Vyrazte do městečka Visla, perly polských Beskyd, a užijte si dovolenou plnou relaxu a zábavy! Čeká na vás Dom Wczasowy Beskidy s moderními pokoji, wellness centrem s bazénem, vířivkou a saunou a skvělými snídaněmi nebo polopenzí. Těšit se můžete také na úžasné výletní cíle v okolí.

O ubytování

Dom Wczasowy Beskidy se nachází v polském městečku Visla jen kousek od českých hranic. Těšit se můžete zejména na krásnou horskou přírodu, ne nadarmo je toto místo označované za „perlu Beskyd“. Lokalita je také perfektní pro sportovce, milovníky výletů i všechny, kteří si chtějí užít ničím nerušený relax v malebném prostředí.

Milovníci pěší turistiky mohou vyrazit na vrchol Trzy Kopce Wiślańskie (4,5 km), odkud je možné po značkách pokračovat na další kopce, jako je Smrekowiec (3,7 km), Orłowa (10,1 km) nebo Stary Groń (9,1 km). Za krásnými výhledy se vydejte na Beraní horu (12 km), která je nejvyšším vrcholem v této oblasti a najdete na ní populární rozhlednu. Za vidění stojí také Czerniańskie jezero (4,5 km) nebo jeskyně Malinowska (9,8 km).

Malebná promenáda Visly s mnoha restauracemi, kavárnami a obchůdky je od ubytování vzdálena cca 20 minut chůze. Navštívit zde můžete například Muzeum farmacie (3,5 km), muzeum magického realismu Ochorowiczówka (2,1 km), Beskydské muzeum (3 km) nebo Ekologické vzdělávací centrum ve Wisłe (1,1 km).

Visla je perfektní destinací také pro zimní dovolenou. V okolí města je totiž více než 20 ski areálů všech obtížností a navíc je v této oblasti mnoho skokanských můstků. Nejbližší sjezdovky jsou vzdáleny jen 650 m od ubytování. Velké oblibě se těší moderní lyžařská střediska ve Szczyrku (21,4 km), Brenně (26,6 km) a Ustroni (11,7 km). Milovníci běžkování se zde mohou projet v nejlepších bílých stopách v Polsku a pro vodní živly je zde zase Aquapark Tropikana (3,7 km) s celoročním provozem.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji nebo apartmánu s moderním vybavením, vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, televizí a WiFi připojením.

  • Pokoj Economy je jednoduše zařízený, nabídne dvě lůžka, pohovku a psací stůl, některé pokoje mohou mít i balkon.

  • Pokoj Standard nabídne manželskou postel, pohovku a psací stůl, některé pokoje disponují vlastním balkonem.

  • Pokoj Premium zaujme novějším interiérem, k vybavení pokoje patří dvě lůžka (mohou být spojená), psací stůl a pohovka. Součástí je i balkon.

  • Apartmán Premium je stylově vybavený a zahrnuje ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s pohovkou. K apartmánu patří prostorná zastřešená terasa.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete na pokrmy inspirované regionálními tradicemi, připravované ze zaručeně čerstvých, kvalitních surovin od místních dodavatelů. Po domluvě je možné připravit i vegetariánské, veganské a bezlepkové pokrmy.

Kde budete relaxovat?

V moderním wellness centru na vás čeká krytý bazén (12,5 x 7 m), vířivka a finská sauna s aromaterapií. Zavítat můžete i do masážního salónu s pestrou nabídkou masáží a dalších procedur.

Něco navíc

Pro všechny hosty, kteří se i na dovolené rádi udržují aktivní, je k dispozici fitness centrum s posilovacími i kardio stroji.

Dom Wczasowy Beskidy

Dom Wczasowy Beskidy

Wypoczynkowa 10, , Wisła
Polsko

Provozuje společnost:
Liburnia Hotel &SPA Sp. z o. o. IČ: 243294795


+48 33 855 20 13

recepcja@dwbeskidy.com.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,9 km
Vzdálenost od jezera
3,9 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
3,8 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Polské Beskydy

Polské Beskydy Tip na výlet

Beskydy zasahují hned do tří států. Vyrazte po Česku a Slovensku také do Polska pokořit zdejší vrcholy a sjet parádní sjezdovky. Polské Beskydy jsou nádherné pohoří, kde se na mnoha místech žijí beskydští horalové dnes již ojedinělým tradičním způsobem. Hlavním lákadlem je asi 12 km dlouhý česko-polský pohraniční hřeben spojující hory Velký Stožek a Velká Čantoryje, na které leží oblíbená rozhledna.

Co navštívit v polských Beskydech?

  • Vodopády Rodla
  • Beraní horu
  • Lesopark Niespodzianek

Kolem měst Visla a Ustron se rozprostírají Slezské Beskydy, kde si můžete užít v Beskid Sport Areně.

Více informací
Wisła
Wisła
Czerniańskie jezero
Czerniańskie jezero
Aquapark Tropikana ve Wisłe
Aquapark Tropikana ve Wisłe