Přímo za humny, pouhých 10 kilometrů od českých hranic, na vás čeká skvělá dovolená v samém srdci polských Beskyd. Užijte si pohodu a nechte se hýčkat v moderním 3* Hotelu Vestina. V ceně balíčku jsou slevy na procedury.

O ubytování

Moderní Hotel Vestina *** je situován do malebného horského městečka Wisła-Malinka na úpatí Beraní hory (Barania Góra), opodál protéká řeka Visla. Zde, uprostřed kopcovité krajiny, zapomenete na všechny vaše starosti.

Většinu (75 %) této nádherné lokality zabírají lesy, a tak se můžete těšit na pestré možnosti výletů pěšky i na kole. Zdolat můžete například Beraní horu (8,3 km), která je nejvyšší v této oblasti a na jejím vrcholu je rozhledna. K oblíbeným výletním cílům patří také nedaleké Czerniańskie jezero (3,5 km), zámek Górny (6 km) nebo jeskyně Malinowska (5,7 km). Pokud se rádi dozvíte něco nového, doporučujeme vám navštívit například muzeum farmacie, muzeum magického realismu Ochorowiczówka, Beskydské muzeum nebo Ekologické vzdělávací centrum ve Visle (5,8 km).

Město Visla a okolí je navíc vyhlášeným rájem zimních sportů a na lyžaře zde čeká více než 20 km sjezdovek všech obtížností. K nejbližšímu ski areálu – Klepki – to budete mít jen 350 m. Další velký ski areál najdete také v blízkém Szczyrku (13,5 km). Visla je známá i svými dobře udržovanými běžeckými tratěmi, které v Polsku stále platí spíše za raritu. Daleko to ovšem nebudete mít ani za vodními radovánkami – populární Aquapark Tropicana je z hotelu vzdálen pouze 8 km.

Kde budete spát?

V Hotelu Vestina *** na vás čekají pohodlné, útulné pokoje. Všechny jsou vybavené satelitní televizí, WiFi připojením a telefonem. Každý pokoj má také vlastní koupelnu s toaletou, sprchou a kosmetikou pro hosty.

  • Pokoj Economy je jednoduše zařízený pokoj o ploše 18 m² vybavený dvěma postelemi (mohou být spojené) a psacím stolem.

  • Pokoj Standard měří 18 m² a nabídne modernější interiér, dvě samostatné postele (mohou být spojené), psací stůl, lednici a sadu na přípravu kávy a čaje. Za příplatek můžete zvolit i pokoj s krásným výhledem na horský průsmyk.

  • Pokoj Standard Plus je prostornější (20-25 m²) a potěší výhledem na hory. Nechybí dvě lůžka (mohou být spojená), psací stůl, čajový/kávový set a lednice.

  • Pokoj Comfort (18 m²) zaujme vlastním balkonem. V pokoji najdete dvě lůžka (mohou být spojená), set na přípravu kávy a čaje, lednici a psací stůl.

  • Pokoj Studio (36 m²) se skládá ze dvou oddělených ložnic, v každé jsou dvě lůžka (spojená nebo oddělená) a psací stůl.

  • Pokoj Deluxe nabídne velkorysý prostor 40 m² a krásné vybavení. Zahrnuje spací zónu s manželskou postelí královských rozměrů a obývací zónu s rozkládací pohovkou. V pokoji nechybí sací stůl, lednice, čajový/kávový set a lednice, v koupelně jsou navíc také župany.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Vestina nabízí tradiční polská jídla v moderním pojetí, připravená z pečlivě vybraných regionálních surovin. Jídla z dílny šéfkuchaře Basia Niemiece zaujmou nejen výtečnou chutí, ale i jedinečným vizuálním zpracováním.

V hotelové kavárně se pak těšte na výbornou italskou kávu. Nezapomeňte také ochutnat domácí pečivo. Děti mají speciální dětskou nabídku jídla, které uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si pořádnou relaxaci – v Hotelu Vestina *** na vás čeká krásná, moderní wellness zóna. Svůj odpočinek můžete zahájit třeba v hydromasážní vířivce. K důkladnému prohřátí poslouží finská sauna, kde se pořádají i skvělé ozdravné rituály. Nakonec zavítejte do solné jeskyně, kde můžete v klidu rozjímat za zvuků relaxační hudby.

Přes léto je navíc otevřená venkovní Chill & Grill zóna s bazénem, lehátky a hamakami k odpočinku a slunění.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší hosty je připravená dětská herna s domečkem a úžasnými hračkami. K dispozici na recepci je dětská postýlka, vanička, ohřívač lahví, plastové nádobí, přebalovací pult, nočník a další vybavení. Využít můžete také službu hlídání dětí.

Něco navíc

Větší děti a dospělí mohou využít hernu s kulečníkem a ping-pongem nebo knihy a stolní hry k zapůjčení. Na výlety si zase můžete půjčit jízdní kola, elektrokola nebo trekingové hole. A pokud dorazíte s vlastním kolem, klidně si jej uložte do kolárny.

Hotel Vestina ***

Hotel Vestina ***

ul. Malinka 35 , Wisła
Polsko

Provozuje společnost:
RENARD Sp. z o. o IČ: 810381713


+48 33 855 55 40

recepcja@hotel-vestina.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Baby friendly
Minibar
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,8 km
Zastávka
1,2 km
Sjezdovka
0,3 km