Zažijte romantiku v Piešťanech v Penzionu Benátky *** s italskými freskami a terasou přímo nad Váhem. Pochutnáte si na polopenzi i láhvi vína a do okolí vyjedete na kole. Dítě do 6 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Penzión Benátky *** rodinný penzion v centru Piešťan v těsném sousedství s lázeňským ostrovem (500 m). Jméno získal díky své poloze na břehu mrtvého ramene Váhu, přes který se vyklání terasa restaurace. Kromě relaxu v lázních si užijte procházky po (nejen) lázeňských památkách města a množství turistických stezek, vydejte se například k Červené věži (2,1 km) nebo do Vily Bacchus (4,8 km). Nevynechte ani Balneologické muzeum (3,3 km). Sportovního vyžití je zde také požehnaně, zajděte si třeba na bowling (0,5 km), zahrát tenis (200 m), na brusle na inline dráhu (200 m) nebo na vodní sporty (200 m). Zalyžovat si v zimě zajeďte do Ski Bezovec cca 21 km od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokojích Comfort s možností přistýlky. V pokojích nechybí ani lednička, ventilátor, pracovní stůl s posezením, satelitní televize a také koupelna.

Za příplatek můžete zvolit elegantní apartmán s dřevěnými podlahami, který disponuje obývací částí s posezením. Ani zde nechybí minibar, satelitní televize, pracovní stůl i klimatizace. Samozřejmostí je vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je restaurace a kavárna , kde romantickou atmosféru dotvářejí benátské fresky od akademického malíře Ladislava Sulíka. Vychutnáte si tu tradiční evropská jídla, v létě si zase pochutnáte na grilovaných specialitách na letní terase.

Kde budete relaxovat?

Perfektní dovolenou se postará i odpočinek při masáži přímo v penzionu.

Penzion Benátky ***

Penzion Benátky ***

Topolčianska 1 , Piešťany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Ing. Mrázik Juraj, Ing. Zuzana Mráziková-právny nástupca IČ: 30099021


+421 337 721 189

benatky@benatky.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
0,6 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Lázně Piešťany

Lázně PiešťanyTip na výlet

Staletími ověřené lázně v Piešťanech jsou dnes známé po celém světě. Jejich minerální termální voda s unikátním sirným léčivým bahnem tvoří jednu z blahodárných složek procedur. Velice účinné jsou také pokrokové metody léčby revmatismu, pohybového aparátu a nervového systému pomocí procedur. Lázně navíc leží v tiché oblasti na řece Váh, která je jako stvořená pro relaxaci a načerpání nové energie do života.

Jaké procedury si v Piešťanech užijete?

  • bahenní zábaly – pomáhají při zmenšení otoků kloubů, snižuje napětí svalů a zlepšuje také výživu chrupavek, pojivových tkání i meziobratlových plotének,
  • balneoterapii – blahodárné koupele v termální vodě,
  • bahniště – bazénová lázeň s tradičním sirným bahnem z Piešťan na dně, kde je nejlepší se procházet, stát anebo jen tak sedět a užívat si pohodu,
  • zrcadliště – bazénová lázeň v termální sirné vodě, kde budete ponořeni až po ramena,
  • plynová suchá uhličitá koupel, vodní střiky, uhličitá vanová lázeň, magnetoterapie a mnohé další
Více informací
Piešťany
Piešťany
Dům umění Piešťany
Dům umění Piešťany
Pramen Vajcovka
Pramen Vajcovka