Mezi pohořími čarokrásných Slezských Beskyd se rozprostírá kouzelné horské městečko Szczyr. Vydejte se sem na pobyt do Sun & Snow Kalinowa *** a užijte si ubytování v moderních luxusních apartmánech pro 4 osoby. Samozřejmostí je vlastní plně vybavená kuchyň, jídelní stůl, obývací část a také terasa či balkon. Navíc budete mít v ceně vstup do wellness centra se saunou a solnou jeskyní.

O ubytování

Apartamány Sun and Snow Kalinowa *** se nachází v oblíbeném rekreačním středisku Szczyrk na jihu Polska. Vydejte se objevit kouzlo polských Beskyd, které nabízejí bohaté možnosti aktivit od jara do zimy.

Město Szczyrk leží v údolí potoka Żylica a je obklopené vrcholy Klimczok (1117 m n. m.), Skalite (863 m n. m.), Kotarz (965 m n. m.) a také nejvyšší horou Beskyd – Skrzyczne (1257 m n. m.). Na vrcholu Skrzyczne se nachází oblíbená rozhledna a vede na něj lanovka s celoročním provozem. Ostatní ze zmíněných vrcholů je možné zdolat vlastními silami při výletech po četných turistických trasách. Dalšími parádními výletními cíli jsou například zámek Żywiec (18 km), Czernianské jezero 22 km nebo lázeňské město Ustroň (37 km). V nedalekém městě Wisła (25 km) láká k návštěvě atraktivní Beskydské muzeum, muzeum lyžování a oblíbený vodní park Tropikana.

Během zimy zajisté oceníte, že apartmány leží jen 1 km od Szczyrk Mountain Resortu, což je jedno z největších lyžařských středisek v Polsku. Díky společnému skipassu ve třech ski areálech si zde lyžaři mohou vychutnat téměř 40 km sjezdovek různých úrovní obtížnosti. Polské Beskydy se na rozdíl od zbytku země pyšní kvalitními běžeckými trasami, a tak je možné jejich krásy objevovat z také v bílých stopách.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném čtyřlůžkovém apartmánu. Součástí apartmánu je ložnice s manželskou postelí, vybavený kuchyňský kout, obývací část a vlastní koupelna. Pohovku v obývací části lze použít jako přistýlku pro až 2 osoby a k tomu je do apartmánu možné umístit dětskou postýlku. Každý apartmán má vlastní balkon či terasu s posezením.

Apartmány jsou vybaveny v moderním stylu a najdete v nich klimatizaci, WiFi připojení, televizi, lednici, rychlovarnou konvici, mikrovlnnou troubu, vařič, žehličku a fén.

Kde budete relaxovat?

Hosté mohou v rámci apartmánového domu využívat finskou saunu a solnou jeskyni.

Apartmány Sun & Snow Kalinowa ***

Apartmány Sun & Snow Kalinowa ***

Kalinowa 13 , Szczyrk
Polsko

Provozuje společnost:
Sun & Snow Sp. z o. o. IČ: 145827282


+48 33 443 60 27

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
16:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
17,6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
22 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Polské Beskydy

Polské Beskydy Tip na výlet

Beskydy zasahují hned do tří států. Vyrazte po Česku a Slovensku také do Polska pokořit zdejší vrcholy a sjet parádní sjezdovky. Polské Beskydy jsou nádherné pohoří, kde se na mnoha místech žijí beskydští horalové dnes již ojedinělým tradičním způsobem. Hlavním lákadlem je asi 12 km dlouhý česko-polský pohraniční hřeben spojující hory Velký Stožek a Velká Čantoryje, na které leží oblíbená rozhledna.

Co navštívit v polských Beskydech?

  • Vodopády Rodla
  • Beraní horu
  • Lesopark Niespodzianek

Kolem měst Visla a Ustron se rozprostírají Slezské Beskydy, kde si můžete užít v Beskid Sport Areně.

Více informací
Wisła
Wisła
Město Ustroń
Město Ustroń
Aquapark Tropikana ve Wisłe
Aquapark Tropikana ve Wisłe