Nechte se hýčkat v luxusním resortu uprostřed krásné rakouské přírody. Resort Allegria **** naplní vaše očekávání od dokonalé dovolené. V rámci balíčku získáte neomezený vstup do hotelových termálních lázní s 18 bazény a obřím saunovým světem. Pochutnáte si na vynikající plné penzi a okusíte komfort, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Hotel má vlastní golfové hřiště.

O ubytování

Nebývalý luxus uprostřed krásné přírody. To je Allegria Resort ****, který najdete v rakouském Štýrsku v krajině kopců, vinic a půvabnýchi vesniček. V moderním hotelu s rozsáhlými termálními lázněmi o vás bude postaráno jako nikdy dřív. Starosti necháte za branami hotelu a necháte se hýčkat ve wellness i v restauraci s pověstí kulinářské hvězdy.

Sníte o dovolené v panenské krajině, kde vládne ticho a klid? Pak je Allegria Resort **** v jižním Burgenlandu tou nejsprávnější volbou. Spousta zábavy vás čeká už v samotném hotelu s termálními lázněmi a golfovým hřištěm, také okolí však naplní vaše představy o dokonalé dovolené. Nejvýchodnější země Rakouska, Burgenland, vám přinese klid a pohodu. Již brzy po příjezdu zjistíte, že život tu má jiné tempo. Vše utíká pomalu, nikam se nespěchá. Brzo na vlnu pohody naskočíte také a začnete si užívat výhledy do krajiny, vychutnávat doušky regionálního vína a nechat se šimrat slunečními paprsky.

Městečko Stegersbach (2,6 km), srdce rakouského wellness, s termálními prameny je oázou relaxace s příjemným klimatem. Pokud si chcete užít aktivní odpočinek, vydejte se do místního sportovního areálu Bewegungsarena (2,1 km). Najdete tu síť 20 stezek pro nordic walking, běh i obyčejné procházky.

V okolí na vás čeká celá řada míst, které se vyplatí navštívit, ať už na kole nebo pěšky. Oblíbenými výletním cílem je zámek Burgau (7 km), Vodní zámek Neudau (5 km) nebo malebné městečko Bad Waltersdorf (12,5 km) s romantickými uličkami a římským muzeem. Zláká vás vůně levandulového království nebo se vypravíte po místních poeticky nazvaných turistických trasách – Květinová cesta nebo Keltský horoskop. Ať už se vydáte kamkoliv, okusíte věhlasnou pohostinnost místních a potkáte se jen s úsměvy na tvářích.

Kde budete spát?

Ať už cestujete v páru nebo s celou rodinou, můžete se spolehnout na komfortní ubytování, kde se budou všichni cítit báječně. Ubytujete se v prostorných pokojích s příjemnými interiéry. Vlastní koupelna se sprchou/vanou je samozřejmostí, stejně jako bezplatné připojení k WiFi. Do pokojů lze umístit po jedné přistýlce.

Na výběr máte ze tří variant pokojů:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard (25 m²) s manželskou postelí si vás získá svým elegantním interiérem. Vybaven je posezením, psacím stolem, šatní skříní a televizí. V koupelně je toaleta, vana nebo sprcha a fén.

  • Dvoulůžkový pokoj Comfort (32 m²) s manželskou postelí nabízí ještě více prostoru. K dispozici je posezení, psací stůl, šatní skříň a televize. V koupelně najdete vanu nebo sprchu, toaletu a fén.

  • Rodinný mezonetový pokoj pohodlně ubytuje tři až čtyři osoby. Má dvě oddělené ložnice, z nichž jedna je v mezonetovém patře. Pokoj je vybavený manželskou postelí, stolkem s křesílkem, psacím stolem, televizí a šatní skříní. Koupelna má sprchu nebo vanu, WC a fén.

Na čem si pochutnáte?

4* Resort Allegria nemá k dokonalosti daleko ani co se týče gastronomie. Místní kuchyně je galerií kulinářského umění, které nejenže skvěle chutná, ale i luxusně vypadá. Na pokrmech z kvalitních a čerstvých surovin si tu budete pochutnávat celý den, v rámci balíčku totiž máte plnou penzi.

Ráno si pochutnáte na bohaté snídani formou bufetu, který nabízí čerstvé pečivo, sýry, uzeniny, müsli, čerstvé ovoce, dobroty z vajec a širokou nabídku teplých i studených nápojů.

K obědu a večeři si dopřejete lahodné delikatesy regionální i mezinárodních kuchyně. To vše v restauraci s přepychovým interiérem, který je už jen sladkou třešničkou na dortu.

Kde budete relaxovat?

Z termálních lázní, které jsou součástí hotelu, se vám nebude chtít ani na chvilku odejít! Pro vaši zábavu i relaxaci je tu připraveno neuvěřitelných 18 bazénů a 2 200 m² saunového světa.

Na vlastní kůži tu okusíte léčivé účinky termální vody, položíte se do vířivky nebo si dopřejete chvilku relaxace v kaskádovém bazénu Yin Yang. Vnitřní a venkovní bazény jsou příležitostí k odpočinku i zábavě. Zaplavete si, vyřádíte se ve vlnách a své ratolesti si necháte vyhrát ve skluzavkovém ráji.

Kromě téměř dvou desítek bazénu vás v místním wellness ráji čeká rozsáhlý saunový svět s několik druhy saun. Relaxovat můžete v parní aroma lázni, bylinné sauně, infračervené kabině, rodinné sauně a dalších.

Cestujete s dětmi?

V Resortu Allegria jsou děti vítané! Vaše ratolesti se vydovádí v termálních lázních jako nikde jinde. Čekají je tu tobogány, skluzavky, bazén s vlnobitím a spousta dalších atrakcí.

Allegria Resort ****

Allegria Resort ****

Golfstraße 1 , Stegersbach
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Zastávka
2,5 km

Tipy na výlet

Bad Waltersdorf

Bad Waltersdorf Tip na výlet

Co všechno nabízí Bad Waltersdorf? Krásný park, romantické prostředí či uličky, kde si můžete pořídit něco na památku. Nachází se tady také Římské muzeum opatrující kousky pocházející z prvního a druhého století n.l., zahrát si můžete tenis, squash nebo golf. Chcete-li prožít svou dovolenou netradičně, proleťte se balónem nad městem ve svitu zapadajícího slunce.

Na kole po Bad Waltersdorfu
Na kole po Bad Waltersdorfu
Golfový klub Bad Waltersdorf
Golfový klub Bad Waltersdorf
Levandulové království Bad Waltersdorf
Levandulové království Bad Waltersdorf