Ve Family Hotelu Lišanj **** zažijete dovolenou v Chorvatsku, jak má být! Hotel stojí jen 100 metrů od moře a pár minut chůze od centra města. V rámci all inclusive light se můžete těšit na bohaté snídaně, obědy i večeře formou bufetu. K tomu přidejte wellness centrum s finskou saunou, venkovní i vnitřní bazény a pestrý animační program pro děti i dospělé a máte o zábavu postaráno.

O ubytování

Family Hotel Lišanj **** se nachází v chorvatském letovisku Novi Vinodolski a šlo o jeden z prvních hotelů v této lokalitě. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, páry i skupiny přátel. Stojí jen cca 100 metrů od moře, přímo před hotelem se rozkládá upravovaná pláž s venkovním bazénem, lehátky, plážovým barem a zázemím pro plážové a vodní sporty, včetně potápění. Do centra města se dostanete během pár minut chůze a na své si zde přijdou nejen milovníci gastronomie a nočního života, ale i obdivovatelé historických a architektonických památek. Ty nadchne především kostel svatého Filipa a Jakuba (800 m) nebo Frankopanský hrad (600 m).

Na výlet se můžete vydat k některé z nedalekých rozhleden, odkud budete mít letovisko i okolní krajinu jako na dlani. Vystoupejte třeba na rozhlednu Gradina (6,9 km), Sviba (19,4 km) nebo rozhlednu s příhodným názvem Kuk (10,4 km). Z výšky si rovnou můžete vybrat, které z okolních letovisek vás nejvíce láká k návštěvě. Populární volbou je město Crikevnica (10,2 km), kde si můžete prohlédnout starobylý kamenný lis na olivy nebo navštívit archeologické naleziště Kotor na blízkém kopci. Líbit se vám jistě bude i v přístavním městě Senj(22 km), jehož hlavním symbolem je středověká vojenská pevnost Nehaj, vyobrazená i na městském erbu.

Kde budete spát?

Přivítá vás jeden ze 168 příjemně zařízených pokojů v hlavní budově hotelu nebo v sousední depandanci. Pokoje v hlavní budově jsou nově zrekonstruované, větší a moderně vybavené. Všechny pokoje (v hlavní budově i depandanci) ale poskytují stejný komfort v podobě vlastní koupelny, klimatizace a WiFi připojení. Pro všechny případy je v každém pokoji také SOS tlačítko.

Pokoj Standard je vybavený manželskou postelí, ke které je možné přidat i přistýlku, televizí, trezorem, minibarem a telefonem. V koupelně je navíc fén na vlasy. Výhodou pokoje je balkon s venkovním posezením, ze kterého se můžete kochat krásným výhledem do okolí.

Pokoj Superior nabízí stejné vybavení jako varianta Standard, tedy manželskou postel, možnost přistýlky, televizi, trezor, minibar, telefon a fén na vlasy. Rozdíl spočívá ve směřování balkonu, z toho totiž uvidíte přímo na moře.

Rodinný pokoj Standard ubytuje až 6 osob ve 2 ložnicích s manželskou postelí, 2 jednolůžkovými postelemi a 2 přistýlkami. Pokoj disponuje balkonem a pro vyšší komfort má dokonce 2 koupelny se sprchou a vanou. Nechybí televize, minibar, trezor, telefon a vysoušeč vlasů.

Rodinný pokoj Superior se od rodinného pokoje Standard opět liší orientací balkonu, který míří přímo k moři. Rozložení i vybavení jinak zůstává stejné, počítejte tedy se 2 ložnicemi, manželskou postelí, 2 jednolůžky a možností 2 přistýlek, televizí, trezorem, telefonem, minibarem a 2 koupelnami se sprchou, vanou a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

V útulné hotelové restauraci o vás bude dokonale postaráno. Snídaně, obědy i večeře se zde servírují formou bohatých bufetů plných lokálních i mezinárodních specialit. Jídlo si můžete vychutnat také na venkovní zahrádce s výhledem na dětské hřiště. Pro pohodlí těch nejmenších jsou k zapůjčení vysoké židle a na výběr z dětského bufetu. V rámci all inclusive light si k jídlu můžete dopřát i nealkoholické nápoje, pivo a víno v neomezeném množství. K posezení třeba u šálku kávy vám poslouží Lobby bar u recepce s venkovní terasou. Je zde připravený i odpočinkový prostor pro děti s bazénkem plným balonků.

Kde budete relaxovat?

K vodním radovánkám zve kromě pláže také několik bazénů - venkovní bazén se sladkou vodou, venkovní bazén se slanou vodou a výhledem na pláž, 2 dětské venkovní bazény a 2 kryté bazény. Dokonalý odpočinek potom zažijete v hotelovém wellness centru, které zahrnuje finskou saunu, ochlazovací bazén a ledové vědro. Dopřát si můžete i profesionální masáž.

Cestujete s dětmi?

Na děti se v tomto hotelu myslí až na prvním místě. Po celý rok si mohou užívat zábavu v dětském klubu s připraveným programem pro Mini (3-6 let) i Maxi (7-12 let) skupinu, dětské diskotéky, závodnickou arénu s elektrickými autíčky, dětské kino a luxusní hernu s konzolemi PlayStation a soutěžními turnaji. Během sezóny (konec června až začátek září) se navíc přidává služba hlídání dětí, speciální zábavný program pro rodiny a další aktivity. Samozřejmě nechybí venkovní dětské hřiště.

Něco navíc

V letní sezóně si skvělé animace užijí i starší děti a dospělí, v nabídce jsou také lekce aqua aerobicu pro všechny věkové kategorie.

Family Hotel Lišanj ****

Family Hotel Lišanj ****

Lišanjska ulica , Novi Vinodolski, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Hotel Lišanj d.d. IČ: MB:04487044


Tel: 022/451-484 Mob: 099/497-2581

helena.bilac@rudan.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 10 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Dětský koutek
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od moře
100 m
Zastávka
0,4 km