Užijte si relaxaci pro celou rodinu v lázeňském městě Piešťany v hotelu Magnólia **** přímo na nábřeží řeky Váh. V ceně je polopenze, neomezený vstup do bazénu, procedura (masáž, vířivka či zábal) a skvělé slevy.
Užijte si relaxaci pro celou rodinu v lázeňském městě Piešťany v hotelu Magnólia **** přímo na nábřeží řeky Váh. V ceně je polopenze, neomezený vstup do bazénu, procedura (masáž, vířivka či zábal) a skvělé slevy.

Relaxace v srdci nejoblíbenějších slovenských lázní

Už máte dost hektického životního stylu? Potřebujete zahodit za hlavu každodenní stresy, oddechnout si a zregenerovat své unavené tělo? Nebo patříte ke spokojeným lázeňským hostům, kteří se do Piešťan každoročně vracejí? Ať je to jakkoli, tento pobyt si určitě zamilujete.

Hotel Magnólia **** leží na nábřeží řeky Váh v centru Piešťan - jen 200 metrů od lázeňské promenády i lázeňského ostrova. Těšte se na ubytování ve vkusně zařízených pokojích s TV, telefonem, mini ledničkou, trezorem a fénem. Všechny pokoje mají vlastní balkón.

Z pokojů je výhled na řeku nebo na centrum městaRestaurace s kavárnou nabízí široký výběr jídel připravených z kvalitních surovin šikovným kuchařským týmem, kávu i domácí koláčky.


Zregenerujte své tělo, odpočiňte mysli

Z tohoto pobytu se rozhodně vrátíte odpočatí a plní sil. V ceně balíčku máte jednu proceduru zdarma. Můžete si vybrat mezi půlhodinou ve vířivce, rašelinovým nebo medovým zábalem a relaxační masáži v délce 15 minut.

Na další případné procedury obdržíte slevu. Hotel nabízí řadu procedur, které blahodárně působí na lidské tělo, například thajské masáže nebo piešťanské sirné bahno, které už statisícům návštěvníků pomohlo od nejrůznějších nemocí.


Zázračná termální minerální voda

V lázních Piešťany vyvěrá deset pramenů s průměrným obsahem 1.500 mg minerálních látek na 1 l minerální vody. Piešťanské prameny mají teplotu 67 až 69 °C, jsou středně mineralizované a využívají se zejména na koupele a pitnou kúru.

Sirné bahno v Lázních Piešťany je unikátní v evropském i světovém měřítku. Zábaly bahnem z lázní Piešťany působí na výživu chrupavky, na minerální změny kostí, kloubní pouzdra, svaly a šlachy. Pokud Vás bolí klouby a máte problém s koleny, lázně Piešťany jsou pravým místem pro vaši rehabilitaci.

Bohatý program v Piešťanech

Piešťany nabízejí nespočet možností trávení volného času - romantické procházky, kulturní zážitky i sportovní vyžití. Nechybí zde kino, divadlo, bowling, zavítat můžete na četné koncerty, někdy i pod širým nebem přímo u řeky.

V okolí navíc najdete hned několik zajímavostí, které stojí za vidění: Čachtický hrad, který je spjatý s postavou Alžběty Báthoryové, Jeskyně Driny nebo Trenčianský hrad.

Hotel Magnólia ****

Hotel Magnólia ****

Nálepkova 1 , Piešťany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
TATRA UNITED CORPORATION, a. s. IČ: 31382711


+(421) 333 243 122

recepcia@hotelmagnolia.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná