Užijte si dovolenou ve velkém stylu v Hotelu Diana ***. Ten najdete přímo v centru Nového města nad Váhom, a budete tak jen pár kroků od všech historických památek. Zajímavé atrakce najdete i v okolí, vyrazit můžete třeba do lázeňského města Piešťany nebo na Čachtický hrad. Do minulosti vás nakonec přenese také interiér hotelu laděný do krásného dobového stylu.

O ubytování

Hotel Diana *** se nachází v centru malebného slovenského města Nové město nad Váhom. Pobyt plný pohody zažijete jen 15 km od hranic s Českem. Z města plného zeleně to budete mít jen kousek k atraktivním výletním cílům. Po nové cyklostezce se snadno dostanete do nedalekého lázeňského města Piešťany (26 km) nebo opačným směrem do krásného historického Trenčína (25 km), jemuž dominuje impozantní hrad.

Za vidění stojí také zřícenina hradu Beckov (8,5 km), Čachtický hrad (10 km) nebo poutní místo Skalka u Trenčína (30 km) s kostelem a zříceninou starého kláštera. Za krásami přírody se vydejte na území nedaleké CHKO Malé Karpaty, která je bohatá na krasové oblasti i hrady. Během léta se můžete osvěžit na nedalekém přírodním koupališti Zelená voda (3,5 km). V zimě je zase možné zpestřit si pobyt lyžováním ve ski areálech Veľká Javorina (10 km) a Kálnica (8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou (30 m²). Součástí vybavení je televize, WiFi připojení a telefon.

Za příplatek můžete zvolit Apartmán Klasik (55 m²), který navíc disponuje také chladničkou, rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové jídelně se podává vynikající polopenze, která sestává z bufetové snídaně a servírované večeře s možností výběru až ze 6 jídel. Výtečnou kávu nebo jiný oblíbený nápoj si můžete dát v Ivana baru.

Hotel Diana ***

Hotel Diana ***

Hviezdoslavova 19 , Nové Mesto nad Váhom
Slovenská republika

Provozuje společnost:
etna sk, s. r. o. IČ: 44188358


+421 944 736 001

hoteldiana@etna.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
zdarma na parkovišti nebo 10 €/noc v hotelové garáži
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od jezera
3,5 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Městská věž v Trenčíně

Městská věž v Trenčíně Tip na výlet

Prohlédněte si Trenčín pěkně z výšky! Fantastický výhled na Trenčianský hrad, městskou synagogu, Mierové náměstí a široké okolí se vám naskytne z 32 m vysoké Městské věže. Dolní brána, nazývaná také jako Městská věž, byla kdysi součástí městského opevnění. Najdete ji v podhradí Trenčínského hradu, kde od středověku sloužila jako západní vstup na hlavní náměstí Trenčína. U vstupu do věže se zastavte u latinského nápisu, který hlásá středověké motto Trenčína: “Pokud Pán nechrání město, marně bdí ten, kdo ho hlídá”. Vnitřek samotné věže dnes slouží jako galerie děl současných umělců. Vstup na první vyhlídku – balkon – je díky výtahu možný i pro imobilní návštěvníky. Do samotné vyhlídkové věže už vedou schody. Po jejich zdolání vás ale čeká odměna v podobě nezaměnitelného výhledu.

Otevírací doba se může měnit podle sezóny:

  • Denně od 10:00–18:00 hodin

Vstupné:

  • Dospělí: 1 €
  • Děti od 5 let, studenti a senioři: 0,50 €
  • Děti do 5 let: zdarma
Více informací
Hrad Beckov
Hrad Beckov
Čachtický hrad
Čachtický hrad
Lázně Piešťany
Lázně Piešťany