Láká vás dovolená v Rakousku? Hotel die Traube *** bude ideálním výchozím bodem k poznávání krás rakouského Štýrska. Hned vedle hotelu najdete největší klášterní knihovnu na světe, pár kilometrů od ubytování bude čekat náhodní plošina Kaiserau s bohatými turistickými stezkami a atrakcemi a o kus dál už se rozprostírá národní park Gesäuse. Energii na všechna dobrodružství vám dodá vydatná polopenze a relax v bazénu či sauně.

O ubytování

Hotel die Traube *** se nachází v malebném rakouském Štýrsku, nedaleko národního parku Gesäuse. Budovu hotelu najdete v centru městečka Admont, hned vedle benediktínského kláštera. Okolí je bohaté na výletní cíle a na své si přijdou i milovníci kultury a památek. Na každého zde zkrátka čeká překrásná dovolená.

Během svého pobytu rozhodně nesmíte vynechat návštěvu sousedního kláštera (50 m), ve kterém najdete nejen největší klášterní knihovnu světa, ale také jednu z největších světových sbírek hmyzu, moderní gotické muzeum, ukázky historických i soudobých uměleckých děl a další zajímavosti.

Dobrodruzi pak mohou vyrazit do nejmladšího rakouského národního parku, Gesäuse (8 km). V údolí řeky Enns zde najdete bohaté turistické stezky, romantické soutěsky, divoký říční proud i možnosti horolezectví. Na túru se pak vydejte také na náhorní plošinu Kaiserau (9,5 km), která se v zimě mění na rodinné lyžařské centrum se 3 km sjezdovek a 5 km běžkařských tratí.

Kde budete spát?

Hotel nabízí celkem 32 pohodlně vybavených pokojů s interiérem zdobeným dřevem. Na vás bude čekat útulný pokoj Comfort (25 m²) s vlastní koupelnou (sprchový kout nebo vana), fénem, dvoulůžkovou postelí, satelitní televizí s plochou obrazovkou a WiFi připojením. Některé pokoje umožňují i přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Chloubou hotelu je elegantní restaurace, kde si pochutnáte na vybraných lokálních specialitách. Součástí je navíc venkovní zahrádka k posezení v létě.

Hotel die Traube ***

Hotel die Traube ***

Haupstr. 3 , Admont
Rakousko

Provozuje společnost:
T&T Hotelbetriebs GmbH IČ: 76992346


+43 664 128 1431

info@hotel-die-traube.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od rybníka
0,7 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
6 km
Běžkování
5,3 km

Tipy na výlet

Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf Tip na výlet

Bad Mitterndorf je městečko v údolí Hinterbergertal, leží ve stínu horských masivů a nabízí spoustu možností zábavy. Kromě nových termálních lázní naleznete v městečku s krásným výhledem také spoustu restaurací a kaváren s typickou alpskou atmosférou. Okolo Bad Mitterndorfu leží nespočet turistických stezek a cyklistických tras, přírodu ozvláštňují četná průzračná jezera, která rozhodně stojí za vidění v jakémkoli ročním období.

Přírodní a zážitkový park Keltenberg
Přírodní a zážitkový park Keltenberg
Tauplitz
Tauplitz
Lanový a lezecký park Gröbming
Lanový a lezecký park Gröbming