Vydejte se za špičkovým relaxem do slovenských termálů! V Trenčianských Teplicích si odpočinete v termálním bazénu, vířivce, sauně nebo si zajdete na některou z léčebných procedur. Ubytujte se v romanticky zařízených apartmánech Treehouse a mějte lázně i zajímavá místa v okolí na dosah ruky.

O ubytování

Apartmány Treehouse najdete v centru lázeňského městečka Trenčianské Teplice jen pár kilometrů od českých hranic. Útulné ubytování vám poskytne příjemné zázemí pro pobyt v lázních, který prospěje vašemu fyzickému i duševnímu zdraví. V okolí vás navíc čeká celá řada významných památek.

Termální lázně Trenčianské Teplice (220 m) patří k nejstarším a nejnavštěvovanějším lázním na Slovensku. V létě i v zimě se můžete vykoupat ve venkovním bazénu Grand s vodou o teplotě 33 °C. Místní sirný termální pramen vám pomůže s léčbou pohybového ústrojí a kožních nebo gynekologických problémů. Speciální součástí termálů jsou turecké lázně Hammam, které se pyšní nádherným exotickým interiérem a širokou nabídkou procedur.

V létě vyrazte za letními radovánkami na koupaliště Zelená žába (650 m), které nabízí příjemné koupání uprostřed zeleně. Vedle klasického bazénu s různými masážními tryskami najdete parádní wellness zónu s vířivkou, saunami a unikátní chromoterapií. Posledním lákadlem lázeňského městečka, které rozhodně stojí za zmínku, je malebný lázeňský park s jezírkem (450 m) jako stvořený k poklidným procházkám.

Nejen lázeňské městečko je nabité atrakcemi, také jeho okolí je plné zajímavostí. Nedaleko najdete historické město Trenčín (15 km) s ikonickým hradem, který je největší goticko-renesanční pevností v zemi. V Trenčíně si nezapomeňte prohlédnout ještě městské opevnění nebo krásné historické náměstí s fontánou.

Využijte ideální polohy ubytování a vydejte se na výlety do přírody. Vypravte se třeba po stopách naučné stezky Jeleň – Baračka (350 m) nebo prozkoumejte tajemství Jánošíkovy jeskyně (300 m). Na procházky je ideální přírodní rezervace Omšenská Baba (6 km), jež je domovem mnoha vzácných druhů rostlin a živočichů. Během letních dnů navštivte rybník Machnáč (6 km), u kterého najdete dětské hřiště a minizoo. V zimě vás potěší lyžařské areály Dubečky (30 km) a Mikulčin vrch (54 km), které se nachází na českém území.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulných apartmánech, které jsou vhodné jak pro páry, tak rodiny s dětmi. Vždy budete mít k dispozici vlastní koupelnu se sprchovým koutem a bezplatné připojení k WiFi.

Vybírejte z těchto variant:

  • Rodinný apartmán 2+2 má dvě manželské postele, každou v oddělené ložnici. Dále je součástí vybavení kosmetický stolek se židlí a zrcadlem, šatní skříň, prostorný gauč s konferenčním stolkem, jídelní stůl a televize s plochou obrazovkou. Apartmán má plně vybavenou soukromou kuchyň s mikrovlnkou, ledničkou a rychlovarnou konvicí.

  • Studio 2+0 je ideální volbou pro páry. V romantickém interiéru v podkrovní místnosti laděné do přírodních odstínů se budete cítit báječně. Kromě pohodlné manželské postele vám bude k dispozici barový stolek s židlemi, posezení, šatní skříň, televize a vybavení malá kuchyňka s rychlovarnou konvicí a lednicí.

  • Studio 2+1 pohodlně ubytuje až tři osoby. Nachází se v něm manželská postel a jednolůžko ve společném pokoji. Romantický interiér se dřevěnými prvky v hlavní roli je vybavený malou kuchyňkou s rychlovarnou konvicí a lednicí, barovým stolem s židlemi a odkládacím stolkem. Chybět nebude ani šatní skříň s dostatkem prostoru.

Treehouse Apartments

Treehouse Apartments

Ľ. Štúra 331/6 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Treehouse Family, s.r.o. IČ: 54832420


+421 911 520 650

rezervacie@treehouse.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
1 km

Tipy na výlet

Trenčianske Teplice

Trenčianske Teplice Tip na výlet

Trenčianske Teplice jsou oblíbeným lázeňským městem nedaleko Trenčína. Kromě populárních termálních lázní, které ve městě najdete, si tu užijete i kulturní život bohatý na koncerty, divadelní představení a jiná lákadla. Město je také protkáno hustou sítí výborných restaurací, ve kterých okusíte nejen tradiční slovenské pokrmy.

Co navštívit v Trenčianských Teplicích?

  • Lázně Trenčianske Teplice
  • Turecké lázně Hammam a Sina
  • Vnější bazén Grand
  • Koupaliště a Wellness Zelená žaba
  • Lázeňský park
  • Jánošíkovu jeskyni
Turecké lázně Hammam a Sina
Turecké lázně Hammam a Sina
Koupaliště a wellness Zelená žaba
Koupaliště a wellness Zelená žaba
Trenčín
Trenčín