovním ohništi. V nabídce je ale také snídaňový piknikový koš s čerstvým pečivem, uzeninami, sýry, máslem, jogurty, ovocem, zeleninou, džusem, kávou/čajem a dalšími pochutinami. Po předchozí domluvě je možné nabídku uzpůsobit potravinovým alergiím či intolerancím.

Tiny House Malý kúsok raja

Tiny House Malý kúsok raja

Reľov 18 , Reľov
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Mária Štefaňáková IČ: 51384141


+421 944 219 538

malykusokraja@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Česky hovořící personál
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
31 km
Zastávka
50 m
Aquapark
45 km
Sjezdovka
5 km

Tipy na výlet

Tatranský národní park

Tatranský národní park Tip na výlet

Užijte si odpočinek i aktivní dovolenou v nejstarším národním parku na Slovensku. Čeká vás zde celkem 600 km turistických stezek a 16 značených a udržovaných cyklistických tras. Tento park tvoří nejvyšší slovenské vrcholy v čele Gerlachovským štítem (2 655 m n. m.) a plynule navazuje na menší Tatrzański Park Narodowy na polské straně. Oblast je významná pro svoji rozmanitou faunu a flóru. Těšit se můžete na vysoké horské štíty, masivní horské hřebeny i údolí s jezery, které jsou v teplých měsících plné nádherně kvetoucích rostlin.

Více informací
Bachledka Ski & Sun – Léto
Bachledka Ski & Sun – Léto
Belianská jeskyně
Belianská jeskyně
Ždiar
Ždiar