Dokonalý relax v krásné přírodě se v luxusním Veladrion Resortu ***** snoubí s prvotřídními službami. Odpočinete si na soukromé pláži s barem, zaplavete si ve venkovním i vnitřním bazénu a vypustíte všechen stres v sauně či vířivce. Svůj den začnete báječnou snídání, kterou však gastronomické zážitky ani zdaleka nekončí. V hotelové restauraci si můžete kdykoliv dopřát čerstvé mořské plody a tradiční speciality.

O ubytování

Veladrion Resort ***** stojí v oblíbené letní destinaci Sveti Juraj, jen pár metrů od soukromé pláže a atraktivních míst na výlet. Dovolená v tomto koutě Chorvatska bude plná slunce, zábavy a ničím nerušeného odpočinku.

Pobyt v malé osadě Sveti Juraj vám na jedné straně přinese klid a pohodu a na druhé bohaté vyžití. Skvělá poloha ubytování vám zajistí jak perfektní podmínky pro koupání v moři, tak možnosti výletů do krásné přírody.

Letovisko je vstupní branou do pohoří Velebit, jehož skalnaté vrcholky se tyčí nad tyrkysovou hladinou moře. Když lenošení u vody proložíte turistikou v horách, získáte sladkou odměnu v podobě neopakovatelných výhledů, které se vám při toulkách divokou chorvatskou krajinou naskytnou.

Nedaleko osady Sveti Juraj se nachází přístavní město Senj (12 km), kam byste se měli alespoň jednou za pobyt podívat. O dechberoucí scenérie se postará pohoří Velebit tyčící se nad městem a unikátní pevnost Nehaj z 16. století (11,7 km), která městu vládne z nedalekého kopce. Kromě skvělého koupání vás tu čeká jedinečná možnost naskočit na loď a doplout na jeden z populárních ostrovů v okolí, jako je Krk nebo Rab.

Moře a pláže

Na pobřeží najdete mnoho oblázkových a kamenitých pláží ukrytých v drobných zátokách. Přímo součástí resortu je malá privátní pláž s plochou na opalování, kde vás nebude nic rušit a kde si naplno užijete odpočinek u šumícího moře.

Parádní koupání vás čeká také na veřejných plážích Rača (1,8 km) nebo Lukovo (9,4 km). Oblázková pláž Rača je součástí stejnojmenného kempu, kde najdete také občerstvení a různé možnosti vyžití. Pláž Lukovo je také oblázková, rozprostírá se v krásné klidné zátoce. V létě zde najdete i stánky s občerstvením.

Kde budete spát?

Přivítá vás komfortně vybavený pokoj či apartmán se stylovým interiérem a designovým nábytkem. Pro hosty, kteří chtějí zažít něco speciálního, je tu také možnost ubytování v domku na stromě, který vám poskytne naprosté soukromí při zachování komfortu klasického pokoje.

K dispozici vždy budete mít televizi, trezor a příslušenství pro přípravu kávy a čaje. Součástí každého pokoje je také vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletou, bidetem, fénem a kvalitní přírodní kosmetikou. V parných letních dnech vám bude oporou klimatizace. Samozřejmostí je bezplatné připojení k WiFi.

  • Pokoj Standard s výhledem do parku měří 38 m² a je vybavený manželskou postelí, psacím stolem a posezením s křesly.

  • Pokoj Standard s výhledem na moře je prostornější (44 m²), vybavení jinak zůstává stejné jako u varianty s výhledem do parku.

  • Pokoj Superior je velký 46-46 m² a disponuje vlastním balkonem s výhledem do parku. V pokoji najdete manželskou postel, psací stůl a posezení s křesly.

  • Apartmá Junior (40 - 46 m²) zahrnuje spací zónu s manželskou postelí a útulnou obývací zónu s posezením. Součástí apartmánu je balkon s výhledem do parku.

  • Pokoj Deluxe potěší velkým prostorem (46 m²) a balkonem s výhledem na moře. V pokoji nechybí manželská postel, psací stůl či posezení s křesly.

  • Apartmá Signature (62 m²) zahrnuje částečně oddělenou spací zónu s manželskou postelí a obývací zónu s psacím stolem a křesly. Z prostorného balkonu s venkovním posezením si užijete výhled na moře.

  • Apartmá Premium má plochu 49 m², na které najdete samostatnou ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s pohovkou a křesly. K apartmánu patří velká terasa o ploše 12 m² s venkovním posezením a výhledem na řeku.

  • Apartmá Grand Velebit disponuje opravdu velkorysou plochou 162 m² a skládá se ze 2 samostatných ložnic s manželskými postelemi, z nichž každá má vlastní koupelnu, samostatné toalety, obývacího pokoje s krbem a pohovkami, jídelní zóny a kuchyňského koutu. K apartmánu navíc patří rovnou 2 balkony a 2 lodžie s výhledem na řeku.

  • Domek na stromě nabídne plochu 20 m², terasu velkou 12 m² s výhledem na moře, manželskou postel, psací stůl a posezení s křeslem.

Na čem si pochutnáte?

Dovolená bez dobrého jídla jako by nebyla! To v resortu moc dobře vědí, a tak tu hostům servírují opravdové gastronomické zážitky. Kulinářské umění místních kuchařů se zakládá na chorvatské tradici a návratu k přírodě, proto vaří jen z těch nejkvalitnějších lokálních surovin.

V restauraci Almaris podávají tradiční pokrmy v moderním provedení. Pochutnáte si na lokálních mořských plodech a rybách ulovených místními rybáři ještě v tentýž den.

Na bohatém menu najdete také svěží zeleninové saláty, které jsou vynikající volbou v parných dnech, stejně jako studené i teplé předkrmy. Kromě specialit z darů moře si pochutnáte na domácích těstovinách, polévkách nebo burgerech. K jídlu si dopřejte sklenku vína, drink, řemeslné pivo nebo vychlazený nealko nápoj dle chuti.

U bazénu i na soukromé pláži vám bude k dispozici moderní bar, ve kterém si vychutnáte osvěžující koktejly, vybraná vína nebo ovocná smoothies. Relaxační hudba a překrásné výhledy z obou barů jsou příslibem dokonalého posezení s těmi, které máte rádi.

Kde budete relaxovat?

Součástí resortu je prvotřídní wellness centrum, ve kterém si dopřejete zasloužený odpočinek. Na terase najdete venkovní bazén s nádherným výhledem na moře a pohoří Velebit. U bazénu se necháte prohřát slunečními paprsky na příjemných lehátkách.

Ve vnitřním bazénu se vykoupete v teplé vodě bez ohledu na počasí, oddechnete si ve vířivce a načerpáte síly v sauně. Kdykoliv můžete vyjít také na venkovní terasu s lehátky a slunečníky. Dokonalé hýčkání prožijete na masáži nebo jedné ze speciálních procedur.

Pro ty, kteří nedají dopustit na koupání v přírodě, ale zároveň si potrpí na pohodlí, je tu soukromá hotelová pláž se stylovým barem.

Něco navíc

Pokud se chcete na dovolené udržet ve formě nebo se jen tak protáhnout, využijete hotelové fitness centrum s veškerým vybavením pro kardio i silový trénink. Nechybí činky ani jógamatky.

Veladrion Resort *****

Veladrion Resort *****

Žrnovica bb , Sveti Juraj, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
AUTO ZUBAK – ZAGREB d.o.o. IČ: MBS080460635


+385 53 652 500

info@veladrion.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,2 km

Tipy na výlet

Senj

Senj Tip na výlet

Senj je významné přístavní město v Chorvatsku rozprostírající se pod mohutným pohořím Velebit. Uchvátí vás nevídaným spojením majestátních skalních vrcholů, průzračného moře a historických zákoutí. Městečko, které má za sebou téměř tři tisíce let bohaté historie, je známé především svým přístavem, ze kterého odplouvají lodě na okolní ostrovy, například na Krk nebo Rab.

Pokud se však rozhodnete v Senju zůstat, čeká tu na vás spousta krásných zážitků. Při prohlídce starobylého města nesmíte minout jeho dominantu, jíž je pevnost Nehaj z 16. století tyčící se na kopci nad městem. Když vás obdivování historie unaví, můžete se vydat k moři a relaxovat na jedné z oblázkových pláží v malých zátokách s dostatkem soukromí.

Národní park Severní Velebit
Národní park Severní Velebit
Novi Vinodolski
Novi Vinodolski
Ostrov Rab
Ostrov Rab