Pobyt v Indium City Panzió splňuje všechny požadavky na perfektní odpočinkovou dovolenou. Ubytujete se v elegantně vybaveném, moderní pokoji, užijete si bohaté bufetové snídaně a hlavně vás čeká dokonalý relax v Tureckých lázních ze 17. století. Navíc budete v jenom z nejkrásnějších měst Maďarska, kde na nádherné historické památky narazíte takřka na každém kroku.

O ubytování

Indium City Panzió se nachází v maďarském lázeňském městě Eger, ve vinařské oblasti nedaleko Bukových hor. Tato oblast se pyšní sáhodlouhou historií, která na vás dýchne z krásných dobových staveb, včetně středověkého hradu. Velkým lákadlem jsou samozřejmě místní lázně, ať už mluvíme o historicky velmi významných Tureckých lázních (950 m), nebo o moderním wellness komplexu Egerszalók (6,7 km).

Díky skvělé poloze penzionu budete nejen kousek od lázní, ale také od nejvýznamnějších historických památek. Pouhých 700 m od ubytování najdete Egerskou baziliku, ta je v Maďarsku druhá největší a pyšní se nádherným interiérem. Jen cca 10 minut chůze vám zabere cesta k Egerskému hradu, významnému centru obrany proti Turkům v 16. století. V okruhu 1 km na vás čeká také Arcibiskupský palác (700 m), brána Fazola (800 m) s unikátním zdobením, Egerské Lyceum (700 m), coby jedna z nejstarších vysokých škol v Maďarsku, a další památky.

Kdyby vám krásy Egeru nestačili, vyrazte na výlet třeba do Demjénu (10,6 km), kde najdete nádherné jeskynní lázně, nebo do Bogácse (18 km), kde můžete vyzkoušet termální lázně i skvělé víno. Za vidění stojí také zámek De la Motte v Nosvaji (13 km) s ptačí komnatou. Pokud vás lákají spíše výlety do přírody, v Bukových horách (30 km) rozhodně nebudete mít o příležitosti k turistice nouzi. Trochu delší výlet můžete podniknout i k jezeru Tisza (40 km), které je hned po Balatonu druhým největším maďarským jezerem.

Kde budete spát?

Pokoje v Indium City Panzió můžeme popsat jako opravdu nadstandardní. V moderním, elegantním interiéru se budete cítit skvěle a o dostatečný komfort se postará pohodlná matrace s taštičkovými pružinami, klimatizace s funkcí chlazení i topení, WiFi připojení a vlastní koupelna, která je součástí každého pokoje.

Dvoulůžkový pokoj měří 20 m² a je vybavený manželskou postelí, minibarem, chytrou televizí s plochou obrazovkou a službami Netflix a HBO. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, toaleta, kosmetika a vysoušeč vlasů.

Třílůžkový pokoj (20 m²) nabídne manželskou postel a samostatné jednolůžko. Ani zde nechybí Smart televize s plochou obrazovkou, Netflixem a HBO, minibar a koupelna se sprchovým koutem, WC, umyvadlem, toaletními potřebami a fénem na vlasy.

Čtyřlůžkový rodinný pokoj nabídne větší prostor (25 m²) i pro větší skupinku lidí. Vybavení jinak zůstává stejné, spolehnout se tak můžete na přítomnost koupelny se sprchou, WC, umyvadlem a toaletními potřebami, televizi s HBO a Netflixem či minibar.

Na čem si pochutnáte?

Den zahájíte opravdu královsky - bohatým snídaňovým bufetem s čerstvými sýry, uzeninami, slaným i sladkým pečivem, marmeládami a dalšími pochutinami. Během oběda a večeře můžete otestovat zajímavé restaurace v okolí, velké popularitě se těší restaurace a pivovar HBH (500 m), Macok Bisztró (1,1 km) nebo restaurace a kavárna Depresso (850 m).

Kde budete relaxovat?

Jen pár minut chůze vás dělí od proslulých Tureckých lázní, jejichž historie sahá až do počátku 17. století a okouzlí vás nádherným historickým interiérem. A co na vás v Tureckých lázních čeká?

  • Velký zrcadlový bazén (30 °C) postavený v době turecké nadvlády
  • Zrcadlový bazén (30 °C) z roku 1742
  • Malý zrcadlový bazén (30 °C) z roku 1795
  • Horký bazén s masážními sprchami (38 °C)
  • Teplý bazén s masážní lavicí (38 °C)
  • Vířivka (34 °C)
  • Sauny: infrasauna, suchá sauna, parní lázeň, aroma kabina, odpočívárna
  • Masáže a relaxační rituály
Indium City Panzió

Indium City Panzió

Deák Ferenc utca 20. , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
Indium Magyarország Kft. IČ: 10-09-035429


+36 707 760 020

indiumcitypanzio@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od lázní
5 km
Zastávka
50 m
Aquapark
0,9 km

Tipy na výlet

Město Eger

Město Eger Tip na výlet

Eger je nejen známým lázeňským městem, ale také místo s mnohými historickými památkami a možnostmi kulturního vyžití. Vylezte na chvíli z bazénu a poznejte všechny jeho krásy, které skutečně stojí za to vidět.

Co vás v Egeru čeká?

  • starobylý hrad s bohatou historií a úchvatným výhledem na město
  • turecký Minaret tyčící se do výšky 40 m - zdolat jeho úzké točité schodiště je opravdový zážitek!
  • neoklasicistická Bazilika, která je druhým největším chrámem v Maďarsku
  • muzeum Beatles či astronomické muzeum

Mezi poznáváním města s bohatou historií a užíváním si odpočinku v termální vodě se na chvíli zastavte v jedné z mnohých restaurací či drobných kavárniček. Ochutnejte pikantní maďarské speciality, typickou silnou kávu a hlavně místní víno. Eger je prostě ideální lokalita pro pohodovou dovolenou.

Více informací
Lázně Eger
Lázně Eger
Turecké lázně v Egeru
Turecké lázně v Egeru
Egerský hrad
Egerský hrad