Vyrazte na dovolenou do rakouského městečka Semmering a ubytujte se ve Sporthotelu am Semmering ***. Můžete si pochutnat si na skvělé místní kuchyni a odpočinout si díky neomezenému vstupu do bazénu a sauny. Děti do 6 let zdarma.

O ubytování

Sporthotel am Semmering *** leží obklopený krásným prostředím Vídeňských Alp daleko od uspěchaných metropolí a velkoměst. Hned pár kroků od hotelu se nachází hora Zauberberg (600 m), kterou v létě vyšlápněte pro krásné výhledy, v zimě ji využijte jako ski areál na sjezdové lyžování.

Milovníky aktivní dovolené jistě zaujme lanové centrum na hoře Hirschenkogel (600 m), kde můžete vyšplhat až do 1 350 m, nebo se projet na horských tříkolkách. Pro děti je tu i zábavné dětské hřiště s množstvím atrakcí. Dostatek adrenalinu vám potom nabídne také bikepark Semmering (600 m) s cca 12 km tratí různých obtížností.

Ochuzeni nebudete ani o různé poznávací výlety. Vyrazit můžete ve velkém stylu, nedaleko totiž najdete železnici Semmering (600 m), která pochází z poloviny 19. století a je zařazena na seznam UNESCO. Navštívit můžete také sportovní muzeum Mürzzuschlag (15 km).

Mezi vzdálenější populární výletní cíle v okolí se potom řadí zámek Oberkapfenberg (52,4 km), kde můžete shlédnout výstavu historických zbraní a mučicích nástrojů, nebo klášter Stift Vorau (52,8 km), jehož historie sahá až do roku 1163.

Kde budete spát?

V komfortních a prosvětlených dvoulůžkových pokojích Standard Double budete mít k dispozici televizi, fén, telefon a koupelnu se sprchovým koutem a vlastním WC. Zvolit můžete také variantu Twin s oddělenými postelemi.

Pokud chcete váš zážitek povýšit na novou úroveň, zvolte luxusnější dvoulůžkový pokoj Superior s balkónem a výhledem na hory. Všechny dvoulůžkové pokoje umožňují přistýlku, pro rodiny ale bude pohodlnější variantou prostornější pokoj Triple.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si jistě oblíbíte snídaňové bufety, kde budete mít na výběr z různých druhů obilovin, čerstvě upečeného pečiva, koláčů, uzenin a sýrů. K večeři, která je rovněž formou bufetu, nebo servírovaná jako čtyřchodové menu, se podávají jak místní speciality, tak mezinárodní kuchyně.

Šéfkuchaři věnují velkou pozornost sezónním surovinám, můžete se tak setkat se speciálním houbovým týdnem, chřestovými hody a dalšími kulinářskými událostmi. Restaurace nabízí také speciální menu pro děti.

Kde budete relaxovat?

Vychutnejte si zasloužený odpočinek v hotelovém krytém bazénu, kam budete mít vstup bez omezení. V místním wellness si navíc lze dokoupit nejrůznější masáže. V nabídce je například reflexní masáž chodidel, lymfatická masáž nebo masáž celého těla, jejich cena se pohybuje v rozmezí 30 - 60 €.

Sporthotel am Semmering ***

Sporthotel am Semmering ***

Carolusstraße 10 , Semmering-Kurort
Rakousko

+43 (0)2664/8641-0

office@sporthotel-semmering.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
0,6 km