Pobyt v horách regionu Dachstein, slunce odrážející se od alpských vrcholků, čistý vzduch a spousta výletních cílů v okolí – to je dovolená v Hotelu Pruggererhof ***. Užijete si chutné snídaně a večeře se salátovým bufetem a po aktivním dni si skvěle odpočinete v horké sauně.

Ověřeno Travelkingem

“Majitel hotelu byl velice přátelský a vždy velmi ochotný. Samotný hotel má skvělou atmosféru, je čistý, jídlo výborné a vždycky bylo z čeho vybírat. Na pobytu jsem byl v létě a okolní příroda Alp mě okouzlila. Hotel má navíc skvělou polohu, blízko ke spoustě nejrůznějších turistických cílů.”

Zoltan Horvath - Vedoucí obchodního týmu pro Maďarsko
Osobně ověřeno v: Červnu 2019

O ubytování

Hotel Pruggererhof *** leží na úpatí hory Galsterbergalm v turisticky oblíbeném regionu Dachstein-Tauern a jen 15 km od Schladmingu. Parádní aktivní dovolenou zde prožijete bez ohledu na roční období.

V létě si užijete skvělé turistické i cyklistické stezky, které vedou přímo okolo hotelu. Mezi oblíbené trasy patří například Pruggern-Moosheim-Pruggern (6 km) a Pruggern-Aich-Pruggern (10 km). Na cyklisty čeká populární cyklostezka Ennsradweg R7 a dalších 500 km značených tras různých obtížností. Za návštěvu v okolí stojí také nádherný vodopád Riesach (27,7 km), rekreační park Holiday Park of Aich (4,3 km) s možností koupání nebo adrenalinový park Gröbming (3,6 km).

V zimě si náležitě užijete skiareál Galsterbergalm (5 km) se skibusem od hotelu zdarma, 13,5 km sjezdovek všech obtížností a 7 km dlouhou sáňkařskou tratí. Otestujte i lyžařské středisko Hauser-Kaibling (7 km) s dětským parkem Wollis Kids Park o rozloze 2,4 hektaru a 1 460 m dlouhou sjezdovkou XXL funslope, nebo Schladming Planai (15 km) s překážkovým Superparkem.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj měří cca 20 m² je vybavený manželskou postelí, televizí, minibarem, psacím stolem, stolkem s posezením a WiFi připojením. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a balkon nebo francouzské okno. Do pokoje je možné přidat také přistýlku.

Rodinný pokoj nabízí stejné vybavení jako dvoulůžková varianta, tedy televizi, minibar, psací stůl, stolek s posezením, WiFi připojení, koupelnu se sprchou a balkon/francouzské okno. Je ale větší (34 m²), rozdělený na dvě samostatné ložnice a ubytuje až 5 osob na 4 pevných lůžkách a 1 přistýlce.

Na čem si pochutnáte?

V místní stylové restauraci si každý den pochutnáte na specialitách regionální i mezinárodní kuchyně. Kdykoli během dne si můžete dát na baru také nápoj nebo třeba kávu s dezertem. Součástí restaurace je terasa s krásným výhledem, kterou si užijete hlavně ve slunečných dnech.

Kde budete relaxovat?

Po celodenním poznávání regionu jistě přijde vhod malé wellness s relaxačním lehátky a saunou, která vás parádně prohřeje.

Hotel Pruggererhof ***

Hotel Pruggererhof ***

Oberdorf 6 , Pruggern
Rakousko

Provozuje společnost:
Hotel Pruggererhof GmbH IČ: FN535066m


+43 368 523 838

info@pruggererhof.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
3 km
Běžkování
10,8 km

Tipy na výlet

Nízké Taury

Nízké Taury Tip na výlet

Nízké Taury (německy Niedere Tauern) si získaly srdce mnohých turistů díky více než 600 dvoutisícových vrcholů, travnatým vysokohorským loukám a nespočtem horských jezer. Všechny lemuje hustá síť turistických stezek vhodných jak pro rodiny s dětmi, tak i pro zkušené turisty. Úchvatné pohoří v centrální části Rakouska připomíná svým charakterem slovenské a nám bližší Západní Tatry. K nejoblíbenějším cílům rozhodně patří nejvyšší vrch oblasti Hochgolling s nadmořskou výškou 2 863 m n. m. ve vyšší schladmingské části. Zajímavé jsou rozhodně i túry po nižších vrcholech - Hochwildstelle (2747 m), Waldhorn (2702 m) či Grosser Bösenstein (2448 m). Při turistice vám budou dělat společnost nejen pasoucí se stáda krav na pastvinách, ale také třpytící se jezera a nezapomenutelné výhledy.

Více informací
Vyhlídka Skywalk Hallstatt
Vyhlídka Skywalk Hallstatt
Jezero a město Hallstatt
Jezero a město Hallstatt
Tauplitz
Tauplitz