Dovolená plná zážitků v krásném prostředí Belianských Tater – tak se dá shrnout pobyt v Apartmánech Mountain Resort ve Ždiaru. Budete jen pár kilometrů od Belianské jeskyně, Chodníku korunami stromů a skvělých odpočinkových resortů. Navíc si pochutnáte na vynikající snídani v Penzionu River a užijete si pohodlí prostorného apartmánu v moderním horském stylu.

O ubytování

Apartmánový dům Mountain Resort se nachází v malebné obci Ždiar, na úpatí Belianských Tater a nedaleko Spišské Magury. Už při příjezdu se budete cítit jako doma, budova vás okouzlí stylovou horskou architekturou v moderním provedení. Okolí je klidné a udržované, a hlavně jde o perfektní startovací bod pro různorodé výlety a další aktivity. Skvěle se zde zabavíte v páru, v partě i s rodinou.

Velkým lákadlem jsou zejména blízká rekreační střediska. Vyrazit můžete například do Strednice (650 m) se ski centrem (v zimě) a dětskými atrakcemi (v létě). V Bachledka Ski & Sun (6,6 km) si v zimě užijete 8,5 km sjezdovek a 2 běžkařské tratě. V létě zde najdete bikepark, bobovou dráhu, trampolíny a další atrakce. Po celý rok je potom otevřený Chodník korunami stromů o délce přes 600 metrů. Populární je také Ski Strachan (400 m) nebo Monkova dolina (4,1 km) s možností lyžování a naučnou stezkou.

Z okolních výletních cílů byste samozřejmě neměli vynechat návštěvu oblíbené Belianské jeskyně (9,7 km) s krásnou krápníkovou výzdobou a podzemními jezírky. Nadšenci do historie mohou prozkoumat Ľubovňanský hrad z přelomu 13. a 14. století a historický skanzen ve Staré Ľubovně (45 km). Odpočinout si potom můžete na Termálním koupališti Tatranská Bukovina (18,1 km), v Thermal parku Vrbov (31,4 km) nebo v AquaCity Poprad (33,5 km) se 14 vnitřními i venkovními bazény.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 9 moderních, komfortně vybavených apartmánů s krásným výhledem na klidnou přírodu. Každý apartmán má vlastní koupelnu a všechny mají také WiFi pokrytí. Luxusní odpočinek vám zajistí antialergické lůžkoviny a damaškové povlečení. Některé apartmány mohou mít i balkon.

Apartmány s 1 ložnicí mají plochu 70-80 m² a kromě ložnice se 2 manželskými postelemi zde najdete také obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem (varná deska, lednice, trouba, mikrovlnná trouba, myčka, varná konvice) a posezením. Nechybí ani 2 LCD televize s plochou obrazovkou.

Apartmán se 2 ložnicemi nabízí plochu 83 m². Jedna ložnice je vybavená manželskou postelí, ve druhé najdete 2 samostatná jednolůžka. K dispozici budete mít také prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, včetně všech spotřebičů, a 3 televize (v každé místnosti 1).

Na čem si pochutnáte?

Díky plně vybavené, moderní kuchyni si můžete přímo v apartmánu kdykoliv připravit jídlo podle chuti. Jen 150 m od ubytování navíc najdete partnerský Penzion River se stylovou restaurací. V útulném prostředí zdobeném dřevem si pochutnáte na specialitách tradiční slovenské kuchyně. Bar v penzionu zase zve na vynikající nabídku vín a luxusní italskou kávu Lamborghini.

Cestujete s dětmi?

Apartmánový dům se pyšní nálepkou "Baby friendly" a nabízí k zapůjčení dětskou postýlku, vaničku a vysokou židličku.

Mountain Resort Apartments

Mountain Resort Apartments

Ždiar 451 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MOUNTAIN RESORT, s.r.o. IČ: 36500186


+421911109202

info@mrz.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
28 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
30 km
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
0,8 km

Tipy na výlet

Ždiar

Ždiar Tip na výlet

Obec Ždiar při svých toulkách Belianskými Tatrami určitě neobejdete. Jde totiž o hlavní centrum turistického života v regionu, odkud vychází množství turistických stezek a cyklotras. Za pozornost zde stojí zachovaná lidová architektura, ale také nádherný folklór. Nejlépe ho poznáte během každoročně se konajících Goralských folklorních slavností, na kterých slovenské i polské taneční soubory prezentují tance, kroje, písně a zvyklosti Goralů.

Co navštívit ve Ždiaru?

  • Muzeum Ždiarsky dom
  • Rodinný park Strachankovo
  • Světelný dům s expozicí animatronických živočichů
  • V zimě také Ski centrum Strachan
Bachledka Ski & Sun – Léto
Bachledka Ski & Sun – Léto
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Belianská jeskyně
Belianská jeskyně