Poznejte oblíbenou část rakouských Alp s nedotčenou přírodou - Korutany. Ubytujte se v ekologicky šetrném hotelu Biolandhaus Arche v městečku Eberstein, kde na vás čeká polopenze, vstup do sauny, páry a infrakabiny. Těšte se i na 10% slevu na masáž.

O ubytování

Ubytujte se v rodinném hotelu Biolandhaus Arche ***, který již 27 let provozuje rodina Tessmann. Hotel se nachází v klidném prostředí uprostřed lesů a luk, takže zde snadno zapomenete na každodenní stres. Biolandhaus Arche patří k prvním hotelům zaměřeným na eko turistiku a představuje skvělý výchozí bod pro vaše výlety. Projděte si například Ebersteinův okruh, kde se vám naskytnou pohledy například Motýlí louku či hrad Tudor, nebo si zajděte k jezeru Längsee (24 km). A co by to byl za rakouský hotel, kdyby nenabízel i skiareály? Nejbližší lyžařský vlek Eberstein je vzdálený asi 7 km a nabízí perfektní zázemí pro zimní dovolenou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve stylově zařízených pokojích s nádhernými výhledy, dřevěným nábytkem a malebnou výzdobou. Ve většině pokojů nenajdete televizi, k dispozici ale budete mít připojení k internetu.

Pokoje Sonnenquelle měří 20 m² a mají výhled na vnitřní nádvoří, horský kostel Saualpe a město. Zaujmou interiérem s dřevěným nábytkem i dekoracemi, k vybavení patří manželská postel nebo dvě jednolůžka, malé posezení, koupelna se sprchou nebo vanou a fén. Pokoje jsou dvoulůžkové, ale umožňují i přistýlku.

Pokoj Picasso o velikosti 33 m² ubytuje až 4 osoby na dvoulůžkové posteli a přistýlkách. Z oken budete mít výhled na vnitřní nádvoří, horský kostel Saualpe a Mirnig. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a posezení.

Pokoj Niklas Ilmar najdete v podkroví, měří cca 28 m² a nabízí výhled na Grebenzen a Nízké Taury. Na manželské posteli a malé pohovce se vyspí až 3 osoby, v pokoji najdete také stůl s posezením, koupelnu se sprchovým koutem a fénem.

Pokoje Panoramablick ubytují 2-3 osoby na 28 m². Z pokoje budete mít nejen krásný výhled na Nockberge, Gurktalské Alp a Nízké Taury, ale i přístup na slunnou terasu nebo balkon. Samozřejmostí je koupelna se sprchou a fénem, v pokoji najdete také pohodlné posezení.

Rodinné pokoje Bionest nabídnou prostor cca 40-60 m² a ubytují až 5 osob. Většina se nachází v podkroví, odkud budete mít panoramatický výhled na Nockberge, Gurktalské Alpy a Nízké Taury. V pokoji najdete obývací a spací část, oddělený dětský pokoj a kuchyňský kout s jídelním stolem. Nechybí koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Biolandhaus Arche vás dostane i kuchyní - podává se zde výhradně vegetariánská strava. Pokud máte z tohoto typu pokrmů obavy, můžete je hodit za hlavu. Lahodná domácí kuchyně se skládá výhradně z čerstvých surovin včetně místních bylinek a zaručeně si ji nebudete moci vynachválit. Každý den se můžete těšit na širokou nabídku ovoce a zeleniny, domácí pečivo, sýry a další místní pochoutky.

Kde budete relaxovat?

Při relaxační dovolené nesmí chybět ani každodenní vstup do wellness o rozloze 80 m², kde si užijete v odpoledních hodinách relaxaci ve finské a parní sauně i infračervené kabině. Neobvykle je součástí relaxační zóny i knihovna, kde si můžete vypůjčit četbu k odpočinku.

Biolandhaus Arche ***

Biolandhaus Arche ***

Vollwertweg 1a , Eberstein
Rakousko

+43 4264 8120

hotel@bioarche.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 12 - 17 €/den
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
40 km
Zastávka
4 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
32 km

Tipy na výlet

Korutany

KorutanyTip na výlet

Výjimečně nádherná, a přece námi tak málo navštěvovaná - přesně taková je oblast Korutan na jihu Rakouska. Překvapí vás zde nejen krásná příroda, ale také množství jezer jako stvořených k letním radovánkám i sportu. Mezi ty nejoblíbenější patří jezera Wörthersee, Faaker See, Ossiacher See či Liesertal a Maltatal.

Co dělat v Korutanech?

  • vydejte se na túru pěšky, nebo na jízdním kole po úpatí pohoří Karawanken
  • prozkoumejte “růžové údolí” Rosental
  • zkuste adrenalinový paragliding v údolí řek Drau
  • navštivte Hrad Hochosterwitz vypínající se na vápencové skále
  • s dětmi se vydejte do parku miniatur Minimundus

V zimě si s sebou zabalte i lyže - budou se vám v jednom z mnohých lyžařských středisk hodit.

Více informací
Korutanská jezera
Korutanská jezera
Farní kostel sv. Marka
Farní kostel sv. Marka
Hrad Wolfsberg
Hrad Wolfsberg