Dokonalý relax v přírodě a zároveň jen kousek od památek a atrakcí velkoměsta na vás čeká v Hotelu Wienerwaldhof ****. Odpočinete si v klidu Vídeňského lesa, uvolníte se ve wellness centru s bazénem a saunami a pochutnáte si na úžasné polopenzi plné regionálních produktů. Navíc budete blízko Vídně se všemi jejími lákadly.

O ubytování

Hotel Wienerwaldhof **** se nachází nedaleko rakouského hlavního města, v krásné přírodě Vídeňského lesa. Všechna lákadla okolí odsud budete mít, co by kamenem dohodil. Ať už vás baví procházky přírodou, cyklovýlety, náročnější túry nebo výpravy za památkami, přijdete si zde na své. Pěšky či na kole můžete vyrazit třeba na vyhlídku Troppbergwarte (2,3 km) nebo do přírodního parku Purkersdorf (9,5 km).

Určitě si udělejte také výlet do Vídně, od centra města vás dělí necelých 30 km. Vyrazte na zámek Schönbrunn, barokní zámek Belvedere, ke katedrále svatého Štěpána nebo budově parlamentu inspirované antickou architekturou. Milovníci historie jistě rádi zavítají i do Muzea Leopoldových nebo Uměleckohistorického muzea. Za zábavou vyrazte do legendárního lunaparku Prater, nebo do vídeňské zoologické zahrady. Ta je dokonce údajně nejstarší zoo na světě.

V zimě jsou obrovským lákadlem nádherné vánoční trhy ve Vídni, ovoněné svařeným vínem, preclíky a jinými pochoutkami. Aktivní jedinci zase jistě ocení několik udržovaných běžkařských tras, které v okolí hotelu vedou. Vyzkoušejte třeba 6km trasu Wienerberg nebo 4km stezku Troppberg. A pokud nedáte v ani ránu bez sjezdových lyží či snowboardu, jistě vás potěší, že nejbližší ski areál, Dollwiese, budete mít jen 19,3 km daleko.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji s nábytkem z masivního dřeva a interiérem v rustikálním stylu. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a k dispozici budete mít i televizi, trezor a WiFi připojení.

  • Pokoj Standard měří cca 25 m² a je vybavený manželskou postelí a malým posezením. Některé pokoje mají vlastní balkon.

  • Pokoj Superior nabídne plochu 30 m² a terasu o velikosti 6 m², v pokoji je umístěna manželská postel, pohovka a psací stůl.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Wienerwaldhof si pochutnáte na regionálních lahůdkách z lokálních, sezónních surovin. V nabídce nechybí zvěřina, ryby, různé domácí produkty (víno, džemy, džusy...) i varianty pro vegetariány a příznivce zdravého stravování. Hotel má také vlastní vinotéku s velkým výběrem kvalitních vín.

Kde budete relaxovat?

V útulném wellness centru o ploše 150 m² si užijete relax v krytém bazénu, finské sauně a parní lázni. V teplejších měsících si můžete dopřát také odpočinek na slunné terase s lehátky před hotelem.

Hotel Wienerwaldhof ****

Hotel Wienerwaldhof ****

Strohzogl 67 , Tullnerbach
Rakousko

Provozuje společnost:
Franz Rieger GmbH IČ: FN261639p


+43 (2233) 53107

info@wienerwaldhof.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
6,4 km
Zastávka
1,8 km
Sjezdovka
15,2 km
Běžkování
0,1 km

Tipy na výlet

Dolní Rakousko

Dolní Rakousko Tip na výlet

Rozmanitá krajina a neuvěřitelné kulturní bohatství Dolního Rakouska jsou snem každého turisty. Úžasný zážitek se vám naskytne při stoupání do kopců Vídeňských Alp, při túře po loukách obsypaných květy a třpytivých jezerech i při procházkách starobylými městy.

Kam se v Dolním Rakousku vydat?

  • navštivte opatství Melk, které svou zachovalostí okouzlilo i porotu National Geographic
  • zámek Schloss Hof s nejkrásnější barokní zahradou v Evropě leží jen hodinu cesty od Vídně
  • Klášter Klosterneuburg
  • udělejte si také výlet do krápníkové jeskyně Ötscher Tropfsteinhöhle
  • za památkou UNESCO Semmeringskou železnicí

Milovníci cykloturistiky a dobrého vína zase nedají dopustit na místní cyklotrasy vedoucí přes rozsáhlé vinohrady. Nezapomeňte zde také ochutnat místní víno.

Více informací
Vídeň
Vídeň
Zábavní park Prater
Zábavní park Prater
Zámek Schönbrunn a ZOO
Zámek Schönbrunn a ZOO