Užijte si perfektní dovolenou v hotelu Oxigén **** ve vesničce Noszvaj, 11 km od Egeru. V ceně je neomezené wellness s bazény, saunami a masážními sprchami. Hotel je navíc maximálně uzpůsobený pro pobyt s dětmi.
Užijte si perfektní dovolenou v hotelu Oxigén **** ve vesničce Noszvaj, 11 km od Egeru. V ceně je neomezené wellness s bazény, saunami a masážními sprchami. Hotel je navíc maximálně uzpůsobený pro pobyt s dětmi.

Perfektní rodinná dovolená v luxusním hotelu

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa se nachází v malebné vesničce Noszvaj, jen 11 km od lázeňského města Eger. Nozsvaj leží v bezprostřední blízkosti Národního parku Bük, takže se můžete těšit na příjemné prostředí a čerstvý vzduch. Na výlet odsud můžete vyrazit také do lázeňského Egerszáloku (18 km), kde najdete známý solný kopec. Prožijte skvělou rodinnou dovolenou, během které se zrelaxujete a ochutnáte výborné kulinářské speciality.

Pokoje hotelu odpovídají standardu 4*, jsou vybaveny elegantním nábytkem, TV, minibarem a sejfem. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení s fénem.


Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa získal za rok 2015 cenu The World Luxury Hotel Awards v kategorii Best Forest Hotel. Tato cena je udělována jen hotelům poskytujícím špičkové služby.


Odpočinek ve wellness a zábava pro děti

Využijte nabídku neomezeného wellness v prostorném hotelovém centru. Najdte zde:

  • Vnitřní zážitkové bazény s masážními prvky a 20 m dlouhým plaveckým bazénem.
  • Finskou saunu, vířivku, páru, aroma saunu, solnou komoru a Kneippovu lázeň.
  • Dětský bazén pro nejmenší - s pavilónem na hraní.

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa je velmi přátelský k rodinám s dětmi a snaží se jim vyjít maximálně vstříc. V restauraci si můžete říct například o dětské příbory nebo vysoké židličky. Oceníte také hrací koutek s hradem a zásobou hraček, který je umístěný přímo u restaurace. Zatímco vaše děti budou dovádět zde, vy si můžete nerušeně vychutnat lahodné pokrmy.

Zábava pro celou rodinu

Malou vesničku Noszvaj si zamiluje každý návštěvník. Nadchnou vás okolní lesy, čerstvý vzduch a také možnost ochutnat místní podomácku vyrobené marmelády, víno nebo tradiční pálenky.

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa

Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa

Szomolyai út , Noszvaj
Maďarsko

Provozuje společnost:
Flow Hotels Kft. IČ: 13-09-202641


+36 36 563 300

info@oxigenhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od lázní
7,1 km
Zastávka
20 m