Nádherné polské Tatry, termální lázně, aquapark a úžasné výletní cíle – to vše můžete navštívit při pobytu v Salamandra Residence. Při příjezdu vás přivítá úžasný rustikální interiér s veškerým komfortem a těšit se můžete také na vydatnou polopenzi v restauraci Górski Pałacyk. Bonusem jsou slevy do termálních lázní a aquaparku.

O ubytování

Salamandra Residence se nachází v městečku Kościelisko na kraji Tatranského národního parku, nedaleko celé řady ski areálů a malebných obcí Chochołów a Zakopané.

Nudit se zde rozhodně nebudete, ať už vyrazíte v jakémkoliv ročním období. Krásné výlety, relax, zimní a letní sporty – to vše tu čeká jen na vás. Projděte si nedaleké údolí Kościelisko (3,6 km) po bohatých turistických stezkách a ochutnejte regionální lahůdky v kouzelných horských chatách, nebo prozkoumejte tajemnou jeskyni Mroźna (6,5 km). Udělejte si výlet také k vodopádu Siklawica (6,7 km) v údolí Strążyska, do údolí Małej Łąki (4,6 km) a Chochołowské doliny (4,5 km).

Zábavu a adrenalin si užijete na hoře Gubałówka (3,7 km) s lanovým parkem, gravitační skluzavkou a nádherným výhledem. V zimě je zde v provozu i sáňkařská dráha a lyžařský vlek. Nadšení lyžaři mohou vyrazit i do Witów Ski (8,8 km) se 2 sjezdovkami. Skvělý odpočinek na vás zase čeká v lázních Chochołowskie Termy (12,2 km) se 30 bazény, písečnou pláží, bohatými atrakcemi pro děti a největším saunovým světem v Podhalí, v Aquaparku Zakopane (5,9 km) nebo v termálních lázních Bania (27,2 km).

Kde budete spát?

Ubytování v Salamandra Residence je opravdu stylové. Jedinečný dřevěný interiér s krásným nábytkem v horském stylu působí hřejivě a okamžitě ve vás navodí dobrou náladu. Rustikální design se zde snoubí s moderním komfortem, k dispozici budete mít televizi s plochou obrazovkou, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a fén.

  • Apartmán Standard měří 27 m² a skládá se ze spací zóny s manželskou postelí a obývací zóny s rozkládací pohovkou a vybaveným kuchyňským koutem.

  • Apartmán Deluxe je dvoupokojový, na ploše 35 m² najdete samostatnou ložnici s manželskou postelí a obývák s velkou rozkládací pohovkou, kuchyňským koutem a jídelním stolem.

  • Rodinný apartmán o ploše 41 m² zahrnuje ložnici s manželskou postelí a velký obývací prostor se 2 rozkládacími pohovkami, kuchyňským koutem a jídelním stolem.

Na čem si pochutnáte?

O jedinečné kulinářské zážitky se postará nedaleká restaurace Górski Pałacyk (180 m) – ochutnáte tradiční polskou kuchyni i moderní pokrmy. Perlou restaurace je krásná venkovní terasa, ze které se užijete výhled na majestátní Giewont a okolní horské štíty.

Salamandra Residence

Salamandra Residence

Salamandra 11 , 34-511
Polsko

Provozuje společnost:
Górski Pałacyk Partners Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością IČ: 527176840


+48 696 626 709

gorskipalacykpartners@gmail.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
12,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
6 km
Sjezdovka
2,1 km
Běžkování
2,3 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Chocholów
Chocholów
Zakopane
Zakopane
Gubałówka
Gubałówka