Vyrazte do malebného maďarského městečka Bogács, ubytujte se v Patak-Party Apartmanok a užijte si komfort apartmánu s vlastní kuchyní, a hlavně každodenní vstup do termálních lázní vzdáleních jen 290 m. Na výlet pak můžete vyrazit do krásného historického Egeru nebo národního parku Bukové hory.

O ubytování

Patak-Party Apartmanok se nachází v malebném městečku Bogács na úpatí Bukových hor. Oblíbené termální lázně s až 11 bazény a vodními atrakcemi jsou od ubytování vzdáleny jen pár minut chůze (290 m). Příjemnou procházkou kolem nádherného gotického kostela dojdete k rozhledně Millennium (1,1 km) či k vodní nádrži (1,2 km), která je doslova rájem pro rybáře. Oblíbeným cílem turistů je také zámek De La Motte v blízké Noszvaji (5,8 km).

Za historickými památkami se vydejte do Egeru (17,2 km), kde najdete například minaret, hvězdárnu a nádherné barokní paláce. Projít si zde můžete také Muzeum marcipánu, samozřejmě s náležitou ochutnávkou. Perlou města jsou nádherné Turecké lázně s více než 400 lety tradice. O kus dál zase čeká město Egerszalók (24,6 km) s moderním lázeňským komplexem a přírodním úkazem ve formě Solného kopce, vytvořeného vyvěrajícími termálními prameny.

Pokud si potrpíte na procházky přírodou, vyrazte do nedalekého národního parku Bukové hory. Kousek od hotelu budete mít například přírodní rezervaci Tardi-legelő (4,9 km) nebo jeskyni Suba-lyuk (6,8 km), ve které kdysi žil člověk neandrtálský. A plody místní přírody můžete rovnou i ochutnat, po cestě totiž stojí vesnička Cserépfalu (4,6 km) s celkem 200 historickými vinnými sklepy, kde můžete otestovat známé lokální odrůdy, například Egri Leányka.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním apartmánu s kuchyňským koutem (mikrovlnná trouba, vařič, kávovar, lednice, nádobí) a koupelnou se sprchovým koutem. V apartmánu nechybí televize a WiFi připojení.

  • Studio apartmán zahrnuje manželskou postel, jídelní stůl a úložné skříně.

  • Rodinný apartmán se skládá ze 2 samostatných ložnic (s manželskou postelí a s oddělenými jednolůžky) a malé kuchyňky.

Na čem si pochutnáte?

Apartmánový dům nemá vlastní restauraci, můžete si ale objednat snídaně či polopenzi z menu, které vám budou doručeny na apartmán. Snídaňová nabídka zahrnuje klasická jídla – slané a sladké pečivo, vajíčka, uzeniny, ovoce, zeleninu, marmelády aj. Obědy nebo večeře zahrnují polévku, hlavní chod, salát a dezert.

Patak-Party Apartmanok

Patak-Party Apartmanok

Dózsa György 16/b , Bogács
Maďarsko

Provozuje společnost:
Lakatos Krisztián E.V. IČ: 59711386-1-30


+36705793333

patakpartyapartman2024@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 2 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
25 km

Tipy na výlet

Termální lázně Bogács

Termální lázně Bogács Tip na výlet

Termální lázně v maďarském městě Bogács slibují kromě skvělé zábavy i relax v léčivé vodě. Místní pramen obsahuje vápník, hořčík a další tělu prospěšné látky, které pomáhají při revmatických potížích, problémech s klouby nebo v boji proti gynekologickým či kožním onemocněním. V celoročně otevřených lázních na sebe můžete nechat působit vodu ve 4 termálních bazénech s teplotou vody okolo 35 - 37 °C, v letní sezóně se můžete těšit až na 9 bazénů - 6 termálních, jeden plavecký a dva dětské s atrakcemi i pro ty nejmenší. Děti obzvlášť potěší tobogány a skluzavky. Mezi ty nejoblíbenější patří 20 m dlouhý tobogán "Spacehole" s trychtýřovým zakončením či "Wawe slide" - oboustranná skluzavka, po které se budete klouzat tam a zase zpátky až do výšky 9 metrů.

Více informací
Národní park Bukové hory
Národní park Bukové hory
Město Eger
Město Eger
Lázně Egerszálok
Lázně Egerszálok